Alergeny | mléko |
Alergeny – obsahuje stopy | neobsahuje stopy alergenů |
Specifika a omezení | bez laktózy, bez lepku |
Už žádné nezdravé přepalování tuku ve vaší kuchyni. Přepuštěné máslo Wolfberry Ghí má vysoký bod zápalnosti, který se pohybuje okolo 240 °C, při pečení nebo smažení tak nedochází k přepalování škodlivých látek.
Ghí se připravuje velice pomalým přepouštěním másla, ze kterého se odpařuje voda. Výsledným produktem je čistý tuk žluté barvy bez laktózy a kaseinu s lahodnou máslovou vůni a chutí s mírně nasládlým, ořechovým podtónem.
Vlastnosti:
- výživově hodnotný tuk s vůní a chutí másla
- vyrobeno přepuštěním 100% másla
- nepřepaluje se při smažení a pečení
- vhodné i pro lidi s alergií na laktózu, kasein a lepek
- výborný základ polévek, omáček či příloh
- lze jím nahradit margarín a máslo při pečení cukroví či pečiva
- čistý tuk žluté barvy bez laktózy a kaseinu
- nežlukne díky absenci vody a bílkovin
Jak používat:
V Ghí se díky zpracování nenachází laktóza ani kasein, proto ho po poradě s lékařem mohou používat i lidé trpící alergií na některou z mléčných složek. V dobře uzavřené nádobě vydrží na chladném a temném místě i několik měsíců.
Ghí používejte na smažení, jako základ do polévek, omáček či příloh a nahraďte jím i margarín či máslo při pečení cukroví a pečiva.