Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Elseve Dream Long regenerační maska na vlasy

Recenze L’Oréal Paris Elseve Dream Long

regenerační maska na vlasy

Čím jsou vlasy delší, tím je těžší udržet jejich zdravý vzhled a krásu. S péčí o ně vám pomůže maska L’Oréal Paris Elseve Dream Long, která je přímo vytvořena s ohledem na potřeby dlouhých vlasů. Její složení ukrývá výživnou směs keratinu, ricinového oleje a vitaminů, díky níž vlasy nabydou na síle a získají zářivý vzhled. Od teď už se nebudete muset obávat kadeřnických nůžek ani ulámaných konečků. 

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Čím jsou vlasy delší, tím je těžší udržet jejich zdravý vzhled a krásu. S péčí o ně vám pomůže maska L’Oréal Paris Elseve Dream Long, která je přímo vytvořena s ohledem na potřeby dlouhých vlasů. Její složení ukrývá výživnou směs keratinu, ricinového oleje a vitaminů, díky níž vlasy nabydou na síle a získají zářivý vzhled. Od teď už se nebudete muset obávat kadeřnických nůžek ani ulámaných konečků. 

Koupit

L’Oréal Paris Elseve Dream Long recenze20

4.9
122
8
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. úžasný produkt, som veľmi spokojná, vlasy sú lesklé a vyživené a super sa rozčesávajú
    Naty
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. vlasy jsou po pouzici krasne jemne a vonave, ale produkt mi zpusobuje akne na krku a na zadech :(
    Denisa
    14. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. My hair was super smooth and hydrated after one use. I loved it
    Aline B.
    5. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Moje stálice. Vlasy dělá hezké, střídám při mytí toto a gestil wonder a jsem spokojená
    Marcela
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Skvělá maska, vlasy po ní vydrží lesklé a hladké. Vlasy zůstávají lehké a nepozorují rychlejší maštění. Hezky voní
    Jana R.
    2. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Super na odbarvené vlasy. Hezky vlasy zacelí, příjemně voní a nemastí vlasy.
    Miluše J.
    16. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Nedoporučuji. Vlasy se po ní rychle mastí, nelesknou se a obtížněji se česají. Loreal má lepší masky, rozhodně tuto řadím na poslední místo. Jediné plus je vůně. Ta je skvělá!
    Michala Š.
    24. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Je naprosto senzační, vlasy jsou po ní hebké a voňavé, za mě jedna z nejlepších masek, co seženete v drogerce. Jsem opravdu mile překvapená :)
    Eva
    20. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Tohle je snad nejlepší maska co jsem kdy měla. Vlasy po použití neskutečně voní několik dní a vypadají mnohem zdravěji, jsou hebké a lesklé. Taky zaceluje konečky.
    Verča
    7. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Myslim ze tohle je asi nejlepsi vyrobek od elseve vubec. Mam po nem krasne leskle vlasy, vypadaji zdravejsi.
    Markéta G.
    21. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Maska na vlasy velmi příjemně voní. Konzistence je krémová a velmi dobře se aplikuje. Když mám čas nechávám masku působit klidně i déle cca 30minut když není čas stačí i 3 minutky. Nepoužívám celou řadu produktů vždy si klasicky dávám kopřivový šampon a poté tuto masku. Měla jsem konečky velmi zničené a nyní vypadají zdravější.Mínus je že vlasy vypadají dříve mastné a jsou jemnější. Pro husté vlasy jako mám já je to v pohodě ale nedokážu si představit jak maska bude fungovat na jemných vlasech.
    Daniela
    2. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. maska je příjemná, po aplikaci jsou vlasy lesklé a snadno se rozčesávají
    Marcela
    2. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Hrozně se mu zacuchávají vlasy.Po této masce se mi stav zhoršil.Hrozně ráda bych napsala nějaké plus ale bohužel...
    Martina
    19. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Maska je příjemná, vlasy jsou po ní hebké a méně roztřepené. Snadno se rozčesávají. Používám jí jen sem tam, jako doplněk k šamponu a kondicionéru.
    Kopie recenze od Tereza M. z notino.sk
    11. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. L’Oréal Paris Elseve Dream Long regeneračná maska na vlasy má zo všetkých produktov tejto rady hutnejšiu a krémovú konzistenciu. Krásne vonia, ľahko sa aplikuje na vlhké vlasy, treba počkať 2-3 minútky a následne ho zmývam. Vlasy sú hneď po umytí jemné, po uschnutí krásne lesklé a zregenerované a ľahšie sa rozčesávajú. Aj keď je to maska na vlasy, nie je extra mastná, takže vlasy nezmasťuje ani nezaťažuje a tým pádom ani neskracuje dobu medzi umytiami.
    Kopie recenze od miskasiska z notino.sk
    5. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Maska je příjemná, vlasy jsou po ní hebké a méně roztřepené. Snadno se rozčesávají. Používám jí jen sem tam, jako doplněk k šamponu a kondicionéru.
    Tereza M.
    4. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. L’Oréal Paris Elseve Dream Long regeneračná maska na vlasy má zo všetkých produktov tejto rady hutnejšiu a krémovú konzistenciu. Krásne vonia, ľahko sa aplikuje na vlhké vlasy, treba počkať 2-3 minútky a následne ho zmývam. Vlasy sú hneď po umytí jemné, po uschnutí krásne lesklé a zregenerované a ľahšie sa rozčesávajú. Aj keď je to maska na vlasy, nie je extra mastná, takže vlasy nezmaťuje ani nezaťažuje a tým pádom ani neskracuje dobu medzi umytiami.
    miskasiska
    3. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Maska krásně voní, vlasy uhladí a z regeneruje, za tu cenu dělá docela dost práce. Nečekám, že mi vlasy extra porostou, ale tahle řada může omezit poškozování vlasů a tím pádem upadávání konečků.
    Šárka M.
    3. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Výborná maska!
    Kristýna
    29. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Maska skvelo dopĺňa šampón. Po použití sú vlasy vyživené, lesklé a prijemne voňajú. Nezaťažuje vlasy. Odporúčam
    Kopie recenze od Jana H. z notino.sk
    29. května 2019
    Byla recenze užitečná?