Přejít na hlavní obsah
Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Parfum Spray parfémovaná voda pro ženy

Recenze Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Parfum Spray

parfémovaná voda pro ženy

Dámská parfémovaná voda Clinique Aromatics Elixir se s jediným přivoněním dotkne vašich smyslů i ducha. Tato elegantní a nekonformní vůně daleko přesahuje svou roli parfému.

Koupit

Dámská parfémovaná voda Clinique Aromatics Elixir se s jediným přivoněním dotkne vašich smyslů i ducha. Tato elegantní a nekonformní vůně daleko přesahuje svou roli parfému.

Koupit

Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Parfum Spray recenze20

4.3
26
1
2
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Zaujímavá a veľmi výrazná vôňa, ktorá poteší každého milovníka extravagantných vôní.
    Kopie recenze od Sofia z notino.sk
    3. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Veľmi zaujímavá a aromatická vôňa. Je vhodná skôr na špeciálne príležitosti a pre tých, ktorí nemajú radi bežné známe parfumy a chcú niečo extra.
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    2. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Veľmi nezvyčajný parfém, vhodný skôr pre staršie ženy. Dlho vydrží a je naozaj zaujímavý.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    10. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Odporúčam ju skôr starším dámam, vôňa dlho vydrží a veľmi dlho sa udrží.
    Kopie recenze od Janek z notino.sk
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Túto vôňu ocení každá žena v pokročilom veku.
    Kopie recenze od Šimon z notino.sk
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Veľmi aromatická vôňa vhodná skôr pre staršie dámy.
    Kopie recenze od Jožo z notino.sk
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Fajna vona, som prekvapena, milo
    Kopie recenze od janka z notino.sk
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Silná vůně, olejová konzistence na parfém pro mě nezvyklý, ale je to fajn změna a na podzim dobrá vůně
    Kopie recenze od MARTINA z notino.sk
    5. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Hodně kořeněná vůně, po chvilce se ale "uklidní" a voní příjemně, teple celý den
    Kopie recenze od Alex z notino.sk
    3. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Typická aldehydová vůně, květinová chypre s mixem jemných tónů, které z ní nedělají starou voňavku. Bude jiná v chladném ránu a jiná v teple. Jestli je pro vyzrálé, nevyzrálé …? To bych se tak v hodnocení nepřeceňovala. Musí se vám líbit.
    Alena
    17. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Za mě rozhodně ano. Připomíná mi Chanel 5,ale tato je taková jemnější sestra. Uvidím jak se rozvine, zatím ji mám chvíli na sobě. Nic pro nevyzrálé 👃. Elegantní vůně,nic pro žáby ze střední. Pokud ji majitelka umí nosit , nevezme si tepláky a nejde si zaběhat. Proto asi někdo hodnotí tuto vůni tak nebo onak. Pro tento případ rozhodně mám doma vůní víc a voním se podle nálady, počasí, ročního období.Také hraje roli,kam jdu a s kým. Rozhodně není od věci vyzkoušet jak v chladném tak v teplém období a poznat jak se chová pro můj nos i okolí. Neznalé dámy, slečny, ať raději zůstanou u Avonu a pod. I když musím říci, že Avon má někdy povedené a zajímavé vůně též. Tím tuto značku nepodceňuji,to v žádném případě. Vzhledem k mému věku a počtu parfémů,hodnocení této vůně je pozitivní.
    Monica
    11. února 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  12. Krásná vůně ale ne pro všechny. Je těžší, intenzivní, kořenitá, omamná a hřejivá. Stačí projít mlhou a nestříkat přímo na sebe. Nejkrásnější je po vyprchaní nebo na druhý den, kdy je nejjemnější s nepatrným nasládlým nádechem. Pro mně krásná.
