Přejít na hlavní obsah
Eveline Cosmetics Hybrid Professional podkladový lak na nehty s použitím UV/LED lampy 3 v 1

Recenze Eveline Cosmetics Hybrid Professional

podkladový lak na nehty s použitím UV/LED lampy 3 v 1

Lak na nehty Eveline Cosmetics Hybrid Professional vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Lak na nehty Eveline Cosmetics Hybrid Professional vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty.

Koupit

Eveline Cosmetics Hybrid Professional recenze8

4.9
7
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. skvělý lak :) krásně se nanáší a barva je krásná
    Lucie
    14. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Dlouho mi vydrží a rychle zasychá. Za mě super!
    Tereza
    1. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Super lak na nechty 3 v 1 maximálne urýchľuje starostlivosť o nechty. Mám odtieň 02 blushy, ktorý je krásne svetlý. Odporúčam ho.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    24. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Tak tyhle barvičky jsou opravdu luxusní, po zapečení krásně drží.
    Nikola
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Mám odtieň Blushy, je to krásna farba. Je fajn, že mi nekvapká na okraje nechtov, ako sa to niekedy stáva pri iných značkách. Je naozaj tvrdý a po vytvrdnutí v lampe vydrží naozaj dlho.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Kupila som si 3 odtiene a zatial som velmi spokojna. Jemne pastelove farby, textura gel laku je hustejsia, stetcek kratsi, takze sa s tym pohodlne pracuje. Farby su syte a dobre kryju uz pri jednej vrstve. Odstranenie tiez prebehlo dobre. 10 min v acetonovom odlahovaci a krasne to slo dole. Nic sa mi neolupalo ani po 2 tyzdnoch. Lakovala som kvoli odrastom. Urcite odporucam!
    Kopie recenze od Alexandra B. z notino.sk
    20. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Mám odstín natural Nude. Jedná se o příjemnou barvu na každý den. Lak se snadno nanáší a pod UV lampou nedělá neplechu.
    Jitka
    18. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Nádherné farbičky, tieto hybridy s podkladom a top coatom v jednom som si teraz veľmi obľúbila. Výdrž je cca o 1-2 dni kratšia ako pri viacerých krokoch, ale za tú pohodu to stojí. Dám dve vrstvy, zapečiem a môžem ísť :)
    Kopie recenze od Gabriella z notino.sk
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek