Přejít na hlavní obsah
Versace Crystal Noir parfémovaná voda pro ženy

Recenze Versace Crystal Noir

parfémovaná voda pro ženy

Zažijte nevšední zážitek, který si budete chtít zopakovat. Parfémovaná voda pro ženy Versace Crystal Noir vás zahalí závojem luxusní vůně, jež pohladí vaše smysly sametovou jemností. Ovocně-orientální charakter parfémované vody nabízí magický zážitek vám i vašemu okolí, které s lichotkami nebude šetřit.

Koupit

Zažijte nevšední zážitek, který si budete chtít zopakovat. Parfémovaná voda pro ženy Versace Crystal Noir vás zahalí závojem luxusní vůně, jež pohladí vaše smysly sametovou jemností. Ovocně-orientální charakter parfémované vody nabízí magický zážitek vám i vašemu okolí, které s lichotkami nebude šetřit.

Koupit

Versace Crystal Noir recenze20

4.7
211
25
4
5
7
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Náhodou mne jedna dáma navonela,cítila jsem tu vůni i druhý den.Ale pak jsem objednala u vás a to je slabota!!! Za hodinu nic nevoní !!!!! A celkem jsem utratila pět tisíc žlutý růžový i černý kazety
    Marie B.
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Tahle vůně je mojí láskou. Voní sladce ale ne moc. Je příjemná a upřímně jsem neměla nikdy parfém s takovou výdrží a intenzitou za tyhle peníze. Voní na mně celý den. Okolí ji cítí už když jen vstoupíte do místnosti. Určitě je to spíše orientální a těžší vůně. Doporučuji v zimě. Perfektní 10/10 :)
    Jana
    15. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. vôňa krásna, vydrží celý deň ale ak ju niekto kupuje na základe toho že by mala byť kvetinová, tak nie je. je orientálna mierne korenistá. už by som druhý krát nekúpila keďže mám rada skôr kvetinové vône, pôjdem skôr do Miss Dior vôní.
    Kopie recenze od Luella K. z notino.sk
    25. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Moja stálica, dlho som nevedela nájsť "náhradu" alebo alternatívu, preto som stále používala túto. Má neuveriteľnú výdrž, nie je sladká a nebolí vás z nej hlava, okolie ju vždy chváli a pýta sa, čo je to za vôňa. Za mňa 10/10.
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    18. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. nadčasová vůně, která nikdy neomrzí :-)
    Iva
    5. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Velmi příjemná vůně jsem spokojená.
    Pavlína S.
    1. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Nádherná silná, ženská, korenistá ale aj púdrová, krémová, neskutočne zvodná dámska vôňa. Výdrž je veľmi dobrá. Vhodná pre ženy, ktoré obľubujú silnejšie vône. Pre mňa plný počet bodov!
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    6. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Velmi dobre namiesana vona, vo vzduchu vonia božsky 🥰 vhodná je na celoročné nosenie každý deň, len stačí jej ozaj máličko, určite s ňou nepreháňať, oplatí sa teda aj cenovo, keďže vydrží dosť dlho
    Kopie recenze od Lilly z notino.sk
    20. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. viac ako 10 rokov ju používam, je moja najobľúbenejšia vôňa
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Kúpila som si vôňu asi pred rokom. Mala som dve balenia aj z notina aj kupovanú v zahraničí. Prvé mesiace kým si na ňu zvyknete vie byť fajn. Vôňa je však veľmi intenzívna, miestami mi pripomína vôňu tabaku, alebo klasický pach voňavky na zafajčenom oblečení. Určite nie je moc vhodná pre mladšie ženy. Po par mesiacoch mi príde, že parfém začína meniť vôňu, neviem či je to konzistenciou. Začne vonať starecky, priam až tak, že ju nechcela ani moja stará mama. Zvláštný parfém asi by som ho už osobne nekúpila.
    Kopie recenze od Anna P. z notino.sk
    9. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Veľmi kvalitný a intenzívny parfém. Za mňa vhodný najmä pre chladnejšie počasie.
    Kopie recenze od Michaela Š. z notino.sk
    11. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Prosim Vas...tak vona je alebo sladka,omamna,orientalna.vydrzi dlho,nevydrzi dlho..a podobne. uvedomte si,ze na kazdom cloveku vona vonia inak.cca po 20 minutach zacnete vnimat co vona obsahuje co prenika v zlozeni . tak bud si kupim vonu sviezu,alebo kvetinovu,alebo orientalnu.bud na zimu,alebo leto.a taktiez nevydrzi dlho,vydrzi dlho.ak je parfumovana vydrzi dlhsie,ak je toaletna je slabsia. versace noir je vona na zimne mesiace....a komu sadne,alebo nie je vecou vlastneho tela a vkusu..je to tasia vona.ako som spomenul na zimne mesiace.treba si pozriet zlozenie a z toho vychadzat.co mam rada.ceder,pizmo,paculi a podobne.kazda vona skryva svoje caro....ide len o vkus jednotlivca.vone versace su specificke.....tak ako cela firma versace....spusta zien napriklad neda dopustit na chanel 5,ina ho neznasa a podobne.svet voni je carovny,treba vonu len vnimat na svojom tele....a bud ju telo vie predat,a sme s nou spokojni,alebo naopak s vonou bojuje a tym padom vona nesplni ocakavanie. .
    Kopie recenze od Vladimir Paulov s. z notino.sk
    21. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. Někde sem tu četla, že parfém voní po kokosu. Já tedy necítím ani náznak. Po nástřiku je vůně kyselejší po pomeranči. Po pár minutách zůstane vonět těžká, hřejivá a sladká vůně.
    Štěpánka
    21. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Používám převážně v zimě, na léto mám ráda spíše ovocné vůnè. Velký mínus dávám těžkému flakónu, proto jsem zakoupila kabelkovou verzi od Aristei za desetinu ceny originálu a ke všemu ji mohu mít stále u sebe, vejde se i do psaníčka.
    Teodora
    20. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Výborná voňa na zimu. Používam už veľa rokov.
    Kopie recenze od Henrieta T. z notino.sk
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Kúpil som sestre na meniny a bola veľmi spokojná. Takže môžem len odporúčať.
    Kopie recenze od Robino z notino.sk
    25. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Kdyby to šlo nedám žádnou hvězdu. Hrozný smrad. Miluju vůni kokosu, ale tohle je něco příšerného! Tohle už nikdy více.
    Simona
    22. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  18. tuhle značku kupuji už dlouho a nemám důvod v tom nepokračovat,je to to nejlepší
    Lenka
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvelaaaa, intenzivna, zmyselná. Najprv je citit take fresh tony tejto vone ale neskor sa rozlezi a je viac korenista a zahadna :-) odporucam!
    Naty
    8. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Perfektní dárek k svátku pro mojí ženu.
    Petr J.
    31. března 2022
    Byla recenze užitečná?