Přejít na hlavní obsah
theBalm Mad Lash řasenka pro objem

Recenze theBalm Mad Lash

řasenka pro objem

Tak dokonalé řasy jakoby ani nebyly z reálného světa. To je úkol, který vám splní řasenka pro objem theBalm Mad Lash. Kouzlo spočívá v mírně zahnutém kartáčku, které vytvoří na řasách maximální objem, délku a důkladně je oddělí. Na tu nejvyšší úroveň pak dostanou vaše řasy štětinky, které jsou umístěny i na hrotu kartáčku. Mějte od teď přímo šíleně krásné řasy.

Koupit

Tak dokonalé řasy jakoby ani nebyly z reálného světa. To je úkol, který vám splní řasenka pro objem theBalm Mad Lash. Kouzlo spočívá v mírně zahnutém kartáčku, které vytvoří na řasách maximální objem, délku a důkladně je oddělí. Na tu nejvyšší úroveň pak dostanou vaše řasy štětinky, které jsou umístěny i na hrotu kartáčku. Mějte od teď přímo šíleně krásné řasy.

Koupit

theBalm Mad Lash recenze20

4.6
19
1
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Kupuji si ji pravidelně. Moc mi vyhovuje.
    Jana-J
    30. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. nejlepší řasenka, oddělí a prodlouží řasy, nedrolí se během dne, prostě super
    Helena P.
    5. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Moja obľúbená maskara. Krásne predĺži, oddelí a zvýrazdni riasy. Pre mňa jediná výčitka je kefka, na tú som si dlho zvykala, je riadne tvrdá a dlhá takže s ňou musím pracovať opatrne. Ale i tak za mňa skvelá maskara, ktorá niečo vydrží.
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    15. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Řasenka je sama o sobě ok ale ten kartáček hrůza.
    Lucie M.
    19. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Nejhorší řasenka, řasy vůbec nenatočí a ještě se extremně slepují hrůza.
    Helena K.
    27. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Řasenka vypadá moc pěkně, neopadává, má krásnou černou barvu a prodlužuje :) Doporučuju.
    Tereza
    23. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Skvělá řasenka:)
    Martina
    20. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Smyva se tak stredne dobre. Zadny zazrak.
    Martina P.
    6. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvělá řasenka a není dráha a vyrovná se i dražším rasenkam 👍 vydrží cely den a skoro nevysycha. Nerozmazava se ✌️
    Klára F.
    6. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Za zlomek ceny a naprosto totožný efekt a výsledek jako Lash Roller od Benefitu. Má stálice. Rovnoměrně nanáší hmotu od prvního až do posledního použití.
    Pavla T.
    4. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Perfektní...rozčeše, prodlouží, zahustí, neslepuje 👍
    Jana
    4. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Super 😍😍😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏
    Larisa M.
    2. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Wow!!!! Stejně úžasná jako Benefit Roller!! Krásné řasy.
    Pavla T.
    5. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Super, predĺži a dlho vydrží, ani nezlepuje a nerobí hrudky.
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    5. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Pro citlivé oči ideál konzistence také ok i objemné řasy udělá takže ano doporučuji
    Miška
    24. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. riasenka sa otlaca a opakovane robi cierne flaky pod ocami, som velmi sklamana. riasy su ale krasne, predlzene aj zahustene. toto je uz druha riasenka od the Balm, ktoru som vyskusala; s ani jednou niesom spokojna. naopak, licenky tejto znacky su to najlepsie co som kedy skusala
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    19. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Jedna z mojich top riaseniek. Krásne zahustí, vytočí riasy.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    15. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Řasenka je suprová, používám opravdu už nějaký rok. Jen teda malé balení nemá 8ml!!! Pouze 4,5 ml. Při výběru varianty to psáno špatně.
    Lucie
    11. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Už jinou nekoupím:)
    Kateřina
    26. února 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Tak jestli nějaká řasenka pročeše řasy a udělá objem, tak je to právě tahle! Kartáček je skvělej, dělá z řas ohromenej vějíř, neslepuje a barva je sytě černá, takže jsou řasy výrazné.
    Verča
    18. února 2019
    Byla recenze užitečná?