Přejít na hlavní obsah
Guess Seductive toaletní voda pro ženy

Recenze Guess Seductive

toaletní voda pro ženy

Svádění je hra, ve které neplatí žádná pravidla. Toaletní voda pro ženy Guess Seductive vám dodá potřebné sebevědomí, díky kterému budete mít vždy navrch. Její ovocno-květinové tóny dokonale podtrhnou vaši ženskost a nechají vyniknout váš osobitý šarm, díky němuž vám nikdo neodolá.

-20 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Svádění je hra, ve které neplatí žádná pravidla. Toaletní voda pro ženy Guess Seductive vám dodá potřebné sebevědomí, díky kterému budete mít vždy navrch. Její ovocno-květinové tóny dokonale podtrhnou vaši ženskost a nechají vyniknout váš osobitý šarm, díky němuž vám nikdo neodolá.

Koupit

Guess Seductive recenze20

4.3
352
146
63
20
20
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Tohle je jedna z nejlepších levných vůní co znám. Používám ji spoustu let, nikdy nezklame. Výdrž super, pokud použijete i tělové mléko, tak celý den ji cítíte vy i vaše okolí.
    Sára
    11. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Všichni tu mluví o krátké výdrži. Já si ho jako tester v obchodě stříkla na ruku,po 3 umytích vydržel zhruba 8 hodin. Je to sladká květinová vůně.
    uwu k.
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. krásná vůně,jsem spokojená
    Janina B.
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. kupuji opakovaně, na každodenní nošení, moc příjemná ale sexy vůně
    Eliška
    28. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Super
    Lubomír
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Moja obľúbená vôňa
    Kopie recenze od Janka F. z notino.sk
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Krásně voni.Příjemná vůně.Mám už druhou.
    Hana
    7. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Za mě ok. Když je ve slevě tak kupuji 125ml...voním se docela často, protože po nějaké době se necítím. Ale když tričko sundám a vezmu do ruky na druhý den tak voní.:) A proto, že se s tím fakt nepářu tak mi flakon vydrží měsíc, měsíc a půl..jak kdy. Někdy i déle.
    Nikola T.
    4. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Voní krásně, ale nastříkám a za chvíli není cítit , za mě palec dolů , bohužel .
    Sára
    24. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Moje oblíbená vůně, kupuji často
    Alena P.
    11. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Výdrž skvélá, ale to vesměs včechny,které mi vůbec nesedí. Mám ráda výrazné a kořeněné vůně,ale tohle NE - je to děsná dusivka,tedy půjde na vandr.. Mrzí mě,že jsem ji včas nevrátila. Doporučuji vyzkoušet,než koupíte.
    Dana G.
    26. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Za mňa najlepšia vôňa
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    30. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Krásná květinová vůně, která dlouho vydrží
    Vendula
    28. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Velice spokojená jak s vůní tak i s přístupem,mohu jen doporučit
    Jana V.
    27. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Vrátila jsem se k ní po několika letech a nezklamala. Je příjemná, energická a sexy.
    Radka
    5. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. 100%spokojenost
    Martin K.
    23. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. za mě krásná vůně na zimu
    Bára
    6. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Týden co mi parfém došel. Vůně mi přijde úplně jiná. Navíc v parfému něco plavalo. A dlouho nevydrží. Asi špatný kus.
    Veronika
    30. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Doporučuji.!!Kupoval to pro manželku.:)
    Marat B.
    15. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Sexy, docela mladistvá vůně. Vhodná na podzim. Je výrazná, ale ne moc těžká. Sladká, ale ne jako bonbón. Na to, jak je levná, je fakt hodně dobrá. Obrovská nevýhoda je ta, jak moc je profláklá. Typ vůně tak něco jako lady milion třeba...
    Radana
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?