Přejít na hlavní obsah
Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil gelová tužka na oči

Recenze Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil

gelová tužka na oči

S pomocí gelové tužky na oči Maybelline Tattoo Liner jediným tahem vytvoříte precizní a intenzivní oční linky, které perfektně zvýrazní váš pohled a budou vás provázet po celý den.

Koupit

S pomocí gelové tužky na oči Maybelline Tattoo Liner jediným tahem vytvoříte precizní a intenzivní oční linky, které perfektně zvýrazní váš pohled a budou vás provázet po celý den.

Koupit

Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil recenze20

4.4
71
18
7
7
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Tužka se sice nerozmazává a krásně se s ní pracuje, ale nedá se moc dobře strouhat, hodně se láme 🤔 Mám jí asi cca 14 dní a zbyla mi z ní asi čtvrtina. Už jí nekoupím
    Dana
    7. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Ceruzka sa dá strúhať struhatkom😉
    Kopie recenze od Dana J. z notino.sk
    6. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Kupovala jsem mamince hodně ji slzí oči a rozpíjí se, ale nadruhou stranu zatím nejmíň z těch X co zkusila :)
    Gleso
    2. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Vůbec se nerozpíjí,super
    Zdenka
    12. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. skvělý produkt
    Dagmar F.
    27. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Krásně kreslí a nerozmazává se. Mám černou a hnědou a hnědá by tedy mohla být o něco světlejší
    Klára
    11. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. díky své konzistenci se krásně nanáší a dobře drží, vyzkoušela jsem jich mnoho, tahle nejlepší.
    Ivana
    8. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Ve srovnání s produkty Miss Sporty či Alverde je výdrž určitě lepší...Cena je taky celkem příznivá, škoda toho, že se musí tužka ořezávat...
    Anna K.
    6. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Nejlepší černá tužka na oči. Drží, je sytá. Nejdříve mě odrazovalo, ze je strouhací, ale výsledek stojí i zato strouhaní.
    Michaela
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Vynikající
    Miluse V.
    23. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Velmi mile prekvapena, celkem dlouha vydrz
    Lucy
    10. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Krasne pise, krasne drzi, ale vice bych ocenila, kdyby byla sroubovaci a ne na orezavani …
    Jana K.
    8. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Tužka je měkká, musí se možná častěji strouhat. Teď jsem koupila tužku automatickou a na té špičku prostě neuděláte. Preferuji tedy strouhací. Uspokojivá výdrž na víčku, zvládne opravdu i vodu, barva pěkně sytá (hnědá). Koupím znova!
    Petra
    12. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Nejhorší tužka co jsem kdy měla. Nakreslit tenkou linku se s ní nedá, rozmazává se, výsledek je katastrofální, na vysouvaní jsem nepřišla ani po vsem trápení, ořezávat taky prosím nezkoušejte))) takže musím ji hned po prvním použití vyhodit a jsem dost kvůli tomu rozčílená.
    Valeriia I.
    5. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Tužka ako taká je skvelá a plánujem si ju naďalej kupovať, aplikujem ju do vnútrnej strany viečka a tam vydrží pomerne dlho. Jedno veľké mínus by som dala používaniu, pretože až po všetkých možných vyskúšaných spôsoboch vysúvania farebnej časti som zistila, že sa tuška dá normálne zastrúhať klasickým kozmetickým ztrúhatkom.
    Kristína K.
    26. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Doporučuji
    Jana Z.
    7. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Tužka se strouhá.
    Martina
    4. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Tužka drží, rozmazává se jen maličko. Ale strašně rychle ubývá:-(
    Míša
    17. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Zakoupila jsem asi před 2 měsíci. Jen v jiné barvě. Co se týče výdrže - fajn, nedá se umýt ani mýdlem, tudíž drží dobře. Jenže HODNĚ VELKÝ PROBLÉM JE, že se nedá vysunout!!! Musíte tu spodní část oddělat a něčím to zatlačit, ovšem to není tak jednoduché, protože tužka je tak měkká, že se to spíš zaboří do ní, když už se vám podaří to posunout, tak musíte jen kousek, jinak se okamžitě tuha měkkostí láme a promačkává. Já už si ji rozhodně nekoupím.
    Lucie
    15. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Nespokojenost! Tuzka se rozmazava! Horni vicko vydrzi max 3 hodiny, spodni max 90 minut, pak se linka musi upravit. Nejde vysouvat! A po trech pouzitich je hrot kulaty a nelze jiz nanest slabou linku. Orezat nejde, je to mekky gel. Horsi tuzku jsem nikdy nepouzila. Rozmazava se vice nez kajalove tuzky! Rozmazani pronikne do jemnych linek a vrasek pod spodnim vickem a vecer nejde odlicit. Kdo chce byt permanentne rozmazan, tomu doporucuji.
    Ivana F.
    26. května 2020
    Byla recenze užitečná?