Přejít na hlavní obsah
Catrice Glam & Doll Curl & Volume řasenka pro objem a natočení řas

Recenze Catrice Glam & Doll Curl & Volume

řasenka pro objem a natočení řas

Oči jako nevinná laň nebo jako mrkací panenka? V každém případě zcela nepřehlédnutelný pohled vám vytvoří řasenka Catrice Glam & Doll Curl & Volume. Zahnutý kartáček se postará o to, aby řasy dokonale nadzvedl, obalil sytou černou barvou a dodal jim výrazný objem a délku. Výsledek vás pokaždé ohromí a tato řasenka se tak stane stálicí ve vaší kosmetické výbavě.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Oči jako nevinná laň nebo jako mrkací panenka? V každém případě zcela nepřehlédnutelný pohled vám vytvoří řasenka Catrice Glam & Doll Curl & Volume. Zahnutý kartáček se postará o to, aby řasy dokonale nadzvedl, obalil sytou černou barvou a dodal jim výrazný objem a délku. Výsledek vás pokaždé ohromí a tato řasenka se tak stane stálicí ve vaší kosmetické výbavě.

Koupit

Catrice Glam & Doll Curl & Volume recenze12

3.7
5
4
1
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. natoci pekne ale extremne sa otlaca
    Kopie recenze od Eva S. z notino.sk
    23. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Řasenka Glam & Doll Curl & Volume je za cenu kolem 100 Kč výborná. Je potřeba 2 vrstvy, nedrolí se a nedráždí moje oči.
    Iva Z.
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Hledala jsem náhradu za Sexy Pulp a i když to není 100% náhrada, protože se Secy Pulp stačila 1 vrstva řasenky, abyste měli krásné, hustší řasy, tady s touhle musím řasy projet min 2x. Nejdřív pro délku a pak pootočit štětečkem pro hustotu. Co je velká výhoda, řasy se mi po ní neslepují ani po třetí vrstvě. Dlouho jsem hledala řasenku s vyhovujícím štětečkem, protože ty gumové nebo hřebínkové mi řasy akorát slepí. Tady tenhle je opravdu hezky pročeše. Koupila jsem tuhle řasenku v Ultra black&curl verzi.
    Michaela J.
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Řasenka vytvoří krásné, husté a dlouhé řasy - samozřejmě, je třeba si s tím pohrát. I po jedné vrstvě jsou řasy krásně namalované, ale lze vrstvit. Já jsem zvyklá na výrazné řasy a vrstev dávám několik až do požadované délky a hustoty. Řasenka se nedrolí, ale otiskává se.. takže je třeba se na sebe sem tam podívat a víčko utřít :D No i tak, je za tu cenu super :)
    Silvana
    16. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Obtiskuje se na horní časti oka během celýho dne si furt otíram šmouhy. Jinak by byla dobra, líbí se mi prohnutí kartáčku.
    Ketrin
    5. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Za me top rasenka, neslepuje rasy a dela objem
    Eva
    13. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Za me pecka. Mam dlouhe ale jemne, skoro neviditelne rasy a spousta kartacku mi je slepuje. S touto rasenkou je hezky precesu i natocim. Krasny objem a nedroli se. Komu uz tato rasenka slepi rasy tak ma asi spatnou techniku. Kartackem taham k vnejsimu koutku oka, ne dohora. Hezky vydrzi, neopadava, intenzivni pigmentace.
    Zuzana
    31. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Ach. Rýchly nákup a veru zlý nákup. Kefka otrasná,stetinky riedke,farbu nenaberaju a na riasy nanasaju mizerne.... No,ale čo som za 3,90 čakala...😂 Vraciam sa ku Gosh Catchy eyes
    Kopie recenze od Miška z notino.sk
    30. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Na moje krátké rovné řasičky nejlepší! Kupuji opakovaně, jediná řasenka která prodlouží neprodloužitelné! :)
    Helena
    25. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Absolutně nejhorší řasenka. Rasy vůbec nenatočí a rozhodně nezhušťuje, protože dřív je slepí k sobě. Ještě ke všemu se špatně nanáší, takže je obtisknutá okamžitě v linii horních řas. Navíc se velmi špatně odličuje, vypotřebovala jsem snad polovinu balení vatových tampónu. Naprostá hrůza. Vyhozené peníze.
    Věra T.
    24. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Asi znám lepší řasenky, je celkem mokrá. Ale určitě dopoužívám. Poměr cena výkon je super.
    Jitka
    30. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Za ty peníze super řasenka,řasy opravdu natočí a prodlouží.Doporučuji.
    Petra R.
    11. října 2018
    Byla recenze užitečná?