Přejít na hlavní obsah
Wella Professionals Ultimate Repair Shampoo posilující šampon pro poškozené vlasy

Recenze Wella Professionals Ultimate Repair Shampoo

posilující šampon pro poškozené vlasy

Profesionální obnovující šampon, který vlasům dodá druhý dech

378s kódem hair
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Profesionální obnovující šampon, který vlasům dodá druhý dech

Koupit

Wella Professionals Ultimate Repair Shampoo recenze20

4.5
17
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Šampon opravdu funguje jako skvělá záchrana pro poškozené vlasy. Měla jsem po častém barvení vlasy úplně bez života a už po několika použití jsou o poznání zdravější a hezčí. Doporučuji používat spolu s kondicionérem, případně jinými produkty z Ultimate Repair řady.
    Gabriela
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Ultimate zachrana poskozenych vlasu! Sampon v kombinaci s celou radou dela opravdu zazraky. Moje poskozene a spalene osvetlenim vlasy Wella Ultimate po mesicic vratila z mrtvych. Jsem super nadsena z vysledku a urcite celou radu doporucim vsem kdo ma extra znicene nebo poskozene vlasy!
    Veronika L.
    11. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Šamponu stačí použít opravdu malé množství a i tak krásně pění a umyje vlasy. Barvím si vlasy často a musím uznat, že tenhle šampon mi obrovsky pomohl. Vlasy vypadají zdravěji a lépe, takže doporučuji.
    Alena
    11. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Šampon je super, měla jsem vlasy docela zničené a už po několika použitích vypadaly vlasy zdravěji. Cena je trochu vyšší, ale za mě se vyplatí.
    Markéta
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Cena je sice vyšší, ale šampon je naprostá bomba. Navíc ho není potřeba nějaké větší množství.
    Lucie
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tento šampon skutečně zachránil mé vlasy, které byly zničeny častým a hlavně neodborným barvením. Po použití tohoto šamponu chytily mé vlasy druhý dech a vypadají mnohem lépe! Doporučuji!
    Jana
    21. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Úžasný šampon, který splňuje, co slibuje. Mé vlasy byly poškozeny častým barvením, ale po delším používání začínám vidět první výsledky. Používám celou řadu Ultimate Repair a jsem nadšená!
    Sofia
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Zatím nejlepší "repair" šampon, který jsem vyzkoušela. Už po prvních použitích vypadají být vlasy podstatně zdravější a méně mastnější. Jsem spokojena! Doporučuji!
    Lenka
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Rada bych poskytla rovnou dvě rezence *Vlnité barvené vlasy* Koupila jsem na základě dobrých recenzí, ale můj zážitek je bohužel opačný. Vlasy se nedaly poradně vymýtit (bylo potřeba hodně samponu) i po umytí mi na nich zůstal takový zvláštní povlak a vlasy mi přišly na dotek lepkavé. Bohužel se nedaly poradně rozcesat protože rozcesavadlo na můj typ vlasů byl málo hutný. Je pravda ze vlasy po něm nebyly mastné déle, ale to je asi jediné plus za mě. *Kudrnaté krátké vlasy melírované* Naopak babička, která si dlouhodobě dělá na vlasech melír si šampon vychvaluje a taky chválí to, ze se ji po něm vlasy nemastí.
    Adéla Š.
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Hezky voní, ale vysušil mi vlasy a přijdou mi jako kdyby měli na sobě nějaký povlak, jsou takové matné a těžko se rozčesávají. Jsou horší šampóny než tento, ale určitě můj favorit nebude.
    Rozárka L.
    1. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. Tak tomu říkám záchrana poškozených vlasů. Moje vlasy prošli úžasnou proměnou. Mám celou sadu. Opravdu to funguje!!!❤️ Neskutečné. Nevěřila jsem recenzi od ostatních, ale nemohla jsem si pomoct a koupila jsem si to. Mám opravdu moc poškozené vlasy barvenim. Při česání se mi lamali konečky vlasů a hodně vypadáváli. Zkoušela jsem hodně různých sad a pokaždé jsem měla nějaké problémy. Nebo se mi objevili lupy, nebo jsem po umytí měla mastné vlasy, nebo strašně tvrdé krepate. A tahle sada je fantastická. Použila jsem teprve 3 krát a změna je obrovská. Vlasy mám o hodně jemnější na dotek, hladší a lesklé. Nemusím ani žehlit. Za mě je to jednička na trhu o které vím že opravdu funguje. Vřele doporučuji všem které mají zničené vlasy. ❤️❤️❤️❤️❤️
    Žaneta
    23. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. I discovered the Ultimate Repair Shampoo by Wella while searching for an effective solution for my oily and overworked hair. This shampoo has a refreshing scent, moisturizes effectively, and keeps my hair clean for days. Its lightweight formula works wonders for overworked hair with styling product buildup, leaving it feeling balanced. After just a few uses, my hair's texture noticeably improved – it's smoother, shinier, and breakage is reduced. Perfect for color-treated hair, I've received compliments on my healthy-looking locks. I'm impressed and would definitely repurchase!
    Madalena
    17. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Moc často se mi to nestává, ale po pár aplikacích se mi udělaly lupy. Navíc docela nešikovné dávkování, šroubovací uzávěr a pak se ještě musí šampón vytlačit.
    Kateřina
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Vážně vidím změny, vlasy jsou příjemné na dotek a krásně lesklé. Vyplatí se zainvestovat
    Eliška
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Používám už několik týdnů a jsem neuvěřitelně příjemně překvapená. Před tím, než se mi do ruky dostala řada Ultimate Repair, jsem roky používala jinou značku, ale teď jsem musela přehodnotit. Šampon skvěle voní, dobře pění, za chvilku se nanese i smyje.
    Sabina
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Zkouším už pár týdnů a opravdu funguje skvěle. Vlasy jsou krásně jemné, voňavé a s touto řadou docílíte opravdu krásného lesku.
    Aneta
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Tak tohle je fakt super! krásně čistí, pečuje, voní. Používám právě celou řadu a jsem nadšená
    Zuzka
    30. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Tahle řada zcela předčila moje očekávání. Zatím nejlepší péče na vlasy, co jsem vyzkoušela. Šampon dobře pění a snadno se vymývá.
    Pavlína
    24. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. O téhle novince jsem tolik slyšela a moc sem se těšila jak jí vyzkouším. Můžu říct, že po 14 dnech opravdu vidím změny. Vlasy jsou prostě jiné, jemné a hlavně lesklé. Za mě zatím spokojenost
    Věra
    23. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Výborný. Zatím nejpovedenější šampon od Welly - jen ta cena, to je mela. Ale krásně voní, je krémový a k mytí postačí malé množství, protože dost napění. Dobře se oplachuje a vlasy jsou vážně vyživené, dobře se upravují, nejsou zplihlé.
    Tereza M.
    22. října 2023
    Byla recenze užitečná?