Přejít na hlavní obsah
Zalij.to Snídaňové kaše s proteinem –⁠ střední balení instantní kaše s proteinem

Recenze Zalij.to Snídaňové kaše s proteinem –⁠ střední balení

instantní kaše s proteinem

Vynikající Snídaňové kaše ZalijTo s proteinem, tvořená pouze kvalitními ingrediencemi. Proteinová kaše je ideální jako rychlá a výživná snídaně, skvěle ovšem poslouží také jako svačinka, která tělu dodá potřebnou energii a bílkoviny.

Koupit

Vynikající Snídaňové kaše ZalijTo s proteinem, tvořená pouze kvalitními ingrediencemi. Proteinová kaše je ideální jako rychlá a výživná snídaně, skvěle ovšem poslouží také jako svačinka, která tělu dodá potřebnou energii a bílkoviny.

Koupit

Zalij.to Snídaňové kaše s proteinem –⁠ střední balení recenze12

4.8
10
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Kaše je výborná a příprava snadná. Dá se udělat s vodou i s mlékem a obě varianty jsou chutné.
    Marie
    18. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Kaše mi moc chutná, zasytí a její příprava je raz dva. Dávám si ji ráda na snídani nebo na svačinu.
    Nikola
    30. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Prichut dokonala neni preslazena, mam malina a jahody. Doporucuju
    Lenka S.
    12. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Na kaši si pochutnávám každý den v práci. Super chuť!
    Nela
    4. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Kaše je výborná a rychle hotová. Ráda vyzkouším ještě další příchutě.
    Monika
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Výživné, rychlé na přípravu a chutné. Za mě jsem s kaší spokojen a vyzkouším ještě další příchutě.
    Michal
    12. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Chuťově moc dobré a zároveň rychle hotové. Dělám si na snídani hlavně v práci, když ráno nestíhám.
    Verča
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Mňam, je to super snídaně! Rychlá, chutná, díky proteinu i zasytí na celé dopoledne.
    Karolína
    3. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tahle kaše má super složení, chuťově je taky výborná. Jsem moc spokojená ke snídani ideál.
    Lucie B.
    28. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Jahody a Maliny jsou fajn, predstavovala bych si asi vice "ovoce", ale chutove je velmi dobrá.
    Viky
    22. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Kaše je moc dobrá, akorát sladká a velmi sytá. Takže ideální snídaně.
    Ivon
    22. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Chuťově opravdu nic moc, čokoládu a banány jsme tam necítili, ale zasytí a zažívání s tím problém nemá.
    Eva
    30. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?