Přejít na hlavní obsah
Rodial Lip Oil olej na rty s kolagenem

Recenze Rodial Lip Oil

olej na rty s kolagenem

Lesk na rty Rodial Lip Oil zajistí vašim rtům krásný vzhled.

Koupit

Lesk na rty Rodial Lip Oil zajistí vašim rtům krásný vzhled.

Koupit

Rodial Lip Oil recenze13

5.0
13
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Vyhovuje mi aplikátor i textura. Příjemně voní i chutná :D
    Nela
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Příjemně voní, nelepí a rty hydratuje. Vypadají tak hezky zdravě a přirozeně větší.
    Ema
    6. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Pery vyzerajú plnšie, zdravo a prirodzene, doporučujem :)
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    6. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Veľmi prirodzene a jemne zvačší pery, zároveň nealergizuje
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Tohle je naprostá dokonalost. Opravdu vřele všem doporučuji vyzkoušet. Rty jsou neskutečně hydratované, příjemná vůně a prostě TOP
    Eliška
    30. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Veľmi kvalitný lip oil. Má jemnú konzistenciu, nie je príliš mastný a na perách vyzerá skvelo.
    Kopie recenze od Adela z notino.sk
    24. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Tento lesk krásne zvýrazňuje pery, pekne vonia a je príjemný.
    Kopie recenze od Mária D. z notino.sk
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Nemám slov. Jsem moc spokojená. Lesk nelepí, nemá výraznou ani flekatou barvu, rty vypadají hydratované a plné. Skvělý produkt. Asi jsem nevyzkoušela lepší lesk na rty.
    Valerie H.
    13. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Úžasný lesk na rty, všichni mi ho chválí. Za tu cenu opravdu stojí. Rozhodně předčil moje očekávání.
    Markéta
    9. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Super plump efekt a jemná konzistence. Bála jsme se, že bude lepit rty k sobě, ale nedělá to, takže za mě super.
    Katka
    6. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Naprosto skvělý lesk na rty. Skvěle drží a rty vypadají plnější. Všichni mi ho chválí a kamarádka si ho musela koupit také.
    Aneta
    5. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Tento lesk na pery ma očaril svojou vôňou, tým, ako hydratuje pery, krásne pôsobí a je veľmi príjemný.
    Kopie recenze od Martina H. z notino.sk
    5. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Tento lesk je veľmi príjemný na perách, krásne vonia, hydratuje a dodáva perám dokonalý vzhľad.
    Kopie recenze od Lucia H. z notino.sk
    4. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek