Přejít na hlavní obsah
Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume řasenka pro extra objem

Recenze Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume

řasenka pro extra objem

Dodejte řasám extrémní objem až na 24 hodin.

Koupit

Dodejte řasám extrémní objem až na 24 hodin.

Koupit

Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume recenze20

4.4
98
18
8
6
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Tak drahá a přitom se rozmazává se pod očima....
    Linda H.
    16. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. za mě nejlepší řasenka, co jsem kdy zkusila pokud vyschne, stačí přeci aplikovat pár kapek do očí a výdrž se tím prodlouží...
    Tereza
    25. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Průměrná řasenka za hodně peněz.
    Sandra
    9. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Hrozně slepuje a zbytečně obrovská tuba.
    Helena
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. najlepšia zo všetkých
    Kopie recenze od Daniela z notino.sk
    4. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Tak efektem prumerna drogerka za vysokou cenu, rozmazava se pod ocima a po mesici vyschla. Velky hype a velke zklamani bohuzel :(
    Radka
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Bohužel se musím přidat k názorům, co tu už jsou. Řasenka první měsíc naprosto perfektní, byla jsem z ní nadšená. Cca za měsíc a půl jakoby vyschla, špatně se nanáší a řekla bych, že je skoro na vyhození…:(
    Barbora
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Krasne baleni, skvely tvar kartáčku s uzsi spickou, kterym pohodlne obsahnete vsechny rasy. Bohuzel se spatne odlicoju odlicovacim balzamem, rozmazava se kolem oci, musim použit odlicovac na tamponu a dost drhnout ocni okoli.
    Hana H.
    14. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. manželka měla radost. A objem se jistě brzy dostaví ;-)
    M
    5. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Rasenku jsem dostala jako darek, kupovana zde na notinu, rasenka naprosta katastrofa, prijde mi vyschla, hrudkovati se, vubec neprodluzuje rasy, spatne se s ni pracuje
    Denisa J.
    25. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Musím přidat recenzi, která tu už párkrát zazněla. YSL miluju, ale tato řasenka byla “dokonalá” jen první měsíc, možná dva. Potom jakoby vyschla.
    Martina O.
    12. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. ak niekomu vyschne špirála za 2,5 mesiaca používania, nie je chyba v špirále, ale v ňom - špirály sa odporúča meniť každé 2 mesiace... no ale k produktu - bola som spokojná s tým ako vyzerali riasy, ale nemyslím že ju budem opakovane kupovať, tiež sa mi drolila a to je pre mňa stopka...
    Kopie recenze od biba z notino.sk
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Zhruba tak měsíc a půl jsem z té řasenky byla nadšená. Jakože hodně. I mé okolí mi ji chválilo. Bohužel pak jakoby vyschla nebo netuším, co se s ní stalo a byla zralá do koše a to od řasenky pomalu za litr nečekáte. Koupila jsem dvakrát, jako kdybych náhodou měla na poprvé štěstí na nějaký závadný kus. Bohužel neměla a už ji po třetí kupovat nebudu.
    Kris
    18. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Túto riasenku milujem! Má výraznú modrú farbu, ktorá vykúzli top letný look bez potreby pridávať čokoľvek ďalšie (tiene, linky). Vyhovuje mi aj hustejšia kefka, ktorá urobí pekný objem.
    Kopie recenze od Marie z notino.sk
    30. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Naprosto skvělá řasenka, neuvěřitelný objem i délka řas. Ani v horku se mi nerozmazává.
    Petra Z.
    26. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Řasenka se mi někdy trochu rozmaže na spodních řasách, ale to u mě není neobvyklý. Kartáček by mohl být menší. A mám pocit, že mi po ani ne měsíci už trochu vysychá. Řasy ale pěkně zahustí a prodlouží a zůstanou natočený celý den.
    Adriana
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Řasenka na mě rozhodně udělala dojem. Trpím na celkem mastná oční víčka, takže s většinou řasenek je to problém - po pár hodinách vypadám jako panda. Tato ale obstála na výbornou - ani po celodenním nošení (což 12hodin bylo určitě) jsem neměla žádné obtisky nebo rozlité kruhy od řasenky pod očima. Zároveň odlíčení bylo v pohodě (používám odličovač očí od MIXA Optimal Tolerance). Takže pokud se ještě osvědčí co do výdrže celého balení, rozhodně kupuji znovu. Ke škodě značky Yves Rocher, kterou jsem dlouhá léta primárně používala, ale jejich poslední řada řasenek je natolik katastrofální, že jsem se rozhodla pro razantní změnu. Rozdíl ceny, která je u YSL řasenky vyšší, se rozhodně vyplatí.
    Kristýna
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Řasenka, která udělá opravdu neuvěřitelné řasy, husté, výrazné a dlouhé. Jenže už po pár týdnech užívání žmolkovatí a začíná vysychat. Zdá se, že nevydrží dlouho, běžně používám řasenku 2-3 měsíce, tahle nevydržela ani měsíc.
    Kristýna
    14. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. nie je zlá, ale ani extra. predtým som používala Benefitku Roller, tak môžem porovnať. Objem vytvorí super, ale je taká viac dramatická, čierna je až neprirodzene havrania pre mňa. navyše ako tu už bolo spomínané, po určitom čase veľmi jemne opadáva. najskôr som mala stále pocit, že mám niečo v oku, neskôr som zistila, že to nebol iba pocit, ale kúsky opadnutej špirály. nie je to síce až také strašné, ale v tejto cenovej relácii by sa to nemalo stávat. používala som iba jednu vrstvu. benefitky sú za mňa viac prirodzenejšie, jemnejšie, predlžujúce. Ysl je pre mňa dramatická , menej natural, a zahusťujúce vlákna sú to, čo som mala po čase v oku. záleží, kto čo očakáva od mascary, ale ja sa vrátim k benefitke, s tou som vo vačšej symbióze.
    Kopie recenze od Andrea K. z notino.sk
    8. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Opadáva. Kupovala som ju na základe recenzie známej vizážistky z Insta z FR, ale za tú cenu VôBEC. Opradáva a ani riasy nie sú WOW. Neodporúčam.
    Kopie recenze od Silvia Ž. z notino.sk
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze