Přejít na hlavní obsah
Weleda Cleaning Care čisticí tonikum 2 v 1

Recenze Weleda Cleaning Care

čisticí tonikum 2 v 1

Zbavte se ulpělých nečistot za pomocí šetrné péče a jemných ingrediencí. Čisticí tonikum 2 v 1 Weleda Cleaning Care vyniká mléčnou emulzí obohacenou o kořen kosatce, vilín virginský ve spojení s mýdlem s přídavkem olivového oleje. Užívejte si pocit tonizované, hladké pleti provoněné šťavnatými tóny citrusů.

Koupit

Zbavte se ulpělých nečistot za pomocí šetrné péče a jemných ingrediencí. Čisticí tonikum 2 v 1 Weleda Cleaning Care vyniká mléčnou emulzí obohacenou o kořen kosatce, vilín virginský ve spojení s mýdlem s přídavkem olivového oleje. Užívejte si pocit tonizované, hladké pleti provoněné šťavnatými tóny citrusů.

Koupit

Weleda Cleaning Care recenze10

5.0
11
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejlepsi, pouzivam jiz nekolik let.
    Martina H.
    9. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Značku Weledu mám velmi ráda. Hledala jsem vegan odličovač/tonikum a objednala ho přes internet. Jsem maximálně spokojená s odličováním mé citlivé a jemné pokožky, která se občas víc mastí (T zóna). Odlíčí vše, krásně voní (to mám na Weledě velmi ráda), stačí jen troška.
    Veronika V.
    5. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Tonikum jsem koupila znova a neplánuji již měnit. Odstranila jsem veškerou kosmetiku, začala používat jen tonikum a čisticí pěnu této řady a pleť je o mnoho lepší. Nemám již problémy s akné, pupínek mi to vždy hned zatáhne, zároveň nesuší, takže ani ekzém se neprojevuje. Za mě nejlepší volba, co jsem kdy mohla udělat.:)
    Linda
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Za me Nejlepsi voda, pouzivam opakovane a vzdy mi krasne voni a dodava pleti svezest.
    Lucie g.
    16. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Mám suchú pleť, produkt mi vyhovuje, pleť dobre dočistí a je veľmi jemný.
    Kopie recenze od Anna M. z notino.sk
    18. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Na mě příliš bylinková vůně, ale příjemný a nedělá mi žádné problémy což je hlavní...Jinak já si ho dávám do ledničky a studeny nanášim na tamponek aby se mi zatáhly pory a plet byla víc projasněná..Super
    Verokosi
    29. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Tonikum s příjemnou vůní, používám v kombinaci s čistící pěnou ze stejné řady. Po použití je pleť maličko napjatá (mám smíšenou), ale není to nic, co by nespravila trocha séra nebo krému. Jsem spokojená, už jsem si objednala další balení.
    K.
    4. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Mám veľmi rada výrobky s hamamelisom od Weledy na čistenie pleti. Je perfektný na starostlivosť o citlivú a náročnú pleť, je určený hlavne pre normálnu a zmiešanú pokožku. Pleť vyčistí, osvieži a je výborný aj na odstránenie make-upu. Na hĺbkové čistenie je potom vhodné čistiace pleťové mlieko alebo jemná čistiaca pena :)
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    22. dubna 2018
    Byla recenze užitečná?
  9. Bez tejto super vecičky si neviem predstaviť začať ráno, ale ani ľahnúť si večer do postele bez perfektne vyčistenej pleti. Čistiace mlieko od Weledy je vskutku skvelé! Pleť krásne dočistí, vypne a tonizuje. Vonia krásne po citrusoch. Odporúčam všetkými dvadsiatimi :-))))
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    4. října 2017
    Byla recenze užitečná?
  10. Zajímavé čisticí tonikum vhodné pro problematickou pleť. Chtěla jsem vyzkoušet něco nového, lahvička je už sama o sobě zajímavá. Tonikum čistí do hloubky, voní čistotou :-). Odstranuji s ním pudr, lehký make-up nebo CC cream.
    Zákazník z notino.cz
    16. července 2016
    Byla recenze užitečná?