Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox vyživující olej na vlasy proti lámavosti vlasů

Recenze L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

vyživující olej na vlasy proti lámavosti vlasů

Vlasová vlákna při každém mytí absorbují částice kovů, které stojí za lámavostí vlasů a mohou nepříznivě ovlivnit výsledek barvení. Koncentrovaný olej L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox poskytuje ochranu před usazováním kovů a zároveň vlasy okamžitě vyživuje, posiluje a snižuje tak riziko jejich poškození a lámání. Po použití budou vaše vlasy navíc chráněné před nežádoucím krepatěním a tepelným stylingem. 

-15 %s kódem promo15
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Vlasová vlákna při každém mytí absorbují částice kovů, které stojí za lámavostí vlasů a mohou nepříznivě ovlivnit výsledek barvení. Koncentrovaný olej L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox poskytuje ochranu před usazováním kovů a zároveň vlasy okamžitě vyživuje, posiluje a snižuje tak riziko jejich poškození a lámání. Po použití budou vaše vlasy navíc chráněné před nežádoucím krepatěním a tepelným stylingem. 

Koupit

L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox recenze20

4.7
91
16
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. nespokojnost z olejom skoda peniazi... vlasy su ponom ako drevene nemaju ziaden tvar ...neodporucam
    Kopie recenze od lucia z notino.sk
    10. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Olejíček má spíše gelovou konzistenci, není příliš mastný. Dávám na mokré vlasy po umytí a v průběhu dne na suché vlasy. Olejíček je hydratační, vyživující a vlasy jsou po použití krásně hebké a lesklé.
    Dorka123
    26. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Přípravek má více gelovou než olejovou texturu, (za mě lepší varianta, z olejíčků se mi více mastí vlasy), vlasy jsou opravdu hebké a lesklé již po prvním vyfoukání, velké plus je termoochrana. Používám celou řadu Metal Detox a jsem maximálně spokojená
    Simona B.
    22. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Za mňa topka, nie je to síce olej v pravom zmysle slova, ale o to lepšie. Krásne vám zjednotí konce a vlasy nie sú vysušené. Nemám mu čo vytknúť, kupujem dlhodobo.
    Kopie recenze od Mariola J. z notino.sk
    7. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Toto vôbec není olej, som sklamaná. Vlasy vypadáju zlé po ňom. Nepoužívam.
    Kopie recenze od Angela - I. z notino.sk
    18. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Zatiaľ používam krátko a som spokojná Ďakujem
    Kopie recenze od Zitka z notino.sk
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Toto nie je olejček, ale skôr nejake sérum/fluid.. od Olejovej konzistencii to ma fakt daleko. Inak spokojnost, moje hrube, tvrde, huste vlasy ho lubia :)
    Kopie recenze od Maria z notino.sk
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Výborný produkt, nemastí, vyživuje. Mé jemné vlasy jsou pevnější, uhlazené, voňavé.
    Lenka K.
    25. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Perfektní krásně spevní křehké vlasy ...doporučuji
    Pája
    12. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Čekala jsem, že bude hodně mastit, ale místo toho se hezky vsákne do vlasů. Krásně vyživuje.
    Lada K.
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Jsem velmi spokojená. Nemastí vlasy a hezky je vyživuje.
    Sára
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Nádherně voní a vyživuje!
    Alice M.
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. S produktem jsem velmi spokojená. Používám vždy po umytí vlasů a po měsíci vidím zlepšení v kvalitě vlasů.
    Markéta
    15. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Krásně vyživuje a úžasně voní! :)
    Linda Š.
    14. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Úžasná výživa vlasů, která funguje již po několika použitích! Moje vlasy nikdy nevypadaly tak dobře jako teď.
    Katka
    14. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. S olejem jsem velmi spokojená, vlasy jsou po něm krásné, nemastí je a hezky voní
    Saša
    13. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Lehce se aplikuje, vlasy po něm nezůstávají mastné a příjemně voní.
    Lenka M.
    12. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Krásně voní a nemastí vlasy.
    Eugenia
    12. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Olejíček je perfektní, mým barvením poškozeným vlasům výrazně pomohl, vypadají teď mnohem zdravěji a spokojeněji
    Sára
    12. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Olej pěkně voní, dobře se s ním pracuje, ale zatím nedokážu zhodnotit jeho účinnost.
    Marťa
    11. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek