Přejít na hlavní obsah
Zalij.to Snídaňové kaše –⁠ střední balení instantní kaše

Recenze Zalij.to Snídaňové kaše –⁠ střední balení

instantní kaše

ZalijTo Snídaňová kaše je složena z čistě přírodních surovin vysoké kvality. Kombinace těchto surovin tvoří dokonalou harmonii chuti. Objevte svou oblíbenou příchuť snídaně plné živin, která skvěle nastartuje každé vaše ráno.

Koupit

ZalijTo Snídaňová kaše je složena z čistě přírodních surovin vysoké kvality. Kombinace těchto surovin tvoří dokonalou harmonii chuti. Objevte svou oblíbenou příchuť snídaně plné živin, která skvěle nastartuje každé vaše ráno.

Koupit

Zalij.to Snídaňové kaše –⁠ střední balení recenze20

4.9
23
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Da se to snist, zadny zazrak to neni. Sladka je normalne.
    Lenka
    7. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Banán a čokoláda je dost super :) tak akorát sladká, má dobrou strukturu – moje nová oblíbená snída
    Lucie M.
    4. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Chutná, nepřeslazená a opravdu skvěle dochucená. Mám slaný karamel
    Klára
    27. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Kaše není přehnaně sladká, struktura je velmi příjemná a snadno se rozpustí na kaši. Příprava byla raz dva. Překvapilo mě, že banánová příchuť nepůsobila uměle. Zatím jedno z top rychlých jídel, co jsem vyzkoušel.
    Jan H.
    26. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Tato kaše je prostě mňam! Jím ji každé ráno s ovocem, je opravdu chutná a tak akorát sladká.
    Mirka
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Super na rychlou snídani, když se mi nechce nic dělat, kaše má super chuť, není přeslazená a zasytí.
    Michaela
    16. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Výborná kaše, není vůbec sladká, což mi vyhovuje. Příprava je super rychlá, stačí jen horká voda. Zasytí.
    Tomáš
    14. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Skvělá kaše, oceňuju velmi jednoduchou a rychlou přípravu
    Roman
    13. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Je to jedna z nejlepších kaší, které jsem kdy ochutnala, velmi snadná na přípravu a opravdu lehce stravitelná. Chuť je vynikající.
    Terka
    13. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Je super, že kaše je bezlepková, neucpává a nenadýmá. Je moc chutná, ale je orpoti běžným kaším ze supermarketu méně sladká, to by někomu mohlo vadit. Není to ale podle mě na škodu, chuti má dost a je to rozhodně zdravější varianta.
    Veronika
    12. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Dáváme si celá rodina, jediná chyba je v tom, že to vždycky rychle sníme. Závislost na každý den.
    Kristy
    10. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Skvělá snídaňová kaše. Velmi rychle se připravuje a nechutná vůbec uměle jako od jiných značek. Opravdu výborná chuť.
    Kristýna
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. skvělá snídaňová instantní kaše, kterou si dopřávám ve dnech, kdy moc nestíhám s přípravou jídla. Je opravdu chutná, jemná a hotová do pár minut :)
    Mirek
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Super na rychlou snídani, téměř bez příprav, chuťově fajn, míň sladká, ale jinak hodnotím velmi kladně.
    Mia
    6. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. výborná snídaňová kaše! velice rychlá příprava + přidám ještě čerstvé ovoce a mám hotovo :) kaše je chutná a vydržím po ní až do oběda
    Lída
    6. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Dokonalá snídaňová kaše - zdravá, rychlá a chutná. Jsem ráda, že Notino má takový sortiment :) Doporučuji vyzkoušet i další příchutě Zalij to.
    Jana
    4. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Skvělá snídaňová kaše, jednodušší příprava asi neexistuje :). Také ingredience jsou skvělé a mohou je jíst i děti. Doporučuji
    Katka
    3. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. S kaší jsem velice spokojená, příchuť výborná.
    Zuzka
    2. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Po ránu zasytí, nechutná vůbec špatně. Příchuť jsem zkusil pouze banán+čokoláda a chutnalo mi, nejspíše zkusím ještě jiné.
    Michal
    28. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Super, kaše dobře zasytí a není moc sladká. Chutná a voní hezky po arašídech, žádná umělá chuť.
    Simona
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek