Přejít na hlavní obsah
Dermacol Infinity vysoce krycí make-up SPF 15

Recenze Dermacol Infinity

vysoce krycí make-up SPF 15

Make-up Dermacol Infinity sjednotí odstín vaší pleti a zakryje její drobné nedokonalosti.

Koupit

Make-up Dermacol Infinity sjednotí odstín vaší pleti a zakryje její drobné nedokonalosti.

Koupit

Dermacol Infinity recenze16

4.2
13
2
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Môj favorit! Má skvelé zloženie, dáva pleti krásny zjednotený look, zakryje všetko, čo má, vyfotoshopuje pleť + má SPF. Naozaj sa s týmto makeupom stačí naučiť pracovať a bude vyzerať prirodzene, nezaliezať do vrások - hydratuje a predpripravte pleť
    Kopie recenze od Lena z notino.sk
    15. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. plusy: vyššie krytie, nemastné zloženie, super aplikátor mínusy: nevyhovujúce odtiene (1 veľmi svetlá s ružovým podtónom, 2 už je mi tmavá a oranžová), make-up sa akoby usadí na pleti a nesplynie s ňou, zalieza do vrások a zvýrazňuje šupinky a iné nedokonalosti, má taký suchý finiš, ktorý sa pri dotyku odtláča a ťažko to ide dole. Môže byť fajn na fotenie a pod. príležitosti, ale na bežný deň v ňom môžete pôsobiť ako nalíčená korektorom. Už viac nekúpim.
    Kopie recenze od Alexandra z notino.sk
    12. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Korektivní kosmetika Dermacol Infinity disponuje vynikající, dlouhodobou formulí a výraznou pigmentací, která umožňuje dokonalé krytí s použitím minimálního množství produktu. Produkt je schopen vydržet na pokožce po celý den bez nutnosti obnovování, což pro Vás znamená, že vizuální dojem Vaší pleti zůstává i v průběhu náročného dne zcela svěží a bezchybný.
    Tamara
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Dermacol Infinity SPF 15 je ideální volbou pro ty, kteří hledají vysoce krycí make-up, který poskytuje dlouhotrvající a matný vzhled s ochranou proti slunečnímu záření. Jeho strůktůra je příjemě hladká, a snadno roztíratelná. Jeho schopnost skrýt všechny vady pleti a poskytnout dokonalý vzhled po celý den, z něj činí oblíbenou volbu mezi mnoha klienty.
    Adéla
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Tento make-up od známe značky Dermacol poskytuje perfektní matný finiš, který pomáhá kontrolovat lesk a mastnotu pleti po celý den. Matný efekt dodává pokožce ihned hladký a bezchybný vzhled, což je ideální pro ty, kteří mají mastnou nebo smíšenou pleť. Produkt je k dispozici v široké škále odstínů, aby vyhovoval různým tónům pleti, která se může měnit podle ročního období, jako opálení pokožky vystavováním se na slunci.
    Darja
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Dermacol Infinity je známý svou extrémně vysokou krycí schopností, která dokáže skrýt všechny vady pleti, jako jsou akné, jizvy, tmavé skvrny, pigmentace a jiné nedokonalosti. Jeho silně pigmentovaná formula umožňuje dosáhnout perfektního krytí s minimálním množstvím produktu. Jeho výhoda spočívá v tom, že je obohacen ochranným faktorem SPF 15, což minimalizuje pronikání slunečních paprsků a tím působí jako prevence proti zarudnutí nedokonalostí a proti barevným rozdílům pleti.
    Stanislava
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Tento makeup je korektorovy makeup ktory ma stredne az vyssie krytie.Nanasa sa dobre,kryje dobre.Vadi mi ze nerozziari plet,plet po nom vyzera zle.Mam rada matny finis a finis kedy je plet rozziarena,svieza aj ked mate vysoko kryci makeup.Za mna tento makeup nie.Nemam po nom zamatovu plet ako pri makeupe dermacol 24h.Uz by som ho nekupila.Vadi mi ze aj pory a nedokonalosti ako keby zvyraznuje.Vyzeram v tom makeupe ako stara baba s nejakym lacnym korektorom na tvari.
    Kopie recenze od Maťa z notino.sk
    9. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Jednoduchost nanášení a hlavně perfektní krytí
    Martina
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Makeup krásne kryje a naviac mi vydržal celý deň. Neposobi vobec ťažko a vypadá veľmi prirodzene
    Kopie recenze od Zdena z notino.sk
    28. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. mám suchou pleť... krasne silně kryje a sjednocuje. Jen si musim zvyknout na pro mě nezvyklý "suchý" finiš. Rozhodně nemám sametový vzhled ani po aplikaci na hydrat. krém+ hydrat. bázi
    Tereza
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. Je skvělej i na mastnejsi pleť stačí ho trošičku.. Krásné kryje a jde dobře odlicit a vůbec na obličeji nešupinati.
    Dominika
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Perfektne kryje a dobre sa aplikuje. Používam na to ešte hubku a mám parádny výsledok.
    Lena
    31. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Má krásny hebky finish💕. Odtien mi najviac sedí zmiešany č.1 a 2. Milujem Noblesse makeup a Longwear od Dermacolu a toto je taky prienik oboch. Nobless sa už neda moc zohnať. S ten aplikátor je top.
    Mari
    24. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  14. Kúpila som si odtieň číslo 2 pričom pôsobí až oranžovo. Z krátkodobého hľadiska make up niečo znesie ale po vyše 8 hodinách sa mi na pleti urobili fľaky a zošúpal sa. Pri nanášaní rýchlo schne a ťažko sa s ním pracuje. Neodporúčam na mastnú pleť.
    Kopie recenze od Kristína M. z notino.sk
    17. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  15. krytí a finiš ok.nelze pořádně odlíčit .ani dvoufázovým odlicovacem ,mlékem a pleťovou vodou .po 5 dnech mnoho černých teček na čele ...což mě L'Oréal nebo esteelauder nedělají ...
    jennifer
    17. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  16. Zanechává krásný Sametový finish, vysoké krytí, drží celý den. Za mě spokojenost. Mám velmi světlou pleť a odstín číslo jedna mi sedí výborně. Nezvýrazně suchá místa.
    Petra P.
    13. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?