Přejít na hlavní obsah
Shu Uemura Muroto Volume kondicionér pro objem jemných vlasů

Recenze Shu Uemura Muroto Volume

kondicionér pro objem jemných vlasů

Pozvedněte své vlasy silou z hlubin moře. Kondicionér pro objem Shu Uemura Muroto Volume obsahuje čistou mořskou vodu, pocházející z Japonska. Ta je dokonalým zdrojem živin a minerálů, ze kterého tak můžou od teď čerpat i vaše vlasy.

1 054s kódem hair
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Pozvedněte své vlasy silou z hlubin moře. Kondicionér pro objem Shu Uemura Muroto Volume obsahuje čistou mořskou vodu, pocházející z Japonska. Ta je dokonalým zdrojem živin a minerálů, ze kterého tak můžou od teď čerpat i vaše vlasy.

Koupit

Shu Uemura Muroto Volume recenze20

4.6
21
8
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Děkuji za možnost zdarma vyzkoušet tuto značku. Jedná se o skvělý produkt. Šampon krásně voní, má skvělou konzistenci, hezky pění a po vysušení vlasů je znát větší objem.
    Lidu V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. "Moje vlasy jsou o hodně kvalitnější a to teď dostávají zabrat bazénem a sluncem. Balzám má velmi příjemnou strukturu a lze krásně opláchnout. Navíc příjemný bonus: Vlasy se mi tolik nepotí jako dřív "
    Lenka L. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Po balzámu mám konečky více hebké, při smývání jsou vlasy také jemné, vlasy se dobře rozčesávají a konečky jsou zacelenější. Od této značky jsem zkoušela již více produktů a vždy jsem byla spokojená.
    Martina Ž. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Opět bych se mohla opakovat. Kondicionér mi krásně vyživil vlásky a zpevnil. Kondicionéry mi nevyhovujou, ale tohle je výjimka! Děkuji za zaslání těchto báječných produktů!
    Simona P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Opět bych se mohla opakovat. Kondicionér mi krásně vyživil vlásky a zpevnil. Kondicionéry mi nevyhovujou, ale tohle je výjimka! Děkuji za zaslání těchto báječných produktů!
    Simona P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Tento kondicionér skvěle doplňuje šampon. Vlasy se po použití kondicionéru dobře rozčesávaly, konečky byly i na omak zacelenější a vypadaly zdravěji. Tuto značku ráda doporučím dál.
    Jana Ž. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Za mě kondicioner super. Sice si myslím ze znám i lepší masky nebo kondicionery. Jak už jsem říkala u šamponu tak i kondicioner mě mile překvapil jeho vůni. Vlasy mi krasne vyzivil ale asi ne tak moc jak bych si představovala. Kdybych měla bodovat tak mu dam 8/10 za jednoduchou aplikaci a krásnou vůni.
    Amálie E. P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Kondicionér má skvělou vůni. Stačí malé množství produktu a vlasy jsou jemné. Vlasy se nemastí tolik, jako u ostatních drogerkových kondicionérů, které jsem vyzkoušela a dodá vlasům objem a lesk.
    Daniela Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. kondicioner taky zkouším dva týdny a je úžasný oproti samponu mi fakt moc pomohl vlasy jsou hebké lesklé a s objemem moc krásně voní a je pro mě byl velmi užitečný moc doporučuji.
    Karolína S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Kondicionér Shu Uemura Moluto Volume v návaznosti na aplikaci po šamponu měl velmi dobrou texturu,která po potřebnou dobu držela na konečcích,které se okamžitě po opláchnutí zjemnily a potrhly čistotu a hebkost.
    Lucie K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Luxusný je aj kondicionér na vlasy. Vlasy sa po ňom dobre rozčesávajú, nezaťažuje ich, ostávajú krásne hebké a pritom im dodáva objem. Moje vlasy nikdy nevyzerali lepšie.
    Kopie recenze od Lenka V. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Tento kondicionér hodnotím veľmi pozitívne. Vlasy po ňom boli jemne a príjemné na dotyk. Vôňa bola taktiež veľmi príjemná a ľahko sa nanášal. To suchých končekov sa stali normálne.
    Kopie recenze od Linda M. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Potešila som sa, keď som bola vybraná na testovanie týchto dvoch produktov shuemura na vlasy. Ja mám jemné vlasy a dlho som hľadala produkt, ktorý by mi urobil objemový efekt. Môžem z vlastnej skusenosti povedať, že šampón shu uemura mi tento efekt spravil, má krásnu morskú vôňu, penivu konzistenciu a kondicionér ho dopĺňa, taktiež s príjemnou aromatickou vôňou, pekne sa dajú rozčesať vlasy, chráni ich pred vonkajšími vplyvmi možno taka menšia nevýhoda, že objemový efekt trvá 1-2 dni a potom sa mi uz mastia vlasy, ale takto to mam s každým produktom, to je len maličkosť, inak tieto produkty splnili moje očakávania. Ďakujem za možnosť ich otestovať.
    Kopie recenze od Lenka V. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. výborne používajúci, milujem to. Kvalita úplne super, nemám žiadne výčitky.
    Kopie recenze od Tomáš C. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Kondicionér také nádherně voní, mám dost poškozené vlasy ale po použití kondicionéru jsem měla vlasy krásně zdravé, nepolámané, krásně vyživené a měly opravdu velký objem.
    Natálie V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Kondicioner taktéž krásně voní, nanášet ho bylo velice jednoduché, vlasy po něm jsou jemné a je po něm velice jednoduché vlasy rozčesat, zápory jsem zatím žádné nezaznamenala.
    Adéla F. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Šampon i kondicioner velmi krasne voní a vlasy zanechají leskle a hebke.Tento produkt bych doporučila na hustě vlasy .Žádný zapor jsem nenašla . Dokonce mi vlasy přestaly i tolik vypadávat.
    Šárka D. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Kondicionér mě také opravdu mile překvapil. Voní krásně jako šampon a vlasy po kondicionéru se opravdu krásně rozčesávají a nebylo potřeba použit žádný další přípravek na rozcesani vlasů. Takže mohu vřele doporučit.
    Martina S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Kondicionér také nádherně voní. Je lehce roztíratelný. Když jsem byla v jezeře a myslela jsem si, že už ty vlasy nikdy nerozčešu, tak to šlo úplně nádherně. Jsem s ním velmi spokojená
    %Sarlota Z. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Kondicioner naplnil očekávání víc než bylo potřeba. Stačí opravdu malá kapka a vlasy jsou hned jemnější na dotek i před opláchnutím. S kodicionerem jsem spokojená více než s jakýmkoliv jiným
    Monika K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?