    Marianna
    30. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. Nádherná vůně, ale ne pro každého...
    Zina
    12. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Zajímavá vůně. Nejdřív mi vonělo jako bylinný likér, potom jako bylinkové mýdlo, doznívalo jako léčivý bylinkový sirup. Líbilo se mně, že vůně není vyloženě sladká, je za to hřejivá. Pro mně bude to perfektní parfém na podzim.
    Mariia
    21. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Na tuto vůni mě přivedla Barbora Kodetova. Je to vůně pro zralou ženu, ktera uz ví...Je to vůně, která je nezaměnitelna a rozhodně ji nepotkate na každém kroku...je výjimečná, muze se zdat těžka, ale je natolik teplá a zahali Vás do takové pohody, že na ni budete závislá....jedním slovem nádhera....ale ocení ji jen opravdu až opravdove Zeny.... ..
    Ilona
    12. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
    |
  16. Koupila jsem ji jen tak, podle popisu na zkoušku, byla jsem prostě zvědavá. Moc jsem jí nevěřila, těžké vůně nemám ráda, ale možná jsem se zamilovala. Je velice zvláštní. Použila jsem jen jeden stisk a rozetřela všude, kde se dalo a bylo to tak akorát. Začátek je velmi silný, nic moc, ale po chvilce to začíná pracovat a já se nemůžu nabažit těch bylinek a kouře kadidla a šalvěje a k tomu heřmánkový čaj s kapkou medu. Pořád se očichávám a moc se mi to líbí. Je to pořádnej držák. Trochu se bojím co okolí a čekám, kdy se muž zeptá "proboha čím to smrdíš" :D, no uvidíme, ale ať to dopadne jak chce, téhle vůně se asi nevzdám. Bude to má intimní chvilka se sebou.
    Ludmila
    8. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Tato vůně má prý zvláštní pozitivní účinky na mysl a tělo. Je sice léto, ale dnes pošmourno, tak jsem ji vyzkoušela. Zpočátku se chová jako všechny s podobným složením - je silná, ostrá a výrazná. Postupně se rozvíjí do velmi příjemných tónů bylin, dřevíček a koření. Skutečně zlepšuje náladu. Dokonalá vůně na podzim, zimu. Zkoušela jsem z této doby vzniku i jiné, mají v sobě něco, co jejich původ lehce identifikuje a mne od nákupu odrazuje, zde to nenacházím. Je vyvážená, harmonická. Kdo očekává ovocno-květinový nebo jiný gurmánský mix, zde ho nenajde. Jde o typickou chypre. Byla by hezká i na mužích. Stačí málo a voní.
    Jana
    16. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Tak tohle ani náhodou. Dojem "vůně pro důchodkyně 70+" na mě přetrvává i po hodině a déle. Určitě nekupujte naslepo, vůně je velmi výrazná, silná, ostrá. Já měla naštěstí jen vzoreček.
    Mirka
    29. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Vůně na zimu jako vyšitá. Kdo má rád květinovo dřevité můžu doporučit.
    AN_JP_0x4FE29C253AC3DD1DC2A1627509089B8C
    23. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Zajímavá vůně, těsně po nástřiku typu Miss Dior, nebo Diorescence, prostě klasická sytá chyprovka, ale dál se ubírá úplně jinak - jsou to prostě vysušené na troud byliny a květiny. Vůně má obrovskou sílu a výdrž. Osobně mám trochu potíž s jejím mydlovým tónem, (vetiver?), dělá vůni zbytečně drsnou, drhnoucí. Ale možná právě ta kombinace protikladů dělá z té vůně silný zážitek. Na štěstí mýdlo je cítit jen úplně z blízka. Do dálky vůně se nádherně rozprostírá, suchá, bylinková, prachová, trochu do pánska? Hodně mi připomíná po rozvonění Lutensovou Chergui - těmi bylinkami, ale taky Chanel Antaeus. Cítím taky med i když ve složení není.
    Kopie recenze od AN_JP_0xB7EDBFFC5E781352A1213EE3360E8A11 z notino.sk
    7. září 2017
    Byla recenze užitečná?
    |