Přejít na hlavní obsah
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Bold krémová hydratační rtěnka

Recenze Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Bold

krémová hydratační rtěnka

Hydratační rtěnka s intenzivním leskem 

Koupit

Hydratační rtěnka s intenzivním leskem 

Koupit

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Bold recenze20

4.6
79
18
10
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvělá rtěnka, nemám po jejím použití vysušené rty, což hlavně v zimě oceňuji. Má dlouhou výdrž. Není příliš lesklá, ale zároveň není matná. Ideální na každodenní nošení.
    Sabina
    1. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Krásná rtěnka, která rty hydratuje a má dobrou výdrž. Není příliš lesklá, ale ani není matná, pro mě naprosto ideální. Líbí se mi i její vůně. Doporučuji!
    Soňa
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Rtěnka má lehce krémovou konzistenci, na rtech je velmi příjemná. Rty vůbec nevysušuje a odstín je moc pěkný.
    Tereza F.
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Tato rtenka je velmi prijemne prekvapeni! Po vlne matnych jsem rada, ze je v mode opet lesk. Rty jsou stavnate, hydratovane, barva vydrzi na rtech opravdu dlouho. Jen je potreba neprehnat to pri aplikaci s mnozstvim nanesene rtenky, staci opravdu malo. Kdyz jsem nanesla vice, nevypadalo to hezky a musela jsem otirat. Vybrala jsem odstin 13 a je to takova kazdodenni tmavsi nude, krasne univerzalni barva. Navic ten obal, ach!
    Kopie recenze od Blanka N. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Je to stylová rtěnka s extra leskem. Vhodná pro sebevědomé ženy. Dodává luxusní, intenzivní barvu s vysoce půvabným leskem a překvapivě silnou výdrží. Rty navíc hydratuje a pečuje o ně.
    Kopie recenze od Adéla R. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Jako první, co bych u rtěnky Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Bold chtěla vyzdvihnout je její vzhled. Dlouho jsem neviděla tak pěknou rtěnku. Testovala jsem odstín číslo 6. Rtěnka pěkně hydratuje a opticky zvětšuje rty. Výdrž hodnotím průměrnou, jako u klasických rtěnek. Co bych ale chtěla vychválit je to, že se rtěnka nerozmaže, dalším plusem je mírně lesklý vzhled rtů.
    Kopie recenze od Michaela B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Perfektní rtěnka na denní nošení. Nikdy jsem neměla high end rtěnku, ale rozdíl poznat jde. Jak ve výdrži, tak v obalu a komfortu na rtech. Opravdu doporučuji a produkt chválím.
    Kopie recenze od Soňa N. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. I když ráda volím výrazné barvy, tato nude rtěnka byla příjemná změna. Obal je luxusní a jen tak se nerozbije. Jsem ráda, že rtěnka vydržela opravdu dlouhou dobu a je i odolná.
    Kopie recenze od Gabriela P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tahle rtěnka je nádherná . Má úžasnou pigmentaci a ta barva je skvělá . Zatím nejlepší odstín co jsem kdy měla . Rtěnka se nerozmazává , krásně drží na rtech . Jediné mínus je , že je hodně maličká . Ale za mě super .
    Kopie recenze od Iveta D. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Jsem ráda, že jsem zvolila odstín 13. Je nenápadný a takové věci mám ráda. Moc chválím výdrž produktu, odolnost a to, že mi nevysušuje rty. Obal má u mě jedničku s hvězdičkou.
    Kopie recenze od Martina N. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Krémová rtěnka s krásně silnou pigmentací, která rty nevysušuje a naopak mám pocit, že je díky mastnější kozistenci vyživuje. Rtěnka se otiskává a pokud nejste mega opatrní, tak nepřežije mastnější jídlo. Skvělé je, že i když ji hodně otiskáte (o skleničky, kapesníček apod.) stále na rtech zůstane barevný základ, takže máte rty pořád hezky barevné a nevypadáte jako, že jste si ráno nanesly jenom konturku. Odstín číslo 14 je sexy, teplá hnědočervená barva, která vypadá i na bledší pleti absolutně úchvatně.
