Přejít na hlavní obsah
Vichy Normaderm S.O.S lokální péče proti akné se sírou

Recenze Vichy Normaderm S.O.S

lokální péče proti akné se sírou

Nedovolte pupínkům, aby vám zbytečně kazily dobrou náladu. Lokální péče proti akné Vichy Normaderm S.O.S. si prokazatelně zvládne poradit s nedokonalostmi pleti. Její složení je unikátní v tom, že obsahuje 10 % síry spolu s niacinamidem a kyselinou glykolovou. Díky tomuto spojení pupínky účinně vysušuje, zklidňuje pleť a celkově zmírňuje výskyt nedokonalostí.

Koupit

Nedovolte pupínkům, aby vám zbytečně kazily dobrou náladu. Lokální péče proti akné Vichy Normaderm S.O.S. si prokazatelně zvládne poradit s nedokonalostmi pleti. Její složení je unikátní v tom, že obsahuje 10 % síry spolu s niacinamidem a kyselinou glykolovou. Díky tomuto spojení pupínky účinně vysušuje, zklidňuje pleť a celkově zmírňuje výskyt nedokonalostí.

Koupit

Vichy Normaderm S.O.S recenze15

3.8
7
3
3
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Pro mě malý zázrak....🙂 Přes noc vyrážky téměř zmizely, nevadí mi ani "vůně" síry. U mě zafungoval na výbornou.
    Monika K.
    25. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. V podstatě dělá to, co má, jen mu to trvá (akutní kožní maz/pupínek mu zabere cca 2 dny). Úplné SOS to není... Má příjemnou parfemaci a lehce se nanáší, velmi dlouho vstřebává, ale fo u těchto přípravků bývá standard. Rozhodně aplikovat na noc, nebo nenanášet make up, ani po 2 hodinách - začne se drolit.
    Pavla J.
    21. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Prvá pomoc na vyrážky. Mne zaberá. Večer nanesiem malinké množstvo na vyrážku a ráno je viditeľne menšia. Vyskúšala som rôzne prípravky ale tento má najlepšie výsledky. Je pravda, že smrdí po síre ale mne to nevadí, hlavne, že vyrážky sú preč.
    Kopie recenze od Mária V. z notino.sk
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Produkt opravdu zabírá a je příjemné že není přehnaně vysušující a nevznikají tak suché stroupky na místě pupínků. Nanáším ho lokálně na pupínek na noc a další den se pupínek už hojí. Balení je velké a vydrží opravdu dlouho, určitě pořídím znovu.
    Hanna
    10. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Po měsíci používání nevidím žádné zlepšení, dala jsem bohužel na reklamu...Měla jsem zcela neznámé sérum od Skincyclopedia a tam jsem viděla efekt již po páru použití, takže příště už nebudu experimentovat.
    Markéta
    18. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Žádný zvláštní efekt na akné to nemá
    Pavlína K.
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Ja ozaj netuším prečo, ale mne to nerobí ale že absolútne nič. Jedno veľké NIČ. Z lekarne salycilovy lieh za euro mi spraví oveľa väčšiu službu.
    Kopie recenze od Lucia R. z notino.sk
    2. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Sklamalo ma, že sa po zaschnutí na tvári žmolkuje.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    22. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Je to len na jednotlivé vyrážky, aplikujete množstvo ako na zápalku, najlepšie na noc. Po takomto cca mesačnom používaní môžem povedať že naozaj vyrážku vysuší a ráno nie je tak bolavá a viditeľná. Dôležite je ked vidíte, že sa vám tvorí nová vyrážka, začať hneď každú noc aplikovať. Niektoré vyrážky sa potom nemusia vôbec zmeniť zo začínajucej na viditeľne zapálenú.
    Kopie recenze od Šimon z notino.sk
    22. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Mne to nepomáhalo. Už to ani nepoužívam. Mne značka Vichy na akné vôbec nepasuje. Konzervačná kozmetika plná alkoholu,parfumácií a plno dalších látok, ktoré akné skôr zhoršujú. Nechápem ako to niekomu môže pomáhať.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    4. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Jednoducho sa aplikuje, no musím dlhšie čakať kým výrobok zaschne, aby sa to celé nerozmazalo. Zápach necítim, takže to mi neprekáža, úplne zázraky podľa mňa nerobí no skoro zázraky..vyrážka sa znovu nezapáli a celkom rýchlo vysuší. Len trochu nevýhoda je, že po aplikácii vyzerám ako keby som mala kiahne, takže používam len doma pred spaním..
    Kopie recenze od Karin z notino.sk
    30. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Ave Vichy. Večer ďobnem na červeného fešáka (ktorý by sa do rána zmenil na červeného blonďáka) a ráno po ňom buď nenájdem ani stopu alebo len pidi malý pozostatok, ktorý prekryjeme kolektorom ako nič. Obejdnám určite zas a znova :)
    Kopie recenze od Koala z notino.sk
    15. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Skvelý spot krém na akné. Efekt viditeľný, jediná vec mi nevyhovuje a to je ten sírový zápach na tvári a perinách. Ale tak s tým som rátala. Odporúčam
    Kopie recenze od Adriána z notino.sk
    19. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Používám na celý obličej, pleť je jemná a pupínky mizí rychleji .Vůbec pleť nevysusuje.
    Ela
    7. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Účinek na pupínky vcelku dobrý, ale pozor! Zčernaly mi po použití tohoto výrobku všechny šperky ze stříbra. Zlatnice říkala, že je to tím že obsahuje síru. Problém je že vůbec nejdou vyčistit.
    Olga
    28. června 2020
    Byla recenze užitečná?
    |