Přejít na hlavní obsah
Vichy Liftactiv Supreme noční zpevňující a protivráskový krém s liftingovým efektem

Recenze Vichy Liftactiv Supreme

noční zpevňující a protivráskový krém s liftingovým efektem

Dopřejte své pleti intenzivní péči, zatímco budete nerušeně spát. Noční zpevňující a protivráskový krém s liftingovým efektem Vichy Liftactiv Supreme je určen všem ženám, které hledají komplexní péči proti vráskám. Vaše pleť získá dlouhodobě pevnější a mladistvější vzhled a bude dokonale hydratovaná.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Dopřejte své pleti intenzivní péči, zatímco budete nerušeně spát. Noční zpevňující a protivráskový krém s liftingovým efektem Vichy Liftactiv Supreme je určen všem ženám, které hledají komplexní péči proti vráskám. Vaše pleť získá dlouhodobě pevnější a mladistvější vzhled a bude dokonale hydratovaná.

Koupit

Vichy Liftactiv Supreme recenze20

4.5
53
11
3
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Výborný noční krém.Jsem spokojená s výsledkem.
    Blanka S.
    26. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Vyborny krem pouzivam roky jemne parfumovaný rychlo sa vstrebáva
    Kopie recenze od Andrea z notino.sk
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Po objednaní tohto krému mi došiel krém v tmavom tégliku, tak neviem či ide o rovnaký krém. Zatiaľ som ho nevyskúšala, neviem posúdiť jeho kvalitu.
    Kopie recenze od Marika z notino.sk
    24. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Perfektní, kupuji opakovaně.
    ANDREA
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. výborný
    Hela
    30. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Značku VICHY - různé druhy jsem vyzkoušela, ale nikdy u žádného dlouho nezůstala. Nějak se ohledně kosmetiky pořád hledám a zkouším. Liftactiv Supreme mám poprvé díky recenzím co se tady psaly. Je příjemný, rychle se vstřebává, nelepí jako některé druhy od této značky. Zatím nemohu posoudit, používám necelý měsíc.
    Hana J.
    31. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Príjemný krém, dobre vstrebateľný
    Kopie recenze od Adriana V. z notino.sk
    23. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Kvalitný nočný krém.
    Kopie recenze od Adriana z notino.sk
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Krem je uzasny! Rano mam krasnu hebku plet. Pouzivam len tento nocny, ale uvazujem aj nad kupou denneho, nakolko som z kremu nadsena. Zanechava plet jemnu, vlacnu, hydratovanu! Za mna top! Najlepsi krem aky som doteraz mala, odporucam ❤️
    Kopie recenze od Veronika K. z notino.sk
    21. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. jsem velmi spokojená
    Marie D.
    10. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. vysledok zatial neviem
    Kopie recenze od Nikoleta z notino.sk
    24. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Objednala som ho pre maminu a potom aj pre seba lebo je to úplná topka
    Kopie recenze od Janka M. z notino.sk
    15. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Pre mňa najlepší nočný krém
    Kopie recenze od Nika z notino.sk
    25. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Jsem spokojená. Mám suchou pleť a používám pouze tyto noční krémy i během dne.
    Renata M.
    29. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Hurá,funguje.
    Romana
    29. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Naprostá spokojenost. Výživný a hutný krém, který vyhovuje i mé smíšené pleti. Používám již léta v chladnějším období.
    Aneta
    28. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Tento krém mi příliš nevyhovoval, cena převyšuje kvalitu, více mi seděl melounový krém od Ariul, zase se k němu vrátím, po něm má pleť opravdu hydratovanou.
    Markéta
    25. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Kombinace nočního a denního krému mi krásně "vymlazuje" pleť :-). Dobře se nanáší a vstřebává.
    Marcela M.
    29. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvělé, opravdu funguje.
    Xxxx
    22. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. krém som kúpila mamke, je s ním absolútne spokojná
    Kopie recenze od mima z notino.sk
    17. května 2021
    Byla recenze užitečná?