Přejít na hlavní obsah
Dermacol My Body tělový krém proti celulitidě a striím

Recenze Dermacol My Body

tělový krém proti celulitidě a striímKoupit
Koupit

Dermacol My Body recenze10

4.4
5
5
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Používám týden v kombinaci s masážemi a vidím trošku zlepšení, celulitida je méně patrná. Vůně je přijatelná, dobře se roztírá a po vstřebání nezanechá mastný film. Jen se mi zdá, že se spotřebovává moc rychle, balení 150 ml není moc velké. Celkově jsem spokojena, je lepší než jiné krémy, co jsem zkoušela.
    Anna
    22. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Už po krátkom čase vidno spevnenie pokožky, pri pravidelnom používaní vyzerá doslova ako vyfotoshopovaná, je vyhladená a napnutá, a veľmi pekne krém dokáže potlačiť aj strie a celulitídu, i keď samozrejme odstrániť ich neodstráni, za mňa však určite spĺňa efekt a oplatí sa ho vyskúšať.
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    15. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Krém jsem používala dohromady 5 měsíců a moje celulitida zmizela (teda kromě pár vyjímek) takže krém moc doporučuji.
    Anonym
    4. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Velmi příjmný a účinný krém, pokožku mám vypnutější a zdravější.
    Jitka
    22. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  5. Používám během těhotenství proti začínajícím striím a jsem docela překvapená, zatím nikde nic :)
    Dita
    28. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. přijde mi, že zpevnil pokožku někdy po čtvrtém dnu používání, co se ale samotných strií týče tak tam je to působení pomalejší. Prozatím používám 2 týdny a vidím možná malinkaté zblednutí,no na obale píšou, že to působí nejdřív tak za měsíc tak tomu dám ještě čas
    Monika
    20. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. koža bola hneď pevnejšia a hebká, strie časom len trochu zbledli, ale vidieť sú stále. Aj tak som s krémom spokojná, je veľmi príjemný a telu robí určite dobre
    Kopie recenze od Klára z notino.sk
    20. června 2019
    Byla recenze užitečná?
    |
  8. Nečekám, že krém za pár kaček mi vyhladí moji celulitidu :) ale musím říct, že je příjemný, hezky voní a rychle se vstřebává.
    Markéta
    10. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Pokožka je vypnutejšia a strie sú tým pádom menej viditeľné. super výrobok
    Kopie recenze od Mia z notino.sk
    7. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Pokožka je po používání vyživená a jakoby napnutá. Pravidelně provádím masáž proti celulitidě a tento přípravek výsledný efekt velmi hezky podpoří :-)
    Anička
    7. června 2019
    Byla recenze užitečná?