Přejít na hlavní obsah
Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon pro normální až jemné vlasy pro ochranu barvy

Recenze Wella Professionals Invigo Color Brilliance

šampon pro normální až jemné vlasy pro ochranu barvy

Užijte si dlouhotrvající krásu a lesk vašich vlasů. Šampon Wella Professionals Invigo Color Brilliance představuje klíč k udržení syté a živé barvy vlasů. Je speciálně formulován tak, aby ochránil barvu před blednutím a zároveň dodal vlasům zářivý lesk. Je ideální pro ty, kteří chtějí udržet své vlasy krásné a zdravé bez ohledu na četnost barvení. 

-15 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Užijte si dlouhotrvající krásu a lesk vašich vlasů. Šampon Wella Professionals Invigo Color Brilliance představuje klíč k udržení syté a živé barvy vlasů. Je speciálně formulován tak, aby ochránil barvu před blednutím a zároveň dodal vlasům zářivý lesk. Je ideální pro ty, kteří chtějí udržet své vlasy krásné a zdravé bez ohledu na četnost barvení. 

Koupit

Wella Professionals Invigo Color Brilliance recenze20

5.0
24
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Tenhle produkt mě příjemně překvapil. Dostala jsem vzorek zdarma k vyzkoušení. Mám barvené vlasy a často jsem se potýkala s tím, že barva po nějaké době vybledla a ztratila svůj lesk. Tento šampon a kondicionér ale ten problém dost dobře řeší. Po prvním použití jsem si všimla, že vlasy byly lesklejší a barva vypadala o něco živější. Barva mi díky těmto produktům vydrží déle svěží a lesklá, což je fajn. Pokud máte barvené vlasy a hledáte něco, co pomůže udržet jejich barvu, Wella Professionals Invigo Color Brilliance určitě stojí za vyzkoušení.
    Daniela S.
    4. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Šampon jsem dostala jako bezplatný vzorek. Každopádně je velmi příjemný, hezky voní, a dobře se nanáší. Vlasy jsou po něm velmi nadýchané a objemné. Dlouho tento pocit vydrží. Rozhodně bych si ho koupila i sama.
    Eva Č.
    2. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Kvalitní šampon! Nic jiného jsem ani nečekala, když se jedná o produkt značky Wella Proffesionals, se kterou mám jen dobré zkušenosti. :) *Tato recenze byla napsána v rámci obdržení produktu zdarma.
    MK
    1. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Šampon jsem dostala jako bezplatný vzorek a jsem s ním spokojená. Krásně voní, vlasy se po něm lehce rozčesají a jsou lesklé. Stačí použít menší množství a hodně pění. Doporučuji
    Natalie R.
    29. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Šampon jsem dostala jako bezplatný vzorek. Již jsem ho kdysi měla. Mám citlivou a mastnou pokožku hlavy a skvěle mi sedí. Vlasy jsou po něm krásně lesklé. Rozhodně doporučuji.
    Barbora T.
    26. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Tenhle šampón jsem dostala jako bezplatni vzorek a je ozaj super. Krásně voní a hodně pění i při použití malého množství. Vlasy jsou po něm jemné, dobře se rozčesávají a i na 3 den se pořád nemastí.
    Martina S.
    17. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Pěkně voní, vlasy jsou po něm jemné. Vlasy vydržely hezké dva dny.
    Barbora S.
    14. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Tento produkt jsem obdržela zdarma pro účely testování. Hezky se nanáší a pění. Oceňuji také velice příjemnou vůni a to, že moje velmi citlivá pokožka hlavy nebyla po umytí vůbec podrážděná. Ačkoli jsem doteď neměla s šampony značky Wella moc zkušeností, musím přiznat, že mě docela nalákala na koupi dalších produktů.
    Michaela H.
    9. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Prijemny sampon, na barvene vlasy vyhovujici
