Přejít na hlavní obsah
White Glo Diamond Series sada pro bělení zubů

Recenze White Glo Diamond Series

sada pro bělení zubů

Zubní pasta White Glo Diamond Series je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem.

Koupit

Zubní pasta White Glo Diamond Series je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem.

Koupit

White Glo Diamond Series recenze10

4.0
5
3
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. k ničemu
    Lenka
    26. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Používám přibližně 3 týdny a výsledky jsou vidět. Za mě velká spokojenost. Už jsem koupila další balení do zásoby. 🙂
    Eliška
    18. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Bohužel po týdnu pravidelného používání nevidím žádné velké změny, uvidím jak to půjde dál.
    Lenka
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Ľahká aplikácia, len výskedky sú veľmi málo viditeľné. Ale za tú cenu sa oplatí skúsiť.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    12. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Doporučiji, pravdu funguje!
    Miroslava
    14. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Funguje. Zuby jsou viditelně světlejší, přirozeně bílé.
    Alena Š.
    31. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Po 3 týdnech (týden pauza) je výsledek opravdu vidět, jsem nadšená a těším se, zda ještě dosáhnu ještě o stupeň bělejších zubů.
    Lenka
    3. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Nie je to, že super biele ale trocha vyviedli.
    Kopie recenze od JankaMa z notino.sk
    11. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Prekvapilo. Funguje super
    Kopie recenze od Martina G. z notino.sk
    31. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Vysledky uz po prvom použiti, pre lepši vysledok treba aspoň tyždeň aplikovať každy deň. Zuby nie su citlivé a aplikacia je jednoducha
    Kopie recenze od Dajana z notino.sk
    7. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?