Přejít na hlavní obsah
Wella Wellaflex Special Collection pěnové tužidlo

Recenze Wella Wellaflex Special Collection

pěnové tužidlo

O zpevnění, prodloužení výdrže účesu, a zároveň zvýšení jeho objemu se postará tužidlo Wella Wellaflex Special Collection. Dodá vlasům požadovaný objem a lesk, nadzvedne je a pomůže vytvarovat účes podle vašich představ. Díky perfektním fixačním vlastnostem zajistí maximální kontrolu nad vaším účesem a udrží vlasy v požadovaném tvaru po celý den – ať už budete pracovat, věnovat se sportu, nebo třeba vyrazíte na party.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

O zpevnění, prodloužení výdrže účesu, a zároveň zvýšení jeho objemu se postará tužidlo Wella Wellaflex Special Collection. Dodá vlasům požadovaný objem a lesk, nadzvedne je a pomůže vytvarovat účes podle vašich představ. Díky perfektním fixačním vlastnostem zajistí maximální kontrolu nad vaším účesem a udrží vlasy v požadovaném tvaru po celý den – ať už budete pracovat, věnovat se sportu, nebo třeba vyrazíte na party.

Koupit

Wella Wellaflex Special Collection recenze13

5.0
13
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvele tužidlo, ktore mi pomôže dokončiť účes a skrotiť poletovanie vlasov.
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    15. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Značku Wella používám už roky a nedám na ni dopustit!! Tento produkt je super :)
    Jana
    14. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Super tužidlo a dobrá vôňa.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Moje oblíbené tužidlo, které krásně vlasy fixuje a dobře voní.
    Tereza
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Pomáhajú mi upraviť vlasy. Vlasy majú lepší objem a kučery dobre držia. Túto značku mám naozaj rada
    Kopie recenze od Alex z notino.sk
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Skvělé tužidlo, které mi pomáhají dotvořit účes a zkrotit vlásky, které mi zavazí.
    Apolena
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Tužidlo je skvělé, jsou s ním vlasy krásně uhladit a z účesu nic netrčí. určitě to není krok vedle.
    Anna
    12. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Tužidla od Welly patria k mojím obľúbeným a toto je rovnako super. Po použití mi účes dlho vydrží.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    11. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Špeciálne zloženie laku mi poskytuje extra silnú fixáciu, ktorá drží môj účes po celý deň. Navyše, tento lak na vlasy nespôsobuje stvrdnutie ani nepríjemné zlepenie vlasov. Mám pocit, že môj účes je prirodzenejší, ale zároveň pevný a odolný.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    10. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Moc doporučuji, tužidlo skvěle drží a přilepí i baby vlásky.
    Monika
    4. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Parádne tužidlo. Používam vždy pri fénovaní a pekne drží.
    Kopie recenze od Gabriela z notino.sk
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Moc fajn tužidlo. Používám na nadzvednutí vlasů od kořínku a nemůžu si stěžovat.
    Amálie
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Tužidlo je super, za tu cenu je poměr kvality skvělý.
    Mariana
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek