Přejít na hlavní obsah
Purity Vision Raw kávový tělový peeling

Recenze Purity Vision Raw

kávový tělový peeling

Hýčkejte pokožku celého těla a dopřejte si kvalitní péči. Kávový tělový peeling Purity Vision Raw zbavuje pokožku odumřelých kožních buněk a díky vysokému obsahu antioxidantů podporuje spalování podkožního tuku a pomáhá odbourávat toxiny. Stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu a pomáhá zpomalovat stárnutí pokožky. Navíc vaše smysly okouzlí omamnou vůní čerstvě namleté kávy. 

Koupit

Hýčkejte pokožku celého těla a dopřejte si kvalitní péči. Kávový tělový peeling Purity Vision Raw zbavuje pokožku odumřelých kožních buněk a díky vysokému obsahu antioxidantů podporuje spalování podkožního tuku a pomáhá odbourávat toxiny. Stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu a pomáhá zpomalovat stárnutí pokožky. Navíc vaše smysly okouzlí omamnou vůní čerstvě namleté kávy. 

Koupit

Purity Vision Raw recenze19

4.6
17
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Peeling krásně voní, ale jeho aplikace mi nesedí. Velmi se drolí a je všude jen ne na mé pokožce. Za mě je až příliš "drsný".
    Kristy
    10. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. nejlepsi peeling co jsem zatim vyzkousela, krasne voni, zanecha pokozku jemnou a projasnenou a jsem moc spokojena, urcite doporucuji
    Denisa
    20. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Super, pokožka po ňom zostáva naozaj jemná
    Kopie recenze od Adriána z notino.sk
    6. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Nejlepší peeling, velmi mi pomohl i s kožními problémy, mám již druhé balení.
    Anna
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Skvělý peeling., ráda a často ho používám. Navíc krásně voní :-)
    Dagmar
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Hrubší peeling, který zbaví odumřelé kůže a zjemní pleť. Přesně to jsem sháněla. Pleť je po něm nejen hebká prokrvená, ale i vláčná a nesuchá. Při nanášení se drolí. Není ho velká spotřeba.
    Jana
    3. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Zatiaľ mám len prvé balenie, no môžem povedať, že po použití peelingu je pokožka skutočne hladká/jemná na dotyk. Používam ho v kombinácií s kokosovým olejom. Balenie vydrží dlho, po mesačnom používaní vidím zmeny a hlávne cítim, že pokožka je naozaj neustále hladká. Odporúčam pre žienky, ktoré neustále vyhľadávajú produkty proti celulitíde a chcú mať pokožku ako bábätko :)
    Kopie recenze od koralina z notino.sk
    18. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Krásně to voní, malá spotřeba a produkt je bio. Dostala jsem ale strašnou alergii, napuchla mi pokožka, začali se dělat pod ni bublinky a hodně to pálilo. Také to pak trvalo než jsem ten peeling ze sebe celý vymyla. Doporučuji nejdříve zkusit na malém úseku na alergickou reakci.
    Julia K.
    9. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Najlepsi peeling na trhu.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    17. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Ty vůně je velmi příjemná a peeling je jemný...navíc velké plus nízká cena.
    Klára
    21. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Vhodný na celé tělo, používám často. Voní a cena je taky příjemná.
    Nikola
    27. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Je vynikajúci. Nádherná vôňa a neskutočne hebká vyživená pokožka.
    Kopie recenze od Nikola z notino.sk
    29. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Peeling je skvělý, krásně pokožku prokrví! Určitě si ho koupím znovu. Celá recenze: https://blogbeautybyk.blogspot.com/2019/03/purity-vision-bio-kavovy-peeling.html
    Beauty by K.
    25. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Naprostá spokojenost. Pár peelingů jsem vyzkoušela, ale vždy mě spíše vysušovaly. Tenhle super voní a díky bambuckému máslu mám krásně hebkou pleť, která zároveň není mastná. Jediné co, tak jsem teda musela nanášet nad umyvadlem, protože káva se dost drobí a z obličeje při aplikaci odpadává. Tak jen tip ;)
    Theess
    13. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Výborný přírodní peeling, krásně voní a není drahy.
    Alice
    26. února 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Používám 2x týdně a jsem spokojená. Pleť je krásně hladká a promaštěná. Mám suchou kůži a po použití se cítím na dotek velmi příjemně.
    Adri
    7. února 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Dobrá cena, voní a peeling je super. Dobrá koupě
    Gábina
    31. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Peeling krásně voní a nechává pokožku jemnou. Jen není dobré ho používat po holení - kůže je pak podrážděná a ta sůl trošku štípe.
    Patricie
    17. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Kvalitativně naprosto srovnatelný např. se značkou Body boom, avšak za poloviční cenu.
    Dita
    13. září 2018
    Byla recenze užitečná?