Přejít na hlavní obsah
RefectoCil Eyelash and Eyebrow barva na obočí a řasy

Recenze RefectoCil Eyelash and Eyebrow

barva na obočí a řasy

Řasy a obočí umí definovat celou vaši tvář. Věnujte jim proto dostatečnou pozornost. Barva na obočí a řasy RefectoCil Eyelash and Eyebrow představuje jednoduchý a efektivní způsob, jak dodat hloubku vašemu pohledu a zvýraznit rysy obličeje.

Koupit

Řasy a obočí umí definovat celou vaši tvář. Věnujte jim proto dostatečnou pozornost. Barva na obočí a řasy RefectoCil Eyelash and Eyebrow představuje jednoduchý a efektivní způsob, jak dodat hloubku vašemu pohledu a zvýraznit rysy obličeje.

Koupit

RefectoCil Eyelash and Eyebrow recenze20

4.8
137
9
4
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Barvila jsem si obočí i řasy odstínem 3 a odstín je opravdu hodně tmavý, takže na to pozor. Kůži mi to neobarvilo. Řasy jsem si nabarvila kartáčkem od řasenky, nic nepálilo a v pohodě jsem to zvládla sama (a to mám dost citlivé oči).
    Eliška
    12. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Obočie som si farbila 1 max 2x za 2 týždne a celá tuba mi vydržala od 13.12.2022 do dnes (ešte by som niečo v nej naskrabala) takže super, vôbec som ho nemusela dokreslovat tak tam bolo pár ušetrených € a pôsobí veľmi prirodzene.
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    29. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Dlouho jsem si obočí denně malovala, až jsem se jednoho dne odvážila objednat na základě recenzí tuto barvu na obočí. Musím říct, ze jsem velmi překvapena s výsledkem. Objednala jsem si odstín 3 ,protože si dělám výraznější obočí, ale spíše než hnědá je to černá (8 min působení), ale nějak extra mi to nevadí. Mám světlé vlasy a proto doporučuji určitě 3.1 ( světle hnědá). Celkově produkt za tak nízkou cenu hodnotím velmi Kladně a doporučuji se nebát vyzkoušet :)
    Klárka
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Použila jsem zatím jednou na barvení řas. Velmi to štípalo, tak jsem to musela smýt dřív. Ale zkusím to znovu, a dát to jen na konečky řas.. Směs s barvou se mi velmi špatně míchala 🙁
    Dominika
    10. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Som spokojná, používam už niekoľko mesiacov na stmavenie obočia.
    Kopie recenze od Tatiana z notino.sk
    17. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Vlasy mám tmavě hnědé a na obočí používám odstín 3,1. Za mě naprosto dostačující, obočí není tmavší než vlasy. Aplikuji na čisté obočí, vždy po čištění pleti gelem, štětcem a nechávám působit 15-20 minut. Výsledkem je krásný obočí, který jen učešu gelem na vlasy (tip pro neposedný obočí, který žádná řasenka neudrží). Je nutný k barvě koupit i aktivátor, ale to je to nejmenší, mám ho už 3 roky a pořád je skoro plný, barvy mám už druhé balení a chci rozhodně vyzkoušet obarvit i řasy, protože výsledek obočí je vždy perfektní. Určitě doporučuji a budu kupovat i nadále
    Vendula
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Barvu používám přes 15 let, ještě než bylo "obočí in" 😆, tehdy na tip kosmeticky. Staci mít obyčejný peroxid v lékárničce, panáka - skleničku na smíchání a vyřazený kartáček z rasenky na nanášení. Cca 1cm barvy a 15 kapek kysličníku je za mě ideální poměr. Vystačí na obočí i řasy. Já nechávám 10min, jsem tmavá. Ale když smyjete dříve, dá se krasne regulovat odstín. Jinou barvu jsem nikdy nepouzila, takže jinak nemám srovnání.
    Pavlína
    3. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Super barva, krásně drží ( na obočí tedy déle, než na řasách). Cena v pohodě. Nutno používat s činidlem. Aplikace snadná.
    Karol
    12. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. I když žádném případě nejsem blondýnka, používám světlehnědou. Aplikuju maximálně na 1 min., jinak bych vypadala jako idiot. Barva je vidět vlastně až tak 24h takže určitě neaplikujte znovu, když se vám zdá, že je to moc světlé. Uvidíte zítra.
    Martina P.
    9. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Jinou značku nepoužívám.
    Kamila B.
    20. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Zakoupeno kvuli kladnym recenzim. Zatim nevyzkouseno
    Lenka
    29. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Pokud jste z Prahy a chcete hezké obočí nebo řasy, které dlouho vydrží, radši nekupujte tohle, ale pojďte ke slečně Code Beauty, to vás úplně překvapí jaké kouzlo dokáže udělat
    Aneta A.
    28. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. Osvedčený prostriedok na farbenie obočia a mihalníc. Pri farbení mihalníc potrebujete pomocníka ako v kozmetike. Ak nechcete mať zafarbenú pleť,tak dobu pôsobenia treba skrátiť a farbenie častejšie opakovať. Ja to robím raz týždenne.
    Kopie recenze od Ľubica B. z notino.sk
    28. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Zkoušela jsem poprvé, ale aplikace byla možná pouze na obočí. Zvýrazní a vypadá krásně přirozeně, ale na řasy nelze dost dobře aplikovat a ani výsledek není nijak zvlášť viditelný, takže spokojenost tak z 60%.
    Michaela L.
    15. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Použito na řasy a výsledek super, jen při kontaktu s kůží štípe
    Klára
    14. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Spokojenost,používám už kus času-barva se dobře nanáší,dobře drží.
    Zdeňka
    12. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Miluju tento produkt. Tuba vydrží extrémně dlouho a stejně tak i nabarvené obočí. Neměnila bych.
    Veronika K.
    29. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Tuhle barvu používám roky a je prostě nejlepší! Aplikace není žádná věda a tuba vydrží věčnost. Nechápu, že někdo kvůli tomuhle barvení chodí ke kosmetičce - můžete ho provést kdykoliv sami a za zlomek ceny.
    Klára Z.
    29. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. super
    Kopie recenze od Martina P. z notino.sk
    28. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Zatím jsem barvila jednou, drží 14. dnů, nezabarvila ani kůži, jenom obočí. Jenom se špatně míchá v kysličníku. Ale to byla moje chyba, to musím vylepšit. Za mne skvělá.
    Vladimíra S.
    24. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze