Přejít na hlavní obsah
HERMÈS Parfums-Jardins Collection Le Jardin de Monsieur Li toaletní voda unisex

Recenze HERMÈS Parfums-Jardins Collection Le Jardin de Monsieur Li

toaletní voda unisexKoupit
Koupit

HERMÈS Parfums-Jardins Collection Le Jardin de Monsieur Li recenze20

4.6
41
4
4
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Notino zdvihlo tak ceny, ze tie parfemy su nepredajne !!🤬 Esteze existuje konkurencia;)
    Kopie recenze od Katty z notino.sk
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Vůni jsem si naprosto zamilovala. Jemná, příjemná, ideální na léto. I přesto, že se jedná pouze o toaletní vodu, krásně drží po celý den.
    Barča K.
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Nádherná citrusová vůně, vhodná i na každodenní nošení. Jsem moc spokojená
    Katka
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Nádherná vôňa, sviežo nasladlá, bola som prekvapená ako veľmi mi pripomína Extravagance od Givenchy, ktorú už nevyrábajú.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    18. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Velmi elegantní citrusová vůně. Nosím po celý rok, ale na jaro/léto je to idelání parfém.
    Iva
    14. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tento parfém používám několik let, voní velmi svěže. Výdrž je za mě super na to, že je to toaletní voda. :)
    Kami
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Voní krásně, bohužel výdrž nulová, za hodinu ji na sobě necítím nejen já, ale ani mé okolí.
    Sabina K.
    4. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. úžasná vôňa, citrusová s citrónovou trávou dokopy, svieža, veľmi príjemná, aromatická, letná, jediné drobné mínus je slabšia výdrž
    Kopie recenze od MimiZa z notino.sk
    12. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Pre mňa najúžasnejšia vôňa.
    Kopie recenze od Tatiana G. z notino.sk
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Osobitá, sebevědomá, nadčasová citrusová vůně se zemitým sladko-hořkým ocáskem. S touto vůní se rozhodně nebudete nudit, není podobná žádné jiné, chce to odvahu, si ji "oblékat" - pro mě láska na první očichání :-)
    alderaien
    14. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Vůni jsem si koupila opakově a má pro mě jiskru tajemna
    Šárka V.
    1. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Skvela vona, momentalne moja naojblubenejsia. Je trvacna, citit ju dostatocne.
    Kopie recenze od Helena z notino.sk
    4. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Voní krásně svěže a čistě, vydrží dlouho, hlavně na oblečení.
    Monika
    1. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Jemna lahka priezracna vona na leto. Evokuje vo mne predstavu zahrady s jazierkom, plnym lekien a plavajucimi karasmi :) Jemne tam citim matu, co jej pridava na sviezosti a samozrejme moj oblubeny jazmin. Ma aj ovocny akcent - je tam citrus kumquat. Je jemne sladkasta a uprimne si ju neviem velmi predstavit na muzovi, aj ked je unisex. Vydrz je vyborna na to, aka je to lahka vona. Vyborne drzi hlavne na obleceni (mam ju ale z kamennej parfumerie, nie z Notina)
    Kopie recenze od Tina z notino.sk
    31. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Hermes je najlepšia voľba na leto, Krasna svieža ..
    Kopie recenze od Anicka z notino.sk
    11. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Oh tato vona je uzasnaaaaa..milujem ju ale jej vydrz je bohuzial naozaj velmi slaba :( co je taka skoda..povazovala by som ju aj ako signature fragrance ..
    Kopie recenze od Tim z notino.sk
    20. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Úchvatná, dokonalé spojení vůní. Akorát výdrž je malinko slabší, proto 4 hvězdičky.
    Jana
    28. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Fantasticka,prekraaasna vona..pouzivam ju v zime lebo mi evokuje leto slnko more
    Kopie recenze od Zuzana S. z notino.sk
    24. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Příjemná vůně.
    Veronika
    18. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Veľmi pekná vôňa,uvoľňuje sa počas celého dňa.
    Kopie recenze od Gabriela z notino.sk
    21. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?