Přejít na hlavní obsah
Yves Saint Laurent Y parfémovaná voda pro muže

Recenze Yves Saint Laurent Y

parfémovaná voda pro muže

Odvážná, svěží, svůdná – parfémovaná voda Yves Saint Laurent Y přináší novou definici maskulinity. Je silnější a intenzivnější verzí stejnojmenné toaletní vody z roku 2017 a nyní otevírá novou kapitolu příběhu muže generace Y.

Koupit

Odvážná, svěží, svůdná – parfémovaná voda Yves Saint Laurent Y přináší novou definici maskulinity. Je silnější a intenzivnější verzí stejnojmenné toaletní vody z roku 2017 a nyní otevírá novou kapitolu příběhu muže generace Y.

Koupit

Yves Saint Laurent Y recenze20

4.7
129
19
9
5
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Vůně jako taková je v pořádku a opravdu vydrží dlouho, jen notino je cheap a posílá asi nějakou druhou jakost, která nevydrží samozřejmě tak dlouho, jako originál, za málo peněz málo muziky...
    David K.
    11. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Úžasná vůňe
    Nikola K.
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Je to syntetický masaker. Vôňa sama o sebe je pekná a v poriadku. Problém je, že dráždi dýchacie cesty tým aká je chemická a to je na nej hnusné. Celé zle. Začiatok vône záujme no nosiť ju na sebe celý deň nereálne. Fuj sú krajšie vône a hlavne menej chemické.
    Kopie recenze od Alchymista z notino.sk
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  4. Krásná vůně, která vydrží.
    Kateřina
    1. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Krásna všestranná vôňa. Nepoznám niekoho komu by sa nepáčila. Keď som ju prvýkrát cítil, hneď som ju kúpil.
    Kopie recenze od Tad z notino.sk
    30. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Nic moc tedy. Čekal jsem více. Vůně je jako pěna na holení. 🥴
    Patrik K.
    26. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  7. Jeden z mých prvních dražších parfémů, výborný pro teenagery, nemohu si ho vynachválit. GOATED.
    Bibby R.
    23. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  8. Dokonalá vôňa, ktorá drží na oblečení niekoľko dní. Stalo sa mi, že aj keď som oprala tričko a išla ho vyvesiť, zacítila som ju "pod" avivážou. Za mňa a môjho muža je dokonalá a navyše sa míňa pomaly nakoľko jej netreba veľa kvôli intenzite.
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    20. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Veľmi sa nám páčila
    Kopie recenze od Yana z notino.sk
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Parfem pouzivam uz nejaku dobu, komplimenty dostavam furt, vydrz skvela, vune je vhodna do vsech situaci i rocnich obdobi, je to moje daily fragnance a nemuzu si ji vynachvalit. POWER
    tvoje m.
    11. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  11. Spokojnosť
    Kopie recenze od Juraj z notino.sk
    7. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Výborná
    Kopie recenze od Peter z notino.sk
    3. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Vôňa celkom fajn ale vôbec nestojí za tie peniaze výdrž veľmi slabá intenzita vône len pri aplikovaní potom veľmi rýchlo slabne. Um mňa taký slabý priemer, už viac nie.
    Kopie recenze od Milan O. z notino.sk
    28. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  14. Zakoupeno pro manžela na slepo, ale nejlepší parfém, jaký kdy měl...velmi příjemná vůně, která jde cítit i po několika hodinách.
    Pavlína
    12. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Krásná vůně,jen zas tolik vonět nevydrží a testr,jako vždy má větší intenzitu...tak není to parfém že....ale za ty peníze to má už teda vydržet vonět delší dobu....
    Jaroslava Š.
    15. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Parfémovou vodu jsem kupovala pro bratra k narozeninám, který ji má už jako svou stálici. Vůně je docela silná, což je ale u pánských parfémů vhodné. Výdrž nedokážu posoudit, ale jelikož je to jeho nejoblíbenější parfém, tak bych řekla, že tam žádný problém nebude.
    Veronika M.
    18. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Vůně pěkná, jemná,jde cítit bergamot a jablko. Ale přijde mi, že vůně je jiná než v kamenných prodejnách parfémů. Tam po vyzkoušení na mě byla cítit jinak a celý den. Od Notina je taková slabá, málo intenzivní.Nevim čím to může být.
    Hody
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  18. It's very good. My colleagues love it.
    Thi Khanh Huyen P.
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Za mě dost dobrý.
    Nino
    19. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. výdrž mizerná, po 2hodinách nic necítím já,ani moje okolí.
    Adam
    17. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze