Přejít na hlavní obsah
Yves Saint Laurent Yvresse toaletní voda pro ženy

Recenze Yves Saint Laurent Yvresse

toaletní voda pro ženy

Procitněte do svěžího jarního dne, když se ve vzduchu mísí podmanivé květinové akordy s lahodnými tóny dozrávajícího ovoce. Tento zážitek vám zprostředkuje toaletní voda pro ženy Yves Saint Laurent Yvresse s velmi sofistikovaným a elegantním vyzněním. Načerpejte energii jara a přeneste ji svou vůní i na své okolí.

Koupit

Procitněte do svěžího jarního dne, když se ve vzduchu mísí podmanivé květinové akordy s lahodnými tóny dozrávajícího ovoce. Tento zážitek vám zprostředkuje toaletní voda pro ženy Yves Saint Laurent Yvresse s velmi sofistikovaným a elegantním vyzněním. Načerpejte energii jara a přeneste ji svou vůní i na své okolí.

Koupit

Yves Saint Laurent Yvresse recenze14

4.9
13
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Je božiííííi, kdyby to šlo, tak bych se v ní i koupala
    Marketa V.
    8. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nádhera! Z nákupu mám velkou radost. Měla jsem kdysi "Champagne", jednu z nejlepších a nezapomenutelných vůní, co jsem kdy znala a teď si ji mohu znovu užívat. I když nejvíce evokuje období pozdního léta/začátku podzimu, je vhodná k nošení kdykoliv po celý rok.
    Marie Z.
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Tak jsem po letech koupila znovu, vůně je stále krásná. Na to, že je to toaletní voda, tak je dost intenzivní, jiskřivá, sametová s nádechem chypre. Má svůj punc kvality a ne jak dnes většina vanilkovych slaďáku, které jsou na jedno! {brdo} jak se říká. Za mě stále dost dobrý.
    Zdena
    20. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Stále nádherná, je trošičku jemnější než ta původní, já ji měla hodně, ale je to stále ono, drží velmi dobře. Vrátila mě do minulosti.
    Katka M.
    4. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Úžasná vůně!Jsem šťastná, že jsem ji po několika letech objevila v Notinu.Děkuji
    Stanislava Č.
    8. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Určite je to netuctová vôňa, je zaujímavá a pre mňa príjemná hlavne pred úplným rozvinutím. Prekáža mi však ruža, ktorá po krátkom čase (až príliš) prerazí všetky ostatné zložky a nič iné už de facto necítim. Myslím, že najbližších 5 rokov sa vôni rúže budem vyhýbať na míle...
    Kopie recenze od Adriána K. z notino.sk
    17. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Mám na predaj, staršia verzia. Prosím píšte mail. [email protected]
    Kopie recenze od Ivix z notino.sk
    22. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Najkrajsia vona na svete...predtym nazov Champagne...milujem ju.
    Kopie recenze od Henka z notino.sk
    10. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Je to nadherna ovocnokvetinova vona,ale pozor je omamujuca,tazka a dlho trvajuca.Ak ide teda o ten isty parfem Yvresse a Yvresse collection.Ja som sa z vonou oboznamila cez nemecky casopis,este bol uvadzany ako Champagne,a dokonca som citila bublinky,ked som si parfem zakupila,uz sa mi zdalo,ze bublinky necitim,ale vona je stale krasna,len je ozaj tazka,a omamna.Tak si davajte pozor pri kupe.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    16. července 2017
    Byla recenze užitečná?
  10. Super!
    Zákazník z notino.cz
    5. března 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. Je to pořád dost ...dost...dost..dobré :-)
    Zákazník z notino.cz
    11. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. je to uplne super vonavka a dlho vydrží určite odborúčam
    Kopie recenze od kvietok z notino.sk
    6. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Tohle je bývalé Champagne a to bylo dost dobré.
    Zákazník z notino.cz
    2. února 2016
    Byla recenze užitečná?
  14. Zvodná, elegantná, nádherná
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    13. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?