Přejít na hlavní obsah
Wella Professionals Eimi Dry Me suchý šampon ve spreji

Recenze Wella Professionals Eimi Dry Me

suchý šampon ve spreji

Vaše vlasy zrovna nejsou v té nejlepší kondici, ale umýt si je už nestíháte? Jednoduchým řešením je suchý šampon ve spreji Wella Professionals Eimi Dry Me. Jeho lehká pudrová textura s tapiokovým škrobem vlasy okamžitě osvěží a absorbuje z nich přebytečný maz.

-15 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Vaše vlasy zrovna nejsou v té nejlepší kondici, ale umýt si je už nestíháte? Jednoduchým řešením je suchý šampon ve spreji Wella Professionals Eimi Dry Me. Jeho lehká pudrová textura s tapiokovým škrobem vlasy okamžitě osvěží a absorbuje z nich přebytečný maz.

Koupit

Wella Professionals Eimi Dry Me recenze20

3.7
40
9
7
8
14
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Koupila jsem dvakrat. Poprve vse v poradku. U druheho nakupu prestal po tretim pouziti fungovat rozprasovat.
    Hana
    17. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Sampon sam o sobe je v celku dobry, asi nejlepsi co jsem vyzkousela… ale recenze jsou opravdu pravdive, ani ne dve striknuti a nefunguje🤮 takze k nicemu….
    Lenka S.
    24. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Nejlepší suchý šampon, krásně voní. Už mám třetí balení a zatím s rozprašovačem problém nebyl. V recenzích jsem četla, že s tím má hodně zákaznic problém, ale doporučuji reklamovat. Notino určitě vše vyřeší.
    Milka
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Toto je asi moje první recenze v životě, ale bohužel si to nemůžu odpustit. Tento sucháč mi doporučil můj kadeřník a je fakt super. Tak jsem si řekla, že trochu zainvestuji do lepšího sucháče než z drogerie. Četla jsem si tady nějaké recenze a říkala si... hmm problémy s rozprašovačem, třeba to bude jen pár vadných kusů. A ONY JSOU ASI VŠECHNY!! Jako pardon ale člověk si koupí skoro za 200,- sprej, použiju ho jednou a pak už to nestříká? Takže po jednom použití ho mám vyhodit? To přeci nemyslíte vážně. A pokud je produkt takto vadný, tak proč ho notino prodává? Takhle rozčílená jsem asi ještě u žádné kosmetiky nebyla. Pokusím se o reklamaci a doufám, že mi bude vyhověno!
    Tereza B.
    20. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Stejná pohádka s rozprašovačem, a to opakovaně.. velká škoda, jinak sucháč to byl fakt skvělý..
    Michaela
    12. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. tento suchý šampon je dokonalý! 3 hvězdičky dávám proto, že poslední dobou mají problém s rozprašovačem!! De facto všechny zakoupené jsem po 3.použití musela vyhodit, přestal "stříkat" Bylo by fajn, aby s tím něco udělali...popravdě se ho už bojím koupit, byly to vyhozené peníze... Jinak je skvělý, asi jeden z nejlepších na trhu..
    Tereza S.
    19. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Ze všech suchých šamponů mi sedí nejvíce.
    Lenka
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Nedoporučuji, po třetím použití se rozbil rozprašovač.
    Petra
    3. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Nedoporučuji,třikrát zakoupeno a vždy přestal fungovat rozprašovač
    Eva D.
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Super, objednávám opakovaně, krásně voní.
    Simona B.
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Lepší jak batiste
    Jana
    15. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Nespokojenost, o dost lepsi jsou levnejsi suchace z drogerie.
    Martina H.
    9. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. O chvíli přestal fungovat. Již se mi to stalo opakovaně.
    Stanislava Š.
    19. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. POZOR, velmi často dochàzí k tomu, že se rozbije rozprašovač a celý sprej je tedy k ničemu!
    Barbora
    12. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Zdá se, že suchý šampon by splnil svůj účel, kdyby bylo výrobcem investováno do nápadu na jiný rozprašovač…po prvním použití již šampon použitelný nebyl neboť se rozbila jeho nejdůležitější část - rozprašovač…vřele nedoporučuji…vzhledem k tomu, že jsem ho použila pouze jednou je to moc peněz za málo muziky…
    Hana B.
    21. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Šampon používám již několik let, vždy výborný výsledek. Bohužel již potřetí se rozbil rozprašovač, takže i když jsem použila jen párkrát, opět musím vyhodit téměř plnou :-( Naposledy zradil rozprašovač v naprosto nevhodnou dobu. Člověk nikdy neví, kdy přestane fungovat. Takže už nekoupím a hledám jinou značku.
    Helena
    15. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Dobry suchy sampon s peknou vonou.Dobre sa aplikuje a nezanechava biele stopy,cize o nervy menej :)
    Kopie recenze od Lenka V. z notino.sk
    9. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Nerozumiem negatívnym komentárom, aj keď každému vyhovuje niečo iné. Ja mám vlasy stredne husté,ale pomerne ťažké a musím povedať, že s drogeriovymi produktmi ako batiste, balea atď sa nedá porovnať. Okamžitý efekt čerstvo umytych vlasov, nádherne vonia, vlasy sú nadýchané, vzdušné, objemné. Nezanecháva biele stopy v tmavých vlasoch. Nie som veľký fanúšik suchých šampónov, ale vždy , keď ma pritlaci čas, siahnem po ňom a som veľmi spokojná. Hold, tuto platí, cena sa rovná kvalite. Vyskúšajte.
    Kopie recenze od Veronika K. z notino.sk
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Po prvním použití se rozbil rozprašovač, ze kterého prskala voda. Koupila jsem po několika měsících znovu a po pár použitích se rozprašovač opět rozbil.
    Kristýna
    16. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Objednala jsem malé balení, protože jsem tady hodně četla, že se často rozbíjí sprej. A opravdu! Po třech použitích nefunguje. Znova určitě nekoupím.
    Karolína J.
    31. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?