Přejít na hlavní obsah
Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler sérum proti stárnutí pleti s kyselinou hyaluronovou

Recenze Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler

sérum proti stárnutí pleti s kyselinou hyaluronovou

Že se na kvalitě vaší pleti již nemilosrdně projevuje zub času? Pak na nic nečekejte a vyrazte do boje. Nápomocné vám při něm bude sérum proti stárnutí pleti s kyselinou hyaluronovou Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic, které pleti dodá až 100 % denní dávky kyseliny hyaluronové. Ta okamžitě vyplní povolené kontury vašeho obličeje včetně očního okolí a během pár týdnů postupně vyzmizíkuje nevítané jemné linky i výraznější vrásky.

Koupit

Že se na kvalitě vaší pleti již nemilosrdně projevuje zub času? Pak na nic nečekejte a vyrazte do boje. Nápomocné vám při něm bude sérum proti stárnutí pleti s kyselinou hyaluronovou Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic, které pleti dodá až 100 % denní dávky kyseliny hyaluronové. Ta okamžitě vyplní povolené kontury vašeho obličeje včetně očního okolí a během pár týdnů postupně vyzmizíkuje nevítané jemné linky i výraznější vrásky.

Koupit

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler recenze20

4.8
226
25
7
1
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. opravdu to má vliv
    Kameliya
    13. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Perfektne!! Krasne vypne a zhydratuje plet!!
    Kopie recenze od Karin z notino.sk
    28. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Bez vůně, krásně se nanáší, rychle se vstřebá do kůže.
    Andrea
    9. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Pouzivam produky Vichy uz vyse 15 rokov a som spokojna, aj preto som si tento produkt zakupila. Musim vsak konstatovat ze nevidim ziadnu pridanu hodnotu, plet nie je po naneseni hydratovana, vypnuta ani prijemnejsia na dotyk. Omnoho lepsi vysledok pocitujem pri mineral 89 ktory pouzivam uz roky.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Vôbec nie som spokojná s výrobkom ..teraz mám problémy mám vyrážky na tvári s tochto výrobku ..
    Kopie recenze od Denisa V. z notino.sk
    8. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Holky tak já nevím, pleť mám citlivou, to ano, ale jako krupice po tvářích, nateklá jak meruna, vrásky jak koryta řeky a to mám 35let, udržovaná!! Vyhazuji, bojím se co bude dál..Musim se zbavit té krupice a vyrážky..
    Veronika K.
    29. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Zklamání. Po třech týdnech aplikace žádná změna.
    Renata
    10. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. pouzivam od kedy je na trhu,prijemný, ale snad slabsi ucinok hlavne pre zrelu plet,inak odporucam
    Kopie recenze od Marian z notino.sk
    9. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. fajn, po par hodinach vysycha plet aj pod denným kremom. Zufalstvo je takmer denne rozlicna cena!
    Kopie recenze od Marian z notino.sk
    7. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Zklamání!!! Strašně lepí, pne na obličeji a pak se odrolí, nejhorší výrobek od Vichy, už nekoupím..
    Pavla
    2. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Během používání tohoto séra jsem bohužel nezaznamenala moc velké výsledky. Textura je příjemná a krásně se vstřebává.
    Lucie K.
    1. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Příjemně lehké sérum, které se hned vstřebá, ale bohužel jsem po více jak měsíci používání nepoznala na pleti žádný rozdíl. Vrásky jsou stále stejné a hydrataci musím dohánět krémem.
    Marcela J.
    28. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Ja mam kozmetiku od Vichy v obľube a nedlo mi nevyskúšať aj tuto ich novinku. Zhrniem to asi do troch slov pecka pecka a pecka ;) serum si davam kazdy druhy vecer (striedam ho s okyslicujucou starostlivosťou tiez od Vichy) a niekedy v priebehu dna, naozaj mi zmizli drobne vrasky a plet mi skoro ziari. Pozitivne hodnotím aj premyslený sposob aplikácie, ani kvapka nevide nazmar. Vrelo odporucam a jednoznačne kupujem znova :)
    Kopie recenze od Koala z notino.sk
    20. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Toto sérum používám teprve 3 týdny, takže toto je velmi ranná zkušenost. Má super texturu, spíše jako vodový gel, takže se velmi dobře nanáší. Stačí opravdu trošku a rozetře se všude. Mohu navíc i kolem očí, protože mi je vůbec nedráždí, ale to u většiny produktů není doporučováno, takže musíte dát na vlastní zkušenost s vaší pletí. Pleť je hydratovaná a jemná, vůbec nelepí protože se velmi rychle vpije. Za mě super produkt, zda opravdu působí na vrásky po 3 týdnech nemohu objektivně posoudit, ale například kolem očí vypadá pleť vypnutěji než předtím.
    Lucie E.
    18. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Tento výrobek mi strašně moc pomohl na vrásky na čele. Nejen že mi již skoro zmizely, ale pokožka je pevnější, vyhlazenější a taková více fresh. Aplikace je jednoduchá a sérum se rychle vstřebává a nelepí. Jsem velmi spokojená.
    Vyšínová M.
    17. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Sérum sa ľahko nanáša a rýchlo sa vstrebe. Stačí použiť pár kvapiek a vystačí vám to na celú tvár a niekedy aj krk. Je veľmi jemné a pleť krásne prejasní a hydratuje. Pleť mám po pár týždňovom používaní pevnejšiu.
    Dominika M.
    16. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Sérum sa ľahko nanáša a rýchlo sa vstrebe. Stačí použiť pár kvapiek a vystačí vám to na celú tvár a niekedy aj krk. Je veľmi jemné a pleť krásne prejasní a hydratuje. Pleť mám po pár týždňovom používaní pevnejšiu.
    Kopie recenze od Dominika M. z notino.sk
    16. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. S produktem jsem moc spokojená. Velmi dobře se nanáší a vstřebává, plet je jemnější. Velikost balení je dostačující. Konečně produkt, který ráda doporučím dál.
    Zdenka K.
    15. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Sérum od Vichy jsem si jedním slovem zamilovala. Krásně se vstřebává, nelepí a nezanechává mastný efekt. Po prvním nanesení byla pleť na dotek jemná a bez šupinek. Po dvou týdnech jsem pozorovala znatelnější vyhlazení jemných kontur kolem očí a pleť mám celkově pevnější. Vyhovuje mi i složení, které je bez parfemace a alkoholu.
    Eva B.
    15. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. U hyaluronky je pro mě důležitá hlavně její koncentrace. Skoro každý anti-age produkt má na balení uvedenou hyaluronku, často ale v naprosto minimálním množství. Toto sérum od Vichy má koncentraci dostatečně vysokou, takže je cítit efekt. Navíc má opravdu povedené kapátko, výborně se s ním dávkuje a nehrozí žádné ztráty, že by např sérum káplo vedle. S produktem jsem naprosto spokojená.
    Kristyna
    15. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?