Přejít na hlavní obsah
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim tenká matující rtěnka s koženým efektem

Recenze Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim

tenká matující rtěnka s koženým efektem

Nastal čas prolomit všechny hranice a dělat věci jinak. Tenká matující rtěnka s koženým efektem Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim dodá vašim rtům maximálně intenzivní barvu s matným koženým efektem. Rtěnka vydrží bezchybná nekonečně dlouho a díky unikátnímu složení se nemusíte bát rozmazávání ani otisků. Na rtech je tak lehká, že ji neucítíte, a přesto ji nikdo nepřehlédne.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Nastal čas prolomit všechny hranice a dělat věci jinak. Tenká matující rtěnka s koženým efektem Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim dodá vašim rtům maximálně intenzivní barvu s matným koženým efektem. Rtěnka vydrží bezchybná nekonečně dlouho a díky unikátnímu složení se nemusíte bát rozmazávání ani otisků. Na rtech je tak lehká, že ji neucítíte, a přesto ji nikdo nepřehlédne.

Koupit

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim recenze20

4.6
30
10
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Rtěnka je naprosto skvelá! Pigmentácia je veľmi bohatá, na rtech je príjemná, nie je vobec cítiť. Perfektne drží na mieste teda nerozmazáva sa. Pri jedle sa trochu pootiera, teda stratí z pier a treba ju reaplikovať (ktorú rtenku ale nie?), ľahký polibek vydrží bez otisku. Doležité je, že keď sa stráca tak veľmi prirodzene, že v žiadnom momente nevyzerá na perách zle :) A vydrží fakt dosť. Napríklad celé dopoledne v kancelárii, i keď si dám kafe. Takže hodnotím veľmi pozitívne. Bola som trochu skeptická skrz nezvyčajný tvar rtěnky, prekvapivo sa s ňou ale pracuje perfektne, ak správne rtěnku natočíte, tak nepotrebujete používať ani kontúrku. Balenie vyzerá tiež krásne. Aby som to zhrnula: príjemná na perách, nie je ju na nich cítiť, nevysušuje. Skvelá pigmentácia (sýta farba už po 1 vrstve), ktorá vydrží dlho pokiaľ nejete (po jedle treba reaplikovať, reaplikácia je jednoduchá, dá sa krásne vrstviť), ak sa pri jedle stráca tak prirodzene... Je to rtenka, čo vás nezradí :)) Doporučujem. ❤️ U mňa to bude určite stálica.
    Katarina
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Nejlepší rtěnka, kterou jsem kdy měla, dlouho drží a je krásná. Teď jsem si koupila za podobnou cenu od Nars a to je strašný rozdíl, nedá se YSL vůbec srovnat.
    Lenka P.
    29. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Nadherne syte barvy, ale po pravidelnem pouzivani bohuzel strasne vysusuje rty a jak uz tu nekdo uvadel, casem se droli. Nejsem nijak citliva, snesu prakticky jakoukoli kosmetiku, ale tahle rtenka spise ne. Skoda, ani tvar, alespon za me, nevadi, ba naopak, dobre se s ni vykresli kontury.
    Mirka
    24. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Tuto rtěnku používám jíž dlouho. Je vynikající. Doporučuji.
    Liliia
    12. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Velmi kvalitní pigmentace rtěnky, dlouho vydrží a nevysušuje rty. Luxusní dárek.
    Marie
    12. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Nosím ju veľmi rada, ale nevydrží mi na perách dlho.
    Kopie recenze od M z notino.sk
    20. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Krasny ruz s matnym vzhladom.
    Kopie recenze od Maria z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Naprosto elegantni baleni, ktere je idealni do kabelky. Matny look ve spojeni s odstinem stoji za to.
    Mariana
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Veľmi pekný rúž, krásne drží, je príjemný na perách, nevysušuje. Matný povrch je skvelý. A červený odtieň 9 je naozaj úžasný.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Krásny obal, príjemná
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. nádherné balení, z něj jsem byla úplně unešená. dobře se nanáší, nevydrží tak dlouho, jak bych chtěla, ale vynahradí to jemností
    Jana
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Dlho mi na perách nevydrží, ale aj tak veľmi rada nosím, pretože nevysušuje a odtieň je naozaj krásny
    Kopie recenze od Amálka z notino.sk
    13. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Rtěnka se mi moc líbí i s jejím hranatým tvarem a odstíny mi přijdou super, bohužel na mě nevydrží tak dlouho, jak bych si představovala.
    Amálie S.
    13. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Moc fajn rtěnka, krásně drží, na rtech je příjemná, nevysušuje. Matný finiš je úžasný. A červený odstín 9 je opravdu famózní.
    Monika
    12. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Mám odstíny 9 a 21 a oba jsou super, krásně na rtech vydrží. Bohužel se mi rtěnka trochu špatně drží v ruce kvůli jejímu hranatému tvaru, ale asi si na to jde zvyknout.
    Saša
    12. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Krásna pigmentácia, ktorá vydrží celý deň. Hydratuje pery a v kabelke vyzerá ako šperk. Pre mňa TOP rúž!
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    10. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Jsem velkej fanda tvaru, krásně s ním vykreslím vykrojený tvar horního rtu. Struktura rtěnky je velmi přirozená a nevysouší.
    Adriana Š.
    13. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Krásně pigmentovaná rtěnka, výdrž je super, ani moc nevysušuje. Má ale trochu atypický tvar, tak si na aplikaci musí člověk zvyknout, ale to je detail:)
    Tamara F.
    11. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Krásny rúž s dlhou výdržou a nádherným obalom.
    Kopie recenze od T. z notino.sk
    4. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Krásná matná rtěnka, která velmi dlouho vydrží (dokonce i delší dobu než tekuté matné rtěnky). Rtěnku mám v odstínu 21 a má nádherný sametový finish. Jsem velmi překvapená, jak dlouho rtěnka vydrží a nerozpíjí se. Po jídle stačí často jen vklepat prstem a je zase jako nová. Po delší době sice začne mírně vysušovat rty, ale to snad každá matná rtěnka. Její tvar umožňuje velmi detailní aplikaci, ale chce to trochu zručnosti.
    Tereza D.
    4. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?