Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.notino.cz, společnost Notino, s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Společnost je registrována u Úřadu na ochranu osobních údajů pod reg. číslem 35511

Chráníme vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečena proti jakémukoli zneužití. Tato data uchováváme na serverech, které jsou v našem vlastnictví a jsou umístěny v prostorách společnosti. Servery nejsou navíc připojeny do veřejně internetové sítě, takže nemůže dojít k jejich neoprávněnému získání třetí stranou.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrná a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, případně k vlastním marketingovým aktivitám. Osobní údaje jsou uchovávány do okamžiku, kdy jsou na žádost odstraněny.

Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a Notino, s.r.o. je nadále nebude zpracovávat.

Kontaktní adresa

Notino, s.r.o.
Vídeňská 119
61900 Brno

Emailová adresa: info@notino.cz

Možnosti odhlášení ze zasílání novinkový emailů (odstranění adresy z databáze)

  1. v každé emailové zprávě naleznete odkaz "zrušit zasílání newsletterů" po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude váš e-mail vyřazen z databáze
  2. v nastavení svého účtu můžete zrušit zasílání novinkových e-mailů
  3. zašlete žádost na email info@notino.cz a váš email bude vyřazen z databáze

Možnosti odstranění osobních údajů

  • v případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu info@notino.cz s touto žádosti. Neprodleně odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.

Cookies

Naše stránky www.notino.cz používají tzv. cookies, aby naše nabídka byla pro vás relevantní, zajímavá a uživatelsky příjemná. Cookies jsou male textové soubory, které jsou uloženy ve vašem  počítači, chytrém telefonu či jiném zařízení a které jsou užívány ve Vašem prohlížeči. Užíváme převážně tzv. „session cookies“. Takové cookies jsou smazány ihned, jakmile ukončíte návštěvu našich stránek. Cookies nejsou nikterak škodlivé pro Vaše zařízení ani pro jeho software. Jako uživatel můžete vypnout či omezit možnost užívání cookies ve Vašem prohlížeči. Nicméně pokud tak učiníte, nebudete moci využívat všech funkcí, které nabízí naše stránky www.notino.cz.

 

Chcete se na něco zeptat? Napište nám.

Položky označené hvězdičkou * jsou povinné.






Menu