Přejít na hlavní obsah
Yves Saint Laurent Black Opium Neon parfémovaná voda pro ženy

Recenze Yves Saint Laurent Black Opium Neon

parfémovaná voda pro ženy

Oslňující, jako když rozsvítíte zářivku za temné noci, bude od teď i vaše přítomnost, kdekoliv se objevíte. Parfémovaná voda pro ženy Yves Saint Laurent Black Opium Neon vás nechá dokonale vyniknout a až do svítání s ní zapomenete na veškerá pravidla.

Koupit

Oslňující, jako když rozsvítíte zářivku za temné noci, bude od teď i vaše přítomnost, kdekoliv se objevíte. Parfémovaná voda pro ženy Yves Saint Laurent Black Opium Neon vás nechá dokonale vyniknout a až do svítání s ní zapomenete na veškerá pravidla.

Koupit

Yves Saint Laurent Black Opium Neon recenze20

4.6
53
15
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Dobrý den, parfémy jsem použila jako dárky k vánocům a doufám, že budou vonět nádherně. Moc děkuji za krásné dárkové balení. To mě potěšilo, že jde dárek krásně zabalit i pro dva. Hezký den Magda Richterová
    Magda
    4. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Maximálne spokojná
    Kopie recenze od Imelda C. z notino.sk
    25. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Krásná sladká vůně
    Ja
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Nádherná opojná vůně.
    Božena K.
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Krásná vůně, ale vůbec nevydrží. Za ty peníze bych si představovala lepší výdrž.
    L.
    22. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Nádherná vůně, vydrží opravdu celý den. Nejlepší, co jsem kdy měla
    Tez
    2. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Poprvé mi přišla vůně až moc aromatická, ale po dalším použití jsem si ji oblíbila!
    Linda H.
    19. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. vynikající !!!
    F
    27. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásná vůně, vydrží celý den.
    Monika
    8. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Táto vôňa bola kúpa na slepo. Nič som od nej nečakala...kúpila som si na slepo Lancome Miracle a veľmi ma sklamal. K tejto som pristupovala skepticky až priam apaticky. A je to láska na prvý strek:) YSL sa nezaprie, ten podpis tam cítim a je v akurátnej kombinácii aromatických substancií. Mám ju na oddych od Chanel Coco noir a Allure sensuelle. Výborná, príjemná, netuctová. O výdrži mi je ťažko hovoriť, pretože mne osobne ak sa vôňa páči, neváham to preháňať. A v tejto by som sa vykúpala:)))
    Kopie recenze od Adriána z notino.sk
    27. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Luxusní vůně jsem překvapená . Koupila jsem pro maminku k 70 narozeninám . A moc se jí líbí
    Jaroslava H.
    17. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Úžasná vůně, přesně dle mého gusta - těžká, sladká, vanilková, dokonalá! Chvíli ohrožovala i mojí největší favoritku Lancome - La Nuit Tresor Ala Folie, protože vůně YSL je opravdu nádherná... Bohužel musím strhnout dvě hvězdičky, protože výdrž vůně je takřka nulová. Za tři, čtyři hodiny už jsem necítila vůbec nic, což u parfému této cenové kategorie úplně neočekávám. :( Pokud bych ale měla hodnotit vůni jako takovou, je to topka.
    Kristýna
    8. února 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. Vůni jsem kupovala jen na základě recenzí a trefila se. Vůně je krásná, výrazná. Není to ale žádný slaďoušek a výdrž je velmi dlouhá.
    Petruszka
    1. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Skvělá vůně. Dříve jsem používala black opium originál, po cca. 4 letech jsem chtěla menší změnu a tato vůně je přesně to po čem jsem toužila, je intenzivnější a tak trochu divočejší než klasický black opium-je krásně kořenitá a vůně mandarinky a kávy cítím z oblečení i po celém dni. Opravdu spokojenost. Myslím že je to můj favorit na další řadu let.
    Adéla Š.
    29. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Na základě recenzí jsem si výrobek zakoupila, ale spokojená úplně nejsem. Malá výdrž vůně.
    Lenka
    17. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Parf. voda nádherně vonící ,,léta ji používá m. Neměnila bych.
    Vladimíra Z.
    6. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Mne nesadla. Až nepríjemne sladká...
    Kopie recenze od Marianna z notino.sk
    9. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. YSL parfémy to proste vedia! Zmyselná vôňa, s perfektnou výdržou!
    Kopie recenze od Helena z notino.sk
    15. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Podľa mňa najlepšia zo všetkých verzií Black Opium! Milujem vône s mandarínkou!
    Kopie recenze od Lucia K. z notino.sk
    15. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Veľmi ženská vôňa, skôr sladšia, ale v tom najlepšom zmysle slova. Každý sa za ňou otočí!
    Kopie recenze od Darila z notino.sk
    15. května 2020
    Byla recenze užitečná?