Přejít na hlavní obsah
Wolfberry Panela Rapadura BIO přírodní sladidlo v BIO kvalitě

Recenze Wolfberry Panela Rapadura BIO

přírodní sladidlo v BIO kvalitě

Panela, známá také jako rapadura, je sladidlo vyrobené ze surové šťávy vylisované z čerstvě sklizených stébel cukrové třtiny té nejvyšší kvality. Z rostlin se nejprve šetrně vymačká šťáva, ze které vysušením vzniknou krystalky, které se poté rozdrtí. Při výrobě panely nedochází k bělení, rafinaci ani oddělování melasy. Na rozdíl od třtinového cukru, ze kterého se odstraňuje melasa, jsou v panele tyto živiny zachovány.

Koupit

Panela, známá také jako rapadura, je sladidlo vyrobené ze surové šťávy vylisované z čerstvě sklizených stébel cukrové třtiny té nejvyšší kvality. Z rostlin se nejprve šetrně vymačká šťáva, ze které vysušením vzniknou krystalky, které se poté rozdrtí. Při výrobě panely nedochází k bělení, rafinaci ani oddělování melasy. Na rozdíl od třtinového cukru, ze kterého se odstraňuje melasa, jsou v panele tyto živiny zachovány.

Koupit

Wolfberry Panela Rapadura BIO recenze20

5.0
29
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Lepšia chuť ako obyčajný cukor.
    Kopie recenze od Sisa z notino.sk
    12. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Super chuť, sladím už jen panelou.
    Nikola
    12. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Panela má naozaj skvelú sladkú chuť, dokonca ju preferujem pred klasickým bielym cukrom
    Kopie recenze od Marcela z notino.sk
    13. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Chutná velmi dobře a sladce, dokonce bych řekla, že lépe než obyčejný cukr.
    Olga
    13. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Supr sladidlo. Nedovedu si bez panely představit sladkou snídani.
    Lea
    13. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Panelov si sladím kašu alebo pridávam do lievancou. Príjemná chuť. Lepšie ako cukor alebo umelé sladidlá.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    13. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Po vyzkoušení používám už jenom panelu jako zdravější alternativu a náhradu klasického cukru.
    Denisa
    12. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Skvelá náhrada za cukor, po vyskúšaní používam už len panelu.
    Kopie recenze od Nikol z notino.sk
    12. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Používam na pečenie a namiesto trstinového cukru a je to úplne úžasné.
    Kopie recenze od Hanka z notino.sk
    11. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Skvělá zdravější alternativa klasického cukru či umělých sladidel. Používám do čaje i na pečení.
    Kamila
    5. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Skvelá chuť, nemôžem vystáť umelé sladidlá, preto je tento cukor pre mňa skvelým riešením :)
    Kopie recenze od Sylvia z notino.sk
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Skvělá chuť, nemůžu vystát umělá sladidla, proto je tento cukr pro mě skvělým řešením :)
    Lucie B.
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Super zdravá náhrada cukru, či už na pečenie, alebo len na osladenie čaju alebo kávy.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    28. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Váhala jsem poměrně dlouho s koupí, jelikož jsem si vždy sladila čaj i kávu obyčejným cukrem a musím říct, že jsem opravdu spokojená. Chutná velmi dobře.
    Karla
    28. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Super náhrada klasického cukru. Ráda používám na pečení.
    Klára
    25. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. roky som kupovala len trstinový cukor, ale odkedy som objavila panelu iné nepoužívam. Skvelo osladí a ochutí, užasná je do pečenia
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    25. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Klasický cukr už prakticky nepoužívám. Toto je skvělá náhrada, která navíc chutná mnohem lépe, lehce karamelově.
    Olívia
    25. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Milujem panelu! Je lepší ako cukor, pretože má karamelovú chuť a nielen sladí, ale aj skvele chutí.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    23. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Naše nejoblíbenější sladidlo, jak na pečení, tak i na ranní kaši. Nejen osladí, ale vyhovuje mi i její chuť.
    Nikola
    23. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. dortíky, bábovka, muffiny,... prostě všechny sladké dobroty se dají udělat s tímto zázrakem krásně zdravě a přesto pořád chutně. Za mě už je to nezbytnost v kuchyni
    Anežka
    23. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek