Přejít na hlavní obsah
Lancôme Ô de Lancôme toaletní voda pro ženy

Recenze Lancôme Ô de Lancôme

toaletní voda pro ženy

Do svěží jarní atmosféry vás vtáhne toaletní voda pro ženy Lancôme Ô de Lancôme, která vám umožní znovu zažít jedinečné okamžiky spojení s přírodou. Tato lehká vůně dokonale splyne s vaším přirozeným půvabem a bude každý váš krok doprovázet radostí a optimismem.

-15 %s kódem top
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Do svěží jarní atmosféry vás vtáhne toaletní voda pro ženy Lancôme Ô de Lancôme, která vám umožní znovu zažít jedinečné okamžiky spojení s přírodou. Tato lehká vůně dokonale splyne s vaším přirozeným půvabem a bude každý váš krok doprovázet radostí a optimismem.

Koupit

Lancôme Ô de Lancôme recenze20

3.9
20
6
2
7
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. vona je prijemna,na leto
    Kopie recenze od ana z notino.sk
    15. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Túto citrusovu vonu pozivam dlhorocne. Je vhodna na leto a clovek sa citi čistejsí a v sviezom ovzdusí, hoci je 35°C v tieni
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    14. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Pouzivam tuhle kolínskou od Lancome od jakziva... Vzdy v lete... Na Notino za skvelou cenu... Díky moc
    Linda M.
    20. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Je to tak pro 80 ti letou babičku
    Markéta K.
    1. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Jedna z mých oblíbených vůní na léto, vždy se k ní budu vracet. Klasika, která nezklame.
    Mirka
    19. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Za mna hrozna vona. Trpka, silne citrusova, vadila aj okoliu aj mne. Urcte nie je vhodna na celodenne nosenie a urcite by som nepovedala ze je elegantna a zenska. Nikdy viac 👎🏻👎🏻👎🏻
    Kopie recenze od Jaja z notino.sk
    8. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Ja som ju testovala dnes, ale mám z nej zmiešané pocity... :) Cítim v nej niečo svieže, niečo silné, niečo pánske, niečo príkre... Neviem to pomenovať. Pripomína mi hádam osviežovač vzduchu, ale aj tak má v sebe čosi, čo ma priťahuje a neviem to pomenovať :)
    Kopie recenze od Ellie z notino.sk
    10. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. Vemi prijemna , svieza vona. Odporucam vsetkym elegantnym damam
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    1. března 2018
    Byla recenze užitečná?
  9. Tuto vonu pouzivam uz velmi dlho, paci sa mi, je svieza, nevtierava, mne velmi vyhovuje a odporucam vsetkym elegantnym damam.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    1. března 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. Užívám tuto vůni již dlouhá léta a určitě užívat budu, mám ji ráda, je svěží a přece není, myslím, že je mezi vůní svěží a těžkou , tak akorát pro mne díky vůni citronů
    Marcela
    10. listopadu 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. Podle mne je ta vůně naprosto luxusní, nádherná na den i na večer škoda, že není parfém...
    Zákazník z notino.cz
    19. září 2017
    Byla recenze užitečná?
    |
  12. No----tak čekala jsem něco jiného, ale je to dárek tak prostě používat budu, je to dosti taková štiplavá vůně. Není to můj typ parfíku, já teda spíš Versačky:-)
    Zákazník z notino.cz
    16. září 2017
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. Mne sa páči. Netreba jej dať priveľa.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    26. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Rozhodne se nejedna o lehkou vuni. Citrusy voni zpocatku, ale dale je vune vytribena s zivocisnym zakladem.
    Zákazník z notino.cz
    30. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  15. Aniž bych chtěla urazit jakoukoliv milovnici této vůně,MĚ tato vůně nevoní.Po citrusech ani památky ( citrus si představuji asi jako Dolce Gabana-Light blue,to je citrus ).Nejvíce mi připomíná klasické gumovo-textilní obinadlo,které si večer odmotáte z namožené ruky.Prosím,nezlobte se na mě a ženám,které neznají tuto vůni doporučuji zakoupit nejprve vzorek. Hezký den,Lada
    Zákazník z notino.cz
    25. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
    |
  16. Tuto značku jsem používala téměř před 40 lety a potom zhruba před 25 lety. Moc doufám, že se její složení nezměnilo a bude pořád stejně nádherná
    Evelyn
    17. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Je dosti intensivní. Měla jsem jinou představu.
    Zákazník z notino.cz
    29. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. 21.10.2016 Tuto citrusovou vůni používám už 25 let a jsem s ní velice spokojená.
    Zákazník z notino.cz
    21. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  19. Po letech jsem ji znovu vyzkoušela a nezklamala . Výdrž vůně je sice menší, ale moc příjemná.
    Jana
    21. září 2016
    Byla recenze užitečná?
  20. Moje nejmilejší, používám ji už opravdu dlouho. Svěží, lehká, pro mě, velmi příjemná.
    Zákazník z notino.cz
    22. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?