    Eliska
    9. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. Šampón naplnil moje očekávání. Nejenom že chrání barvu, ale vlasy jsou po něm krásně hebké a lesklé. Konzistence je na šampon skvělá a dobře se s ním pracuje. Určitě ho doporučím známým. Šampón jsem obdržela jako bezplatný výrobek.
    Z.
    7. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. Tento produkt opravdu chrání barvu, výsledek je naprosto bozi! Textura produktu je dobra, vůně jemná, aplikace snadná, hodně se mi líbilo všechno, rozhodne doporučuji
    Anastasiia
    6. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Vyrobek jsem dostala zdarma k vyzkouseni. Jeho slozeni mne mile prekvapilo, je jemny, lehce zpenitelny, ma velice prijemnou vuni a po jeho pouziti, je krasna leskla barva vlasu o dost zjemnena,i bez pouziti kondicioneru. Za mne doporucuji.
    Stanislava M.
    6. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Šampon jsem dostala jako bezplatný vzorek k vyzkoušení. Za mě skvelý produkt, velmi rychle jsem si ho oblíbila. Má příjemnou vůni a na fialový šampon celkem překvapivě pění. Používala jsem vždy šampon a kondicioner Matrix, ale příšte bych váhala spíše nad koupí tohoto šamponu :-)
    Klára
    5. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  14. Tento produkt jsem dostala jako bezplatný vzorek k vyzkoušení. Perfektní produkt, který jsem si velmi oblíbila. Příjemná vůně, jednoduchá aplikace. Jiný šampon již nebudu používat.
    Jitka
    4. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  15. Tento šampon jsem dostala zdarma k vyzkoušení. Jsem s ním moc spokojená. Krásná vůně. Oživení barvy vlasů a nevymývá se tak rychle. Vlasy lesklé a hebké.
    Klára
    4. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  16. Šampon jsem dostala bezplatně k testování a mohu jen doporučit. Vlasy mám po něm leklé,hebké,Nedvědi mě pokožka hlavy a krásně voní. Nemusím používat ani kondicionér vlasy rozčešu i tak.
    Lucie S.
    4. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  17. Sampon Wella Invigo Color Brilliance je skvělou volbou pro ty, kteří hledají šetrný a účinný produkt pro péči o barvené vlasy. Měla jsem šanci vyzkoušet tento šampon díky testovacímu vzorku a musím říct, že jsem byla mile překvapena. Jedním z hlavních hledisek, které mě přesvědčilo, je jeho schopnost zachovat barvu vlasů. Po použití tohoto šamponu jsem si všimla, že moje barvené vlasy zůstaly svěží a jasné mnohem déle než při použití běžných šamponů. Barva se nebledla a vlasy vypadaly živější. Celkově je šampon skvělou volbou pro každého, kdo hledá produkt, který chrání barvu vlasů a zároveň poskytuje péči a hydrataci. Doporučila bych ho každému, kdo se snaží udržet svou barvu vlasů živou a krásnou co nejdéle.
    Pavlína
    3. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  18. Tento šampon jsem dostala bezplatně k testování a jsem spokojena. Výsledek zatim po dvou použitích není uplné wau ale voni vlasy vyzivene hydratovaně a nevysusuje pokožku.
    Markéta F.
    2. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  19. Dostala jsem jako bezplatný vzorek, ale zrovna tento šampon používám už cca 2 roky. Je to za mě skvělý šampon v poměru cena/výkon. Vlasy zanechává jemné, hebké, VOŇAVÉ!!! A v kombinaci i s kondicionérem jsou fakt top. Určitě doporučuji :)
    Adriana L.
    2. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  20. Produkt jsem dostala jako vzorek k vyzkoušení. Šampón voní velmi příjemně a lehce se nanáší. Vlasy jsou po umytí jemné a leské. V celkovém měřítku hodnotím velmi pozitivně.
    MirDa
    1. května 2024
    Byla recenze užitečná?