Přejít na hlavní obsah
Renovality Betaglukan Maximal 90% tobolky pro podporu imunitního systému

Recenze Renovality Betaglukan Maximal 90% doplněk stravy

tobolky pro podporu imunitního systému

Postarejte se o svůj imunitní systém, ať vše funguje, jak má. Doplněk stravy Renovality Betaglukan Maximal 90% obsahuje v jedné tobolce 400 mg betaglukanů, vitamin C přírodního původu a resveratrol. Vše se navíc získává moderními technologickými postupy z pivních kvasinek. Podpořte svoje zdraví jednou tobolkou denně.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Postarejte se o svůj imunitní systém, ať vše funguje, jak má. Doplněk stravy Renovality Betaglukan Maximal 90% obsahuje v jedné tobolce 400 mg betaglukanů, vitamin C přírodního původu a resveratrol. Vše se navíc získává moderními technologickými postupy z pivních kvasinek. Podpořte svoje zdraví jednou tobolkou denně.

Koupit

Renovality Betaglukan Maximal 90% recenze15

5.0
17
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Kópil ses si jeden pakl a je to super nemám ani rýmu ale zlomil sem si haksno když sem lezl ze sklepa
    Mr. D.
    19. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Mám 2 balení a opravdu na posílení imunity funguje super. Nebyla jsem nachlazená.
    Nikola L.
    24. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. doplnok stravy používam hlavne na zimu a na jar, kedy mám najviac oslabenú imunitu, vďaka Betaglukánu Maximal som prežila zimu aj jari len s ľahkou nádchou :)
    Kopie recenze od Luisa z notino.sk
    12. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Užívam asi mesiac a cítim sa dobre. Určite kúpim ďalšie balenie.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    27. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Užívám už druhé balení a jsem spokojená. Cítím se dobře a nemocná jsem zatím nebyla.
    Tereza
    27. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Užívam ho pravidelne a doteraz sa mi choroba vyhýbala.
    Kopie recenze od Teri z notino.sk
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Beru pravidelně a mám pocit, že se mi nemoci vyhýbají obloukem. Doporučuji. :)
    Klára
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Necítim sa tak často chorá od tej doby čo ho beriem, za mňa super
    Kopie recenze od Alexandra z notino.sk
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Používam ho už niekoľko týždňov a zatiaľ som prežila jeseň bez choroby
    Kopie recenze od Katarina z notino.sk
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Pravidelně každý podzim bývám nemocná, tento doplněk stravy beru několik týdnů a tento rok zatím bez nemoci.
    Klára
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Používam dlhodobo, najmä v zime, výrobok pomáha mojej imunite.
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    11. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Užívám krátkodobě, ale zatím se mi zdají výsledky fajn
    Hana
    10. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Začal jsem brát namísto kolostra a efekt na imunitu je výborný. Už jsem koupil další balení.
    Michal
    30. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Funguje skvěle a vydržel mi dlouho. Určitě doporučuju :)
    Radek
    28. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Funguje výborně.
    A.
    6. června 2022
    Byla recenze užitečná?