Přejít na hlavní obsah
Vivian Gray Crystals Grey dárková sada(na ruce)

Recenze Vivian Gray Crystals Grey

dárková sada(na ruce)

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem.

Koupit

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem.

Koupit

Vivian Gray Crystals Grey recenze13

4.9
13
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Značku Vivian Gray mám moc ráda, protože produkty jsou kvalitní a navíc vypadají opravdu krásně. Tato sada je navíc s nádechem luxusu. Mýdlo i krém nádherně voní a pokožka je po nich hezky vyživená.
    Eliška
    3. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Nádherně voní. Design je taky super, takže do koupelny sedí perfektně.
    Jarmila
    28. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Krásná dárková sada která hezky doplní prostor koupelny, ráda tuto značku kupuji dárkem pro ostatní :)
    Marta
    16. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Krásná sada, obdarovala jsem tchyni, mají kachličky do stříbrna a bezvadně se to hodí. Působí luxusně, příjemně voní. Doporučuji domů i jako dárek pro někoho!
    Radka
    14. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Moc hezká sada, která opravdu krásně voní. :-) Super i jako dárek pro někoho.
    Tereza
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Krásná dárková sada a zároveň příjemná vůně.
    Nikola
    10. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Se značkou Vivian Gray jsem spokojená už léta. Tuto sadu miluji, krásně voní a designově se hodí do koupelny.
    Kateřina
    9. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Skvělý produkty, nádherně voní a mají krásný design. Velká spokojenost s touto sadou.
    Klára M.
    20. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Mám ráda vůně Vivian Gray, obvykle si je spojuji s vánočním časem. Dárkové sady jsou vždy velmi pěkně provedené, takže je každoročně kupuji jako dárky pod stromeček.
    Verča
    19. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Moc pěkná sada, perfektní balení, které v koupelně okamžitě zaujme. Jsem vždy nadšená!
    Monika
    17. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Vůně je spíše pánská, ale velmi příjemná. Moc hezká dárková sada, věnovala jsem otci a je nadmíru spokojen.
    Diana
    12. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Pánská vůně, to je pro mne trochu zklamání...
    Zdeňka
    12. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Príjemná jemná vôňa, dobrá cena, pekný obal, kvalita výborná.
    Kopie recenze od Alena Č. z notino.sk
    30. března 2021
    Byla recenze užitečná?