    Kopie recenze od Michaela J. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Rtěnka má skvělou pigmentaci, textura je krémová a lehká. Balení rtěnky je nádherné a luxusní. Bohužel rtěnka mě příliš nenadchla. Očekávala jsem lepší výdrž během dne a lesklý finiš mě také moc neoslovil. Ale určitě se zajdu podívat na světlejší odstíny, tam by to mohlo fungovat :)
    Kopie recenze od Lucie U. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. V první řadě nádherné balení rtěnky, která se na první dobrou zdá dost lesklá, ale na rtech příjemně "zatuhne", když se trošku rozmaže prstem, je skoro matná. Dá se pěkně vrstvit, tedy i vybrat intenzita odstínu. Na mě trošku intenzivnější parfemace. Dobrá výdrž.
    Kopie recenze od Kateřina H. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Obdržela jsem odstín 13 a má nádhernou barvu i jemnou vůni, rtěnka je intenzivní, krásně pigmentovaná. Je lesklá a během jakékoliv konzumace se obtiskává. Základ ale nějakou dobu vydrží.
    Kopie recenze od Monika Ž. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Tato rtěnka odstínu 14 od Yves Saint Laurent je dokonalá. Balení, ve kterém je rtěnka je krásné. Barva rtěnky mi úžasně sedla. Rtěnka mi krásně rty hydratovala a vydržela mi dlouho. Velmi pěkně se rtěnka nanáší.
    Kopie recenze od Eliška V. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Šáhla jsem po rtěnce v odstínu 13 NUDE ERA, od které jsem čekala slibované. Hydrataci a dlouhou výdrž. Rtěnka doopravdy na rtech působí lehce jako kdyby jste nanesli balzám a co se týče výdrže. Ano vydrží, ale je to asi myšleno, že nic nejíte atd. Intenzita barvy je super a odstín mě baví v tom, že působí jemně a dá se nosit ke všemu.
    Kopie recenze od Nikola Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Krémová, jemná a příjemná. Tyhle 3 slova tuhle rtěnku vystihují asi nejvíc. Samozřejmě ta pohodlnost je výměnou za výdrž, ale tu si myslím, že od hydratační rtěnky nikdo úplně nechce. Odstín č. 14 je naprosto unikátní a podobný ve svojí sbírce nemám. Nejlépe se mi popíše jako mléčná horká čokoláda. Čili v sobě spojuje především hnědou, ale i trochu červeného odstínu. Mimochodem krásně voní. Celkově rtěnku hodnotím velmi kladně.
    Kopie recenze od Monika Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Odtieň 06 vyzerá na fotke viac nude, no v skutočnosti je skôr červený. Rúž je lesklý a veľmi krémový. Nezasychá a bude sa otláčať, určite to nie je nejaký ten rúž čo vám vydrží celý večer, čo ma trošku sklamalo. Určite však pekne hydratuje pery.
    Kopie recenze od Veronika K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Skvělá rtěnka. Krásně hydratuje rty, docela dlouho vydrží. Odstín je spíše hnédý než neutrální, ale moc se mi líbí jako blondýnce. Nedám dopustit na YSL rtěnky. Jsou mým favoritem!!! Mám již několikatou a nikdy mě nezklamala.
    Kopie recenze od Jitka B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Bold rtěnka má menší praktické balení, které se vejde do malé kabelky, což mi velmi vyhovuje. Aplikace jsem snadná, rtěnka se dobře nanáší. Barva je sytá a vydrží na rtech dlouhou dobu. Zdá se, že i rty jsou dobře vyživeny. Rtěnka je matná, testovala jsem tmavší barvu, barevně moc hezká a výrazná. Jsem velmi spokojena a určitě doporučuji. Zápory jsem žádné nenašla.
    Kopie recenze od Milena P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek