


Alergeny | mléko, skořápkové plody |
Alergeny – obsahuje stopy | neobsahuje stopy alergenů |
Specifika a omezení | bez lepku |
Typ úpravy | v polevě |
Mandle představují součást lidské stravy už od nepaměti, pro svou bohatou výživovou hodnotu se staly jedinečnou potravinou se širokým uplatněním. Veškeré výzkumy zahrnující mandle poukazují na velmi příznivý vliv plodů na náš organismus. V mandlích najdeme více než 50 % tuků, které se skládají především z mononenasycených (34 %) a polynenasycených (11 %) mastných kyselin. Mezi potravinami rostlinného původu patří mandle k nejbohatším na proteiny, najdeme v nich téměř 20 % bílkovin.
Mandle pro svoji jemnou chuť přímo vybízejí k ochucení, pražení a obalování do různých polev. Tyto křehké mandle v osvěžujícím jogurtu určitě uspokojí váš mlsný jazýček.
Zvláštní podmínky uchování:
- Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Upozornění:
- Před použitím výrobku doporučujeme přečíst etiketu.
Výrobce:
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha
500 g
169Kč
Více než 5 ks skladem | 33,80Kč / 100 g, vč. DPH | Kód: GRZ00818
1
Balíkovna na adresu
pondělí 26. 5. 2025
Osobní odběr
Již dnes