Včelí chléb Perga Wolfberry, tzv. Ambrosia, obsahuje pouze fermentovaný včelí pyl, ceněný pro jeho vysokou nutriční hodnotu. Perga pyl se získává z pláství, do kterých byl napěchován včelami a kde byl následně vystaven přírodnímu kvasnému procesu, při kterém se zvyšuje stravitelnost pylu i množství zdraví prospěšných látek v něm. Významný je jeho obsah vitamínů skupiny B (včetně B12), vitamínů C, D, E, K, železa, zinku, mědi, fosforu, vápníku, hořčíku, draslíku a síry. Díky procesu fermentace včelí chléb vyniká také obsahem aktivních enzymů.
Jedná se o přírodní antioxidant, který podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a zdravou činnost kardiovaskulárního systému. Pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu a krevních lipidů.
- antioxidant bohatý na vitamíny a minerální látky
- podpora imunity
- prospěšný při poruchách zažívání
Alergeny:
- Alergie na včelí chléb je, oproti alergii na pyl poletující v ovzduší, velmi vzácná. Alergikům přesto radíme začít s konzumací ambrosie opatrně.
Způsob přípravy/užití:
Pyl Perga můžete přimíchat do müsli, smoothies nebo jogurtu. Neupravujte včelí chléb teplem, zbytečně by se znehodnotily prospěšné látky.
Upozornění:
Včelstva produkující Včelí chléb Wolfberry nejsou ošetřována pesticidy proti škůdcům. Používají se pouze organické látky, které nezanechají rezidua v úlech a včelích produktech.