Přejít na hlavní obsah
Vichy Capital Soleil Idéal Soleil zklidňující mléko po opalování pro citlivou pokožku

Recenze Vichy Capital Soleil Idéal Soleil

zklidňující mléko po opalování pro citlivou pokožku

Nejen dlouhé hodiny, ale i krátký pobyt na slunci může vaši pokožku podráždit. Zklidňující mléko po opalování pro citlivou pokožku Vichy Idéal Soleil Capital bylo vyvinuto tak, aby účinně zklidnilo iritaci, navrátilo pokožce hydrataci a zanechalo ji vláčnou a hebkou.

-15 %s kódem notino
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Nejen dlouhé hodiny, ale i krátký pobyt na slunci může vaši pokožku podráždit. Zklidňující mléko po opalování pro citlivou pokožku Vichy Idéal Soleil Capital bylo vyvinuto tak, aby účinně zklidnilo iritaci, navrátilo pokožce hydrataci a zanechalo ji vláčnou a hebkou.

Koupit

Vichy Capital Soleil Idéal Soleil recenze16

5.0
18
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvělý produkt, jemná vůně, nenechává mastný film na pokožce a hezky a rychle se vstřebá.
    Martina H.
    17. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nejlepší mléko po opalování, co jsem kdy měla možnost na kůži mít. Skvěle se roztírá, pokožka je po něm opravdu hebká a nádherně voní (přirovnala bych to k suchému oleji od Nuxe). Zklidnil i jemné přismahnutí od sluníčka a pokožku opravdu zklidnil.
    Dominika
    20. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Skvělé a příjemné pohlazení opálené kůži...
    Lenka K.
    25. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Toto je vynikající mléko po opalování. Z řady jiných produktů je tento top. Pokožka je po něm krásně hladká. P
    Petra R.
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Moja prva kupa tohto kremu, vyborny po opalovani, vobec sa mi pokozka po opalovani a naslednom pravidelnom natierani nesupkala. Jemna a lahko roztieratelna konzistencia.
    Kopie recenze od Hana Š. z notino.sk
    5. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Výborné mléko po opalování, dobře se roztírá, rychle se vsákne a hlavně nelepí. Jemná vůně
    Martina
    30. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Tohle je pro mě 100x lepší než od Biodermy (od Biodermy se mi nevpil do pokožky, pořád jsem ho cítila na těle a lepil). Toto je gel mléko, které se dobře roztírá, příjemná unisex vůně (maže se s ním i přítel). Mně nepřijde, že by se rychle vstřebal, ale to mi úplně nevadí. Pokožku hezky hydratuje, rozzáří, vypadá mnohem lépe a opálení stále zachovává svůj odstín, snad ho i prodlouží.
    Tereza H.
    18. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Skvělé mléko. Velmi rychle se vstřebává, pokožka hebká a voňavá. Zatim nejlepší co jsem vyzkoušela. Doporučuji.
    Olga
    9. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Lahke, nelepi, prijemne vonia a naozaj pomaha upokojit pokozku po dni na slnku.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    4. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Mléko není mastné, okamžitě se vsákne a pokožka zůstává hydratovaná a neskutečně hebká. Můj favorit.
    Tereza
    8. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Příjemné mléko, krásně se vstřebá, hydratuje, zklidňuje, pěkná vůně, není co vytknout. Vichy mám v péči na opalování nejraději, nikdy nezklame.
    Bela
    12. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Výborný. Krásně voní, příjemně pokožku zvláční a hydratuje!
    Barbara
    11. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. okamžitě pleť uklidní a hydratuje
    Nela
    17. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. PO opalování vyživí plet, není tak napnutí´á a zároven neni mastný. Je tedy dobrý i na mou problematickou plet.
    Zákazník z notino.cz
    30. dubna 2018
    Byla recenze užitečná?
  15. výborný krém,pekne ma opálilo,a už nemám žiadne pľuzgiere na ramenách,ako minulý rok!!
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    2. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. som velmi spokojná s týmto krémom
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    2. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?