Přejít na hlavní obsah
Saloos Oleje Lisované Za Studena Šípkový Extra Bio extra bio šípkový olej

Recenze Saloos Oleje Lisované Za Studena Šípkový Extra Bio

extra bio šípkový olej

Chcete své pleti dopřát jednoduchou péči, která bude zároveň dostatečně účinná? Pak sáhněte po některém z přírodních olejů. Extra bio šípkový olej Saloos lisovaný za studena vyniká obsahem karotenoidů i antioxidantů, a je tak ideální zejména pro zralou pleť. Pomáhá vyhlazovat vrásky a díky šetrné extrakci si navíc uchovává svou sytou barvu, která zvýrazňuje odstín pleti a pomáhá ho sjednocovat.

Koupit

Chcete své pleti dopřát jednoduchou péči, která bude zároveň dostatečně účinná? Pak sáhněte po některém z přírodních olejů. Extra bio šípkový olej Saloos lisovaný za studena vyniká obsahem karotenoidů i antioxidantů, a je tak ideální zejména pro zralou pleť. Pomáhá vyhlazovat vrásky a díky šetrné extrakci si navíc uchovává svou sytou barvu, která zvýrazňuje odstín pleti a pomáhá ho sjednocovat.

Koupit

Saloos Oleje Lisované Za Studena Šípkový Extra Bio recenze20

4.8
77
8
1
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Konzistence je příjemná, ale jestli jsou účinky takové, jak se udává, nemůžu posoudit, protože absolutně nedávám ten zápach - možná pro někoho to může být i vůně, ale bohužel to na obličeji nesnesu.
    Simona C.
    11. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Prijemna jemna vune. Akorat nesmite mit na pleti nic jineho nebo olej masirovat, protoze zacne zmolkovat. Jizvy ani akne nezlepsil, ale ani nezhorsil. Je dost tuhy, ale preci jenom fajn hydratuje a zjemnuje.
    leo
    9. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Po aplikaci je pleť jakoby jemně opálená.
    Lenka
    5. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Tento olejíček je nejlepší, jaký jsem kdy na svou pleť vyzkoušela (zkoušela jsem různé od této i jiných značek). Mám smíšenou až mastnou pleť, takže jsem se olejů nejprve bála. Tento se ale rychle vstřebává, pleť po něm není mastná. Nádherně sjednotí tón pleti, dodá lehce barvičku. Po vsáknutí je pleť heboučká a vlemi příjemná na dotek. Vyhlazuje jemné linky, hojí akné, neucpává póry. Používám jej večer na lehce navlčenou pleť (moc ráda používám květové vody od stejné značky) a vmasíruji. Už je to takový můj každodenní večerní rituál. V kombinaci s masáží se pokožka krásně prokrví a olejíček se lépe vstřebá. Ráno se probouzím s nádherně vypnutou a barevně sjednocenou pletí (trpěla jsem na kruhy a pytle pod očima a otlaky, které se dělají i při špatném pitném režimu). Velmi oceňuji malé balení, které je perfektní na cesty, takže ho všude s sebou vozím. Na dovolených mi poslouží i místo kondicionéru, tělového mléka, krému na ruce a na nohy, krému po opalování, takže s sebou nepotřebuji tahat tunu kosmetiky. A skvělý bonus je také kapátko, které usnadní dávkování i aplikaci, takže lahvička pak není upatlaná. Lze jej používat místo krémů (jak denního, tak nočního). Občas, když chci pleti dodat o malinko více vlhkosti, smíchám s gelem z Aloe vera, což je také pecka a pleť je pak jak sameťáček.
    Kristýna R.
    27. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  5. Příjemný, skvělý a zbarví trochu pleť, takže jí dodá barvu.
    Michaela C.
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Výborný olej,lehce tónuje, pleť je po něm sjednocená.
    Denisa
    17. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Vyborne hydratuje a zaroven leci akne a jizvicky po nem, neucpava pory. Pouzivam denne a nedam na nej dopustit
    Kristyna
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Je opravdu skvělý. Pleť je pěkně sjednocená a zdá se mi, že i vypnutější.
    Lenka M.
    4. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Úžasné. Vřele doporučuji
    Anička
    27. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Tomuto oleji musím dát plný počet *. Výsledek je opravdu úžasný. Nikdy jsem neměla sebevědomí na to, že bych vyšla bez make-upu, ale po používání tohoto oleje (už asi 3 měsíce? Možná o jeden víc) si vyjdu i bez make-upu, dám si na pleť jen olej, který pleť hezky sjednotí a hydratuje. Nikdy jsem neměla ráda moc mastné krémy apod. a tento olejíček se hned vstřebá a není vůbec mastný. Můžu ho doporučit. :))) Jedinou výtku mám, a to, že jsem ho neobjevila dřív. :)))
    Jana Ž.
    22. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. příjemný olej
    jitka
    2. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Jeden z nejlepších produktů na pleť co mám. Opravdu mi ji to zlepsilo, je jemna, hebka a vyživená
    Gabriela
    24. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Výborný olejček na pleť, používam na noc
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    8. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Super výživa a sjednocení tónu pleti. Používám různé oleje této značky a jsem velmi spokojená. Vrásky mi tedy nemizí, ale také se neprohlubují a pleť celkově vypadá pěkně, zdravě.
    Kamila
    6. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Velmi příjemné oleje od Saloos, splňují vše co slibují.
    Jitka
    9. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. příjemný olej pro citlivou plet
    Marie K.
    31. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Naprostý zázrak! Užívám již 2 měsíce a nic jiného na pleť už nechci! Úplně mi vyhojil akné na obličeji, sem tam se mi udělá pidi pupíneček, ale přes noc hned zmizí. Ani před menstruací se mi již akné netvoří, dříve jsem měla hormonální akné týden před menstruací v oblasti brady, někdy i hnusné zahnisáné pupeny, a ted nic. A co je nejlepší? Konečně mohu chodit bez makeupu! A to že trochu barví do oranžova nevadí, po vsaknutí to zmizí, krásně pleť sjednotí a pokožka vypadá jak kdyby byla trochu opálená :-) takže děkuji, za tento malý zazrak.
    Veronika K.
    22. května 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  18. Skvělý. Hydratuje pleť, sjednocuje tón pleti, příjemně voní a vyhlazuje vrásky. Zatím mi přijde lepší než švestkový oleje od stejné značky.
    Misa
    16. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Krásně hydratuje a hojí problematickou pleť. Pleť lehce zabarví do oranžova, čímž sjednotí barvu, ale zároveň není nijak výrazně odlišná od přirozené barvy pokožky. A Olejíčkem jsem nadšená, rozhodně zařadím do své péče o pleť a budu objednávat pravidelně 👍
    Tori
    13. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Ve srovnání se šípkovým olejem od Nobilis tilia je naprostý propadák. Zapáchá, ale chtěla jsem mu dát šanci s ohledem na kladné recenze. Neměla jsem to dělat, po několika použitích se mi z něj udělala na obličeji vyrážka. Nedoporučuji.
    Jana M.
    26. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?