Přejít na hlavní obsah
Wella Professionals ColorMotion+ šampon pro barvené vlasy

Recenze Wella Professionals ColorMotion+

šampon pro barvené vlasy

Komplexní péči na 3 různých úrovních zajistí vašim barveným vlasům šampon Wella Professionals ColorMotion+. Celých 8 týdnů zabraňuje blednutí barvy a zachovává tak její intenzitu. Zároveň během mytí dodává vašim vlasům zářivý lesk a jednotlivá vlasová vlákna celkově posiluje.

Koupit

Komplexní péči na 3 různých úrovních zajistí vašim barveným vlasům šampon Wella Professionals ColorMotion+. Celých 8 týdnů zabraňuje blednutí barvy a zachovává tak její intenzitu. Zároveň během mytí dodává vašim vlasům zářivý lesk a jednotlivá vlasová vlákna celkově posiluje.

Koupit

Wella Professionals ColorMotion+ recenze19

4.3
14
3
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mám jemný dlouhý vlasy a bála jsem se, že bude zatěžovat. Ale bez problému. Sice vyšší cena, ale stačí malé množství, rozdíl oproti péči z drogérie
    Lída S.
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Za mě dobrej šampon, když jej důkladně vymyju (jako jsem zvyklá u kteréhokoli jiného šamponu). Pěkně voní, vhodnej i na moje jemnější vlasy.
    Lucka K.
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Vyhovuje, krásně voní, pěkný obal
    Vendy
    28. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Po oranžové řadě Wella, se kterou jsem byla velmi spokojená, jsem se rozhodla vyzkoušet další. Jelikož si vlasy barvím, byla tahle řada jasná volba, ale následovalo velké zklamání... tak splihlé a promaštěné vlasy jsem snad po žádném šampónu neměla. Bylo třeba je další den znovu umýt! Za mě bohužel zklamání. :(
    Barbora S.
    29. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Příjemně voní, průhledný šampon, ale moji barvu moc neudržel:(
    Anastasiia T.
    14. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Skvělý šampon, jemná vůně, skvěle myje a vlasy jsou měkké a leskle. Velká spokojenost.
    Hana K.
    15. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Zatím hodnotím kladně. Vlasy se tolik nemastí, malé množství umyje krásně pokožku hlavy, ale není pěnivý jako jiné značky. A víčko se ve vlhku nebo vodě začne loupat, takže stříbrná barva je pak všude. To na funkčnost vliv nemá, ale říkám si, že takové věci u takové značky by už mohly být vychytanější.
    Martincová
    4. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Jednoduchá aplikace, krásně voní, super šampon.
    Jitka
    19. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Velke zklamani, vlasy mam po umyti mastne.
    Monika
    11. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Úplne skvelý šampón ❤️ zatiaľ najlepší aký som za posledných 14 rokov farbenia vlasov vyskúšala ❤️
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    3. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Používám věci od Welly na doporučení mé kadeřnice a vždy jsem spokojená. Šampon vlasy umyje, nezatíží a barva drží stále hezky. Doporučuji.
    Mirka
    9. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Perfektní šampon na bervené vlasy. Pečuje, čistí a barva vydrží déle
    Lucie
    26. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Šampon je příjemný, používám s kondicionérem i maskou stejné řady a jsem spokojena. Příjemně voní, nevysušuje, barva zůstává dlouho krásná. Kvalitní řada za fajn cenu :-)
    Barbora K.
    29. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Na túto novinku som sa tešila. Šampón je super a červená farba sa mi z vlasov toľko nevymýva.
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    22. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Na tuhle novinku jsem se těšila. Šampon je super a červená barva se mi z vlasů tolik nevymývá.
    Jana
    22. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Mám značku wella moc ráda. A tento šampon je úžasný. Mám k němu i masku a nemůžu si tyto produkty vynachválit! O vlasy i barvu krásně pečují a úžasně voní.
    Lucka
    18. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Hledala jsem nějakou řadu, aby se mi z vlasů tak nevymývala červená barva, a vsadila jsem na Wellu. Musím říct, že jsem spokojená, koupila jsem celou řadu a přijde mi, že barva drží lépe. :) Plus se mi moc líbí elegantně vypadající balení a příjemná vůně.
    Eliška
    14. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Mám koupenou celou sadu i s maskou a zatím si jí nemůžu vynachválit. Barvím si vlasy a je poznat že barva déle vydrží živější.
    Petra
    11. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Tentokrát mě Wella opravdu příjemně překvapila. Krásné balení, moc příjemná vůně a výsledek ještě lepší. Doporučuji koupit celou sadu pro maximální efekt.
    Katka
    11. května 2020
    Byla recenze užitečná?