Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Infaillible Brows tužka na obočí

Recenze L’Oréal Paris Infaillible Brows

tužka na obočí

Upravené obočí dotváří celkový vzhled obličeje. Zvýraznit a upravit vaše obočí vám pomůže tužka L’Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer. Díky 1,5 mm tenkému hrotu precizně dokreslí chybějící chloupky a kartáček na opačné straně obočí pročeše a dodá mu výsledný tvar.

-15 %s kódem top
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Upravené obočí dotváří celkový vzhled obličeje. Zvýraznit a upravit vaše obočí vám pomůže tužka L’Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer. Díky 1,5 mm tenkému hrotu precizně dokreslí chybějící chloupky a kartáček na opačné straně obočí pročeše a dodá mu výsledný tvar.

Koupit

L’Oréal Paris Infaillible Brows recenze20

4.4
43
12
8
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Bohuzel jsem si vybrala spatni odstin, takze tuzka putovala dal… Kamaradce vyhovuje odstin i jednoducha aplikace. Tvrdila, ze si ji rozhodne pořídi znovu. A ja si priste snad vyberu lepsi odstin.
    Kristýna H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Nečekala jsem že tužka bude takhle krásná. Krásný vzhled a udělá krásné jemné chloupky. Vejde se všude❤️ dělá přírodní chloupky a krásný vzhled. Udělá obočí které je decentní. Za tu dobu mám kupovala jsem hned další, nepoužívám už jinou. Mnoho známých mi psalo i se mně ptali osobně co dělám že mám tak krásné obočí, nebo co používám. Na mé doporučení si koupili a souhlasili, že je opravdu skvělá ❤️
    Karla H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. L'Oréal Paris Infaillible Brows 24H Micro Precision Pencil tužka na obočí 3.0 Brunette je velmi pigmentovaná a vydrží na obočí dlouho, jen tak nezmizí a ani se nerozpyje
    Jan Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Mám odstín 8.0 light cool blonde, skvěle mi sedl, je to velice příjemná barva, kartáček na rozčesávání je taky moc super, hlavně mi to vydrží celý den, všem ve svém okolí jsem doporučila
    Denisa C. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Produkt je dobry, dobre se s nim pracuje, odstin mi k blondatym vlasum dobre sedl a kartacek na konci produktu je uzasny, moc doporucuju.
    Veronika V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Je to super, když chcete zvýraznit obočí, myslím že ideální si koupit tuto tužku, za mě doporučuju, má dobrou gelovou konzistenci a má krásnou barvu takže za mě super
    Barbora P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Tužka příjemná na držení. Jeden z mála odstínů co mi sedí na mé tmavé obočí. Tužka drží a dobře se s ní pracuje. Moc se mi líbí i kartáček na druhé straně, kterým se obočí hezky vyčeše.
    Tery Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Tužky na obočí moc nepoužívám, protože jsem ještě nenašla žádnou, se kterou bych uměla pracovat. S touhle jsem si poprvé dokázala udělat krásné obočí bez zbytečného rozčilování. Doporučuji
    Anna V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. 3.0 brunette, uzasna vec na oboci, tenoucka tuha, barva mi krasne vyhovuje, hezky mi oboci vykresli, domalovavam si s ni chloupky a musim rict ze supr
    Klára K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Krásná tužka na obočí, štěteček je dobrý na rozčesání, barvička moc super, sedí mi. Jelikož jsem blondýna, je to teď moje nejlepší tužka na obočí, udělá to hezky přirozené obočí.
    Veronika T. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Tužka má krásnou barvu, přesně můj odstín. Obočí dělá krásné, přirozené. Vydrží opravdu dlouho. Je tenká, takže s ní jednoduše vykreslíte požadovaný tvar. Produkt zkoušela i moje maminka a ta je také spokojená.
    Tereza Č. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Tato tužka na obočí má skvělý odstín, dobře a snadno se aplikuje. Je tenká, takže dělá krásný efekt vyplněného obočí. S kartáčkem na druhé straně jsem velmi spokojená a dodává produktu něco navíc.
    Adéla K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Krásně zabarví obočí, nebarví na prstech, nedělá fleky, jde krásně smýt. Kartáček krásně vyčesal obočí, je krásně jemný, není tvrdý a při aplikaci krásně funguje.
    Eliška K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Tento produkt mi vyhovuje tak napůl, jsem už několik let zvyklá na jiný a je pro mě velmi těžké se naučit pracovat s jiným. Oceňuji jemnou tyčinku na nanášení.
    Barbora F. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Tuto tužku se štětečkem jsem si oblíbila a teď ji používám každý den, vždy jsem si obočí moc nedělala, ale tato tužka je úžasná, je praktická, nosím ji všude s sebou a hlavně se krásně nanáší a je to rychlý, nemusím něco extra upravovat
    Tereza K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Na své světlé obočí jsem zkusila odstín Light Cool Blonde a s barvou jsem spokojená. Obočí mi barva krásně dotvaruje bez ostrého přechodu. Tenoulinký aplikátor je u tohoto produktu skvělý, takže aplikaci zvládne i takový nešika, jako jsem já. Konzistence je trošku tužší než u jiných produktů, ale i tak doporučuji!
    Eliška H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Odstín Brunette krásně seděl. Tužka je velmi tenká a aplikace je tak precizní. Je ideální pro lehké doplnění obočí, hůře se aplikuje s dalšími produkty pro fixaci. Mohla by být trochu více pigmentovaná.
    Kateřina B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Tužka v odstínu Brunette dokáže velmi jemně zvýraznit obočí. Dokáže dokreslit chloupky tak že vypadají velmi přirozeně a obočí je tak vyplněné a zároveň přirozené. Její aplikace je jednoduchá, snadná. S tužkou se skvěle pracuje a obočí vydrží dokreslené celý den. Produkt ale bohužel velmi rychle ubývá. S produktem jsem velmi spokojená, je to nejlepší produkt, který jsem na své obočí použila.
    Renata Z. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. L'Oréal Paris Infaillible Brows 24H Micro Precision Pencil je skvělý pro přesné vyplnění a tvarování obočí. Jeho dlouhotrvající formula zajišťuje bezchybný vzhled po celý den. Jsem nadšen/a z jeho přesnosti a odolnosti. Doporučuji pro precizní úpravu obočí. Odstín Brunette je určený pro lidi s tmavším obočím či vlasy.
    Anna H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Tato tužka na obočí má pěkné balení. Zkoušela jsem odstín Brunette. Z jedné strany je kartáček a z druhé tužka. Aplikace je velmi jednoduchá. Hrot tužky je akorát silný a dobře se s ním dokresluje obočí. Výhodou tohoto produktu je, že z druhé strany má již zmiňovaný kartáček, se kterým se dobře vyčeše obočí.
    Nikola M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek