Přejít na hlavní obsah
Hipp Babysanft Sensitive šampon a kondicionér pro děti od narození

Recenze Hipp Babysanft Sensitive

šampon a kondicionér pro děti od narození

Pravidelné mytí vlásků nemusí být pro vás a pro děti obávanou povinností, ale příjemným zážitkem, při kterém se dostane dětským vláskům té nejjemnější péče. Šampon Hipp Babysanft Sensitive pomáhá umýt a zbavit nečistot vlásky i citlivou dětskou pokožku hlavy tak, aniž by došlo k jejich vysušení či podráždění. Jemně o ně při mytí pečuje a vlásky zanechává hebké a voňavé.

Koupit

Pravidelné mytí vlásků nemusí být pro vás a pro děti obávanou povinností, ale příjemným zážitkem, při kterém se dostane dětským vláskům té nejjemnější péče. Šampon Hipp Babysanft Sensitive pomáhá umýt a zbavit nečistot vlásky i citlivou dětskou pokožku hlavy tak, aniž by došlo k jejich vysušení či podráždění. Jemně o ně při mytí pečuje a vlásky zanechává hebké a voňavé.

Koupit

Hipp Babysanft Sensitive recenze20

5.0
25
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. skvělý šampon i kondicionér v jednom, jemný na dětské vlásky a v vůně je neutrální, čistá.
    Andrea
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Moc dobrý produkt od tejto značky. Používám na synka aj na své jemné vlasy
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    16. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Fajn šampon pro jemné dětské vlásky.
    Agáta
    16. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Snažím sa pre svoje deti vyberať tie najlepšie kozmetické výrobky a táto značka sa nám doma veľmi osvedčila. Myslím, že tento šampón je jeden z najlepších, aké sme vyskúšali.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    2. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. skvělý šampon na vlásky mé dcerky, jemná příjemná čistá vůně. Značka Hipp je na dětské věci výborná
    Bára
    23. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Šampón je šetrný k detským vlasom a príjemne vonia. Značka Hipp ma nikdy nesklamala, pokiaľ ide o kvalitu výrobkov.
    Kopie recenze od Ema S. z notino.sk
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Kvalitní kosmetika od Hippu, využíváme od nich vše, tento šampon máme již po několikáté a je ověřený, krásně voní a pěkně umyje i husté vlásky.
    Vlaďka
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Veľmi dobrý šampón na citlivú detskú pokožku, používame len tento od narodenia.
    Kopie recenze od Magda z notino.sk
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Na Hipp nedáme dopustit, používáme již od narození a je to velmi šetrný šampon s kondicionerem v jednom, takže na mini dětské vlásky ideální.
    Hana
    15. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Je bez parfumácie a určite vhodný pre citlivú pokožku. Veľmi som si tento šampón obľúbila pre malú.
    Kopie recenze od Marťa z notino.sk
    14. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Nestipe v ocickach, krasne voni a je srovatelny se znackou Weleda. tyto dve zancky rada kombinuji.
    Viky
    13. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Kosmetiku Hipp miluji, ma lehkou prijemnou parfemci a krasne se smiva z pokozky. Nikdy nevyvolala negativni reakci ani podrazdeni.
    Ivon
    13. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Tento šampón naozaj krásne vonia. Odporúčam :)
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    13. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Krásne vonia! Dokonalý pre detské vlásky, dajú sa dobre rozčesať, veľmi dobrý pre citlivejšiu detskú pokožku.
    Kopie recenze od Nikola z notino.sk
    13. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Tento šampon jsme vyzkoušeli na doporučení od kamarádky a je výborný. Dcera má po něm vlásky krásně jemné a dají se velmi snadno rozčesat. Navíc má velmi příjemnou nechemickou vůni.
    Viktorie
    11. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Skvelý šampón, najmä pre citlivú pokožku.
    Kopie recenze od Edita z notino.sk
    8. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Moje dieťa má naozaj citlivú pokožku. Tento šampón tak krásne vonia a je naozaj jemný. Odporúčam
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Na tuto značku nedáme dopustit. Používáme ji už od narození mé dcery a jsme s ní velmi spokojení.
    Veronika
    3. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Kozmetiku Hipp mám veľmi rada, pretože je kvalitná a šetrná k detskej pokožke. Neobsahuje parabény a minerálne oleje, takže je pre deti ideálna. Neštípe v očiach.
    Kopie recenze od Pamela z notino.sk
    1. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Kozmetika od Hipp-u je u mňa na 1. mieste. Tento šampón je naozaj veľmi dobrý. Vlásky jemne umyje a dodá im hydratáciu a lesk.
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    20. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek