Přejít na hlavní obsah
Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 řasenka 5 v 1

Recenze Oriflame The One Wonder Lash 5 in1

řasenka 5 v 1

Získejte pět senzačních výhod v každém tahu. Řasenka Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 vás překvapí unikátním kartáčkem Wonder Brush, který řasy prodlouží, dokonale oddělí, natočí, dodá jim objem a díky obsaženému slunečnicovému oleji je i vyživí. Pro pohled mrkací panenky jediným tahem.  

Koupit

Získejte pět senzačních výhod v každém tahu. Řasenka Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 vás překvapí unikátním kartáčkem Wonder Brush, který řasy prodlouží, dokonale oddělí, natočí, dodá jim objem a díky obsaženému slunečnicovému oleji je i vyživí. Pro pohled mrkací panenky jediným tahem.  

Koupit

Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 recenze15

4.7
16
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Akože… som prekvapená, aká je táto riasenka skvelá! Používam riasenky z parfumérií a keď mi kamoška podarovala túto, myslela som, že si zo mňa robí srandu :) ale je úžasná a prekoná napr aj riasenky od MAC. Predĺži, rozdelí, natočí a urobí mi krásny vejárik mihalníc. Absolútne sa neotláča
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Very good product indeed. Intense black, doesn’t make any lumps. Would recommend and buy again 👌🏻
    Anna
    12. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Perfektní 🤌
    Kateřina
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Kupuji ji už asi po desáté. Je to ta nejlepší řasenka ve vesmíru. Kartáček řasy dokonale prodlouží, natočí a NEslepí. Miluji ji, největší spokojenost.
    Šárka S.
    5. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Nejlepší řasenka na světě. Kupuji už několik let. prodlužuje, zahušťuje, nedrolí se, dá se vrstvit, vydrží i trochu slz.
    Veronika K.
    27. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Kupuji opakovaně, jsem s ní spokojená a jinou nechci.
    Jana P.
    21. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. velmi dobrý výrobek pěkné řasy, nelepí a nemaže se
    JH
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Výborná. Nesnáším slepené řasy, které jsou obalené tunou produktu. Řasenka krásně rozčeše, prodlouží, neslepuje, nedrolí se, neopadavá.
    Veronika
    20. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. S řasenkou jsem velmi spokojená. Neopadává, díky kartáčku lze řasy rozčesat, řasy natočené kleštičkami drží i po namalování. A odlíčit jde i vodou a pleťovým gelem. Už jsem jednu měla, kupovala jsem po druhé.
    Marie Ž.
    13. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Řasenka krásně prodlužuje, jemně zahustí a natočí, drží celý den, nedrolí, krásně pigmentovaná, vyzkoušla jsem draží i levnější řasenky a toto the best - horní řasy líčím kratšími štětinkami a spodní delšími
    Petra Š.
    11. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Za tu cenu není vůbec špatná,řasy prodlouží a neslepuje. Ale do efektu umělých řas ( jak tady někdo psal) to má hodně daleko. Ani po několika vrstvách nemám takový objem na řasách, jaký bych chtěla.
    Darina C.
    22. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Perfektne oddeli a predlzi mihalnice bez namahy, lahko sa s nou pracuje. Robi velmi prirodzeny finish, absolutne ziadne hrudky, dobre sa vrstvi. ,Idealna pre moje kratke a riedke mihalnice. Moja najoblubenejsia maskara bola pred tym l'oreal bambi eye - ale nakolko s jej kefkou sa tazsie pracuje na kratkych mihalniciach, vidim ze tato oriflame bude moj favorit.
    Kopie recenze od Michala K. z notino.sk
    15. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Skvělá řasenka,drží,neopadáva,efekt umělých řas.
    Bedřiška H.
    23. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Řasenka prodlužuje, lehce natáčí, plastový kartáček. Je dobrá, ale pro mě osobně existují i lepší ve stejné cenové kategorii.
    Zuzana
    19. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Krásně prodlužuje řasy a nerozmazává se. Kupuji opakovaně.
    Lili
    28. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?