Přejít na hlavní obsah
DIOR Fahrenheit voda po holení

Recenze DIOR Fahrenheit

voda po holení

Tato osvěžující voda po holení zanechává pokožku osvěženou, příjemně vyhlazenou a jemně provoněnou teplými a něžnými nótami Fahrenheit.

Koupit

Tato osvěžující voda po holení zanechává pokožku osvěženou, příjemně vyhlazenou a jemně provoněnou teplými a něžnými nótami Fahrenheit.

Koupit

DIOR Fahrenheit recenze19

4.8
21
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Je to dárek
    Daniela H.
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. už nikdy, intenzita a výdrž téměř žádná _ srovnáno s vodou po holení z kamenné ho obchodu
    eva
    28. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Absolutně perfektní.
    Pepa
    26. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Skvělý výrobek
    Zdeněk T.
    27. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. manžel je moc spokojen,krásná vůně
    emilka
    21. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. super vůně
    libuše
    24. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Je to super vôňa, vyniká na mojom mužovi...
    Kopie recenze od Zdenka R. z notino.sk
    19. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. nádhera-doporučuji,manžel používá jen tuto vůni
    Galina
    14. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  9. krásna vona pre muža ,ktorá dlho vydrží
    Kopie recenze od AN_JP_0x311BA240E3BEEB01FC9FF28E0EDEE830 z notino.sk
    6. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. naozajstná vôňa pre muža, výrazná, typická, dlho vydrží a špecificky charakterizuje muža, manžel ju používa už minimálne 20 rokov, neviem si inú vôňu pre muža ani predstaviť
    Kopie recenze od AN_JP_0xEB25FC91AA557C63B43C3757320FA0DF z notino.sk
    4. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. je to veľmi kvalitná pánska kozmetika
    Kopie recenze od AN_JP_0xE1050151D3258C002639250F49DADF5C z notino.sk
    21. prosince 2016
    Byla recenze užitečná?
  12. Toto je najlepšia pánska vôňa aká existujem, milujem ju a som veľmi rada, že som ju aj manžel obľúbil :o)
    Kopie recenze od Adelin z notino.sk
    26. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  13. Kupuji parfém přiteli,který ho používá několik let. Nádherně voní, jen ta výdrž není co bývala
    Nikol
    26. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  14. Fahrenheit je nezaměnitelná unikátní vůně. Víc není třeba dodávat.
    Karel Z.
    7. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Používam Fahrenheit vodu po holení už dlhé roky som sním spokojný a aj moji známi si pochvalujú ked medzi nich prídem takto navoňaný
    Kopie recenze od Fero z notino.sk
    31. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?
  16. Příjemná kořeněná a intenzivní pánská vůně, nemá chybu.
    Bozena
    30. června 2015
    Byla recenze užitečná?
  17. - je to voňa pre dospelého muža, nie mladíka, a verte mi, otočí sa za ním každá žena, je neodolateľná a vzrušujúca
    Kopie recenze od Marika M. z notino.sk
    16. února 2015
    Byla recenze užitečná?
  18. Vona pre naozajstneho muza. Kazdu zenu ocari a sam bude s nou spokojny. Je dost vyrazna a dlho vydrzi.
    Kopie recenze od Kristina z notino.sk
    26. července 2012
    Byla recenze užitečná?
  19. skvelá klasika a má výdrž.
    Kopie recenze od Starý p. z notino.sk
    20. srpna 2010
    Byla recenze užitečná?