Přejít na hlavní obsah
Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée noční parfém pro ženy
Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée noční parfém pro ženy
Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée noční parfém pro ženy
Složeníbílé pižmo
Hlava
mandarinka
Srdce
růže, jasmín
Druh vůněorientální, květinová

Také vás uchvátila parfémovaná voda Coco Mademoiselle? Teď si její osobité kouzlo můžete dopřávat i těsně před usnutím. Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée si zachovala neodolatelný šarm svojí předchůdkyně, zároveň se ale zahalila do delikátnějších tónů. V nočních hodinách vás tak nebude rušit příliš intenzivní a těžké aroma.

  • jemná i smyslná květinová vůně s ovocnými a orientálními tóny
  • navazuje na kolekci Coco Mademoiselle, moderní klasiku značky Chanel
  • ztělesňuje myšlenku „noční vůně“, je určená pro použití před ulehnutím

Složení vůně
Tuto jemnější, na noc určenou variaci klasické vůně Chanel Coco Mademoiselle otevírají tóny svěží mandarinky. Ikonické květinové srdce parfémář Olivier Polge zjemnil a hlavní roli v něm přenechal něžnému jasmínu a okvětním plátkům růže. Nejdéle pak na kůži ucítíte čisté akordy bílého pižma, které vás svojí lehkou vůní s podtóny pudru a pohody pomalu ukolébají ke spánku.

Příběh vůně
Dvojitou osobnost Coco Mademoiselle, její nezávislost i roztomilost, naivitu i vyzývavost, veselé úsměvy i náročné požadavky zachytil poprvé v roce 2001 mistr vůní Jacques Polge. Zrodila se ikonická parfémovaná voda Chanel Coco Mademoiselle.

O 19 let později ji Jacquesův syn Olivier Polge upravil do podoby L’Eau Privée, „noční vůně“ podobající se jemnému, smyslnému závoji. Svojí lehkostí je přímo stvořená k tomu, aby se stala součástí elegantního rituálu před ulehnutím do postele.

ChanelCoco Mademoiselle L’Eau Privée noční parfém pro ženy

9×
3 538
Výhodněji o 8%
50 ml
3 248

Skladem | 6 496,00 / 100 ml, vč. DPH | Kód: CHA10097
1
Nechte si na produkt laserem vyrýt vlastní text a vytvořte tak dárek od srdce. Dali jsme pro vás dohromady tipy na ta nejhezčí věnování.
Večerní doručení Brno
Již zítra pondělí 20. 5. 2024
Osobní odběr
Již zítra pondělí 20. 5. 2024