Přejít na hlavní obsah
Revolution Skincare Hydration Boost hydratační gel krém

Recenze Revolution Skincare Hydration Boost

hydratační gel krém

Hydratační gelový krém Revolution Skincare Hydration Boost poskytuje pleti všestrannou péči. Složení s kyselinou hyaluronovou udrží vaši pleť po celý den dokonale hydratovanou a bez známek únavy.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Hydratační gelový krém Revolution Skincare Hydration Boost poskytuje pleti všestrannou péči. Složení s kyselinou hyaluronovou udrží vaši pleť po celý den dokonale hydratovanou a bez známek únavy.

Koupit

Revolution Skincare Hydration Boost recenze20

4.5
26
10
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvěle hydratuje, super složení ber srajd a dobrá cena :-) kupuji již rok
    Kateřina O.
    27. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Matuje. Nepatrná vůně. Pleť není suchá ani pnoucí.
    Aneta
    11. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Prijemny kremik, moha plet beostava mastna. Ma lahku texturu.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    1. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Zkouším zatím chvilku, takže z dlouhodobějšího hlediska těžko říct. Vyhovuje mi jak je lehoučký. Neřekla bych gel krém, spíš takový našlehaný sorbet. Pod make-up mi vyhovuje a na pleti je příjemný. Mám smíšenou pleť a sedí. Dávám pod něj sérum a pak je hydratace super.
    Lucie F.
    23. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Necítím, že by byl úplně hydratační, ale přesto jsem si ho oblíbila. Je chladivý, takže na léto ideální. Rychle se vstřebá, pod makeupem nevadí. Líbí se mi konzistence. Určitě je ale lepší používat ho jako denní krém a pokud máte suchou atopickou pleť jako já, večerní rutinu doplňte o jiný těžší a více hydratační krém.
    Eva A.
    21. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Mám pleť normální až suchou (místy se loupu) a tento gelový krém mi vyhovuje, dávám jej ráno a večer, někdy se rychle vsákne a dám další vrstvu. Je takový vodnatý, takže ho stačí málo a hned se rozetře.
    Jana V.
    17. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Produkt je dle mojí zkušenosti vhodný spíše pro mastnější pleť než mám já. Mám smíšenou pleť, mastná T zóna a brada, jinak spíš sušší. Zkoušela jsem aplikovat večer a na suchých místech mě pálil a pleť zbytečně vysušoval, rozhodně žádný boost. Používám občas na den pouze když nemám pleť moc suchou, pleť se po něm méně mastí. Bioderma Sébium Hydra mi ale vyhovuje lépe.
    Dana
    5. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Pleť je krásně hydratovaná a vyživená. Používám 2x denně - ráno a večer. Před nanášení make upu je vhodné použít ještě bázi pod make up.
    Kristýna K.
    3. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Hydration boost je na suchou pleť ideální volbou. Je lehký, snadno se roztírá a stačí ho opravdu maličko, takže i dlouho vydrží. Ocenit musím také krásný obal, který společně s dalšími produkty od značky Revolution vypadá na poličce v koupelně moc hezky. :-))
    Iva
    1. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. vyborny gelovy krem, zanecha plet rozziarenu a vlacnu, odporucam hlavne na vecer. davam si ho po serach a rano mam plet uplne sviezu, zatial moj najlepsi nocny krem
    Kopie recenze od katarina z notino.sk
    21. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Na suchou pleť se nehodí. Není vůbec hydratační. Zanechává na pleti zvláštní filtr a pleť se mi po něm zhoršila.
    Tereza T.
    26. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Používám krátce, rychle se vstřebává, nezanechává mastný film, je spíš vhodný na dehydrovanou a napjatou pleť
    Aneta Š.
    21. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. na opravdu suchá místa nepomohl, spíše vhodný na normální pleť
    Kristýna
    18. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Nemám suchú pleť, pre tú je maximálne nevhodný tento krém. Ja osobne mám normálnu pleť so sklonom k citlivosti, ale tento krém je teda až moc ľahučký. Najprv som sa potešila konzistencii, ale po prvom použití som cítila pnutie pleti (a to som pred tým naniesla kys.hyalurónovú rovnakej značky), dala som ďalšie tri vrstvy a stále nič. Na leto je vhodnejší, ale skôr na mastnú pleť. Respektíve si to kombinujem s 3 kvapkami hroznového oleja - kvôli hydratácii. Ja oosobne kupovať určite znovu nebudem. Nie je to drahý produkt, ale 12 € za zbytočnosť je tiež dosť :)
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    12. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Krásně se roztírá. Výsledky sice nejsou uplně srovnatelené, jako s dražším produktem, ale určitě svůj účel splní. hydratuje, vyživí.
    Jana
    18. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Skvělý hydratační krém za rozumné peníze.
    Monika
    7. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Krém je velmi příjemný a pokožka je po aplikaci hezky hydratová. Krém nemastí a je bez zápachu (vůně).
    Markéta
    6. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Čekala jsem, že krém bude ještě více lehčí, konzistence je něco mezi krémem a gelem. Ale i tak je příjemný a je vhodný i pod makeup. Jsem ráda, že nevoní.
    Terka K.
    2. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Od Revolution Skincare už mám sérum a jsem s ním spokojená, tak jsem rozhodla vyzkoušet i krém a opět jsem nešlápla vedle. Krém je moc příjemný, rychle se vstřebává a vyhovuje mi, že je bez parfemace. Určitě vyzkouším něco dalšího.
    Eva
    31. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Gel jsem vyzkoušela na svou suchou pleť, které se však snad ucpávají póry a můžu ho doporučit. I když mám pleť citlivou, žádnou reakci jsem nezaznamenala.
    Jana
    26. července 2019
    Byla recenze užitečná?