Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.notino.cz, společnost Internet Shop s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Společnost je registrována u Úřadu na ochranu osobních údajů pod reg. číslem 35511

Chráníme vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečena proti jakémukoli zneužití. Tato data uchováváme na serverech, které jsou v našem vlastnictví a jsou umístěny v prostorách společnosti. Servery nejsou navíc připojeny do veřejně internetové sítě, takže nemůže dojít k jejich neoprávněnému získání třetí stranou.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrná a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, případně k vlastním marketingovým aktivitám. Osobní údaje jsou uchovávány do okamžiku, kdy jsou na žádost odstraněny.

Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a Internet Shop s.r.o. je nadále nebude zpracovávat.

Kontaktní adresa

Internet Shop s.r.o.
Vídeňská 119
61900 Brno

Emailová adresa: info@notino.cz

Možnosti odhlášení ze zasílání novinkový emailů (odstranění adresy z databáze)

  1. v každé emailové zprávě naleznete odkaz "zrušit zasílání newsletterů" po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude váš email vyřazen z databáze
  2. v nastavení svého účtu můžete zrušit zasílání novinkových emailů
  3. zašlete žádost na email info@notino.cz a váš email bude vyřazen z databáze

Možnosti odstranění osobních údajů

  • v případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu info@notino.cz s touto žádosti. Neprodleně odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.

 

Chcete se na něco zeptat? Napište nám.

Položky označené hvězdičkou * jsou povinné.






notino sady vanoce

Menu

volejte 530 